Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün kararın açıklanma şansı var mı sizce ?

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bazı geceler çok uzun oluyor ve bitmek bilmiyor ama er ya da geç hava aydınlanıyor. Kaçışınız yok!
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak arsinli_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugün kararın açıklanma şansı var mı sizce ?

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        %0
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          %0
          Niye sfır baba,10 değil, 5 bile değil

Bir de eski resmine alışmıştık Selçuk tudors ne iş,
          bi mesaj var mı ne anlayalım
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Şike yapanın sevincimizi çalanın Allah belasını versin,
            Yüzünü güldürmesin
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Niye sfır baba,10 değil, 5 bile değil

Bir de eski resmine alışmıştık Selçuk tudors ne iş,
              bi mesaj var mı ne anlayalım
              abi, bugün CAS kapali haftasonu oldugundan
              ondan biraz sor

niye tudors
              cünkü nadir yerel zenginlerden
              yillardir ve araliksiz her dönemde kulübe sponsor olduklarindan benim tesekkürüm

Ünal Karaman

Yorum

abi, bugün CAS kapali haftasonu oldugundan
                ondan biraz sor

niye tudors
                cünkü nadir yerel zenginlerden
                yillardir ve araliksiz her dönemde kulübe sponsor olduklarindan benim tesekkürüm
                Heee,anladım,
                hafta sonu aklıma gelmedi de bizim Selçuk hiç bir konuda bu kadar olumsuz düşünmezdi acaba ne ola ki demiştim.

Tudors olayı da iyiymiş,haklısın,böyle sözde değil özde TS sevdalılarının işleri güçleri rast gitsin,Allah daha çok versin onlara.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• dirty games filminin Türkce altyazilisi satin almak isteyenler icin

Ünal Karaman

Yorum

• Kamuoyu oluşturmanın önemini fazlasıyla gözardı ediyoruz. Şike sürecine bizim de hırsızların da sıvacıların da hakim olduğumuz gerçek ama ülkenin futbol ortamında haklı olanın değil güçlü olanın hüküm sürdüğü de bir başka gerçek.

Belki çok araştırınca derinlerde başka şeyler de bulunabilir ama koskoca sitede bu süreçle alakalı tek nokta, ana sayfanın en altında yer alan 7 lig kupasına sahip olduğumuz bilgisi. Dibine kadar agresyona batıp da tekrar tekrar yağdırılan resmi açıklamalarla saçma sapan cezalar alacağımız, federasyonun susturmak için izlediği bu ahmak ve inatçı tavra devamlı sinirleneceğimiz yerde fırsat bulunan her noktada propaganda işine girmemiz gerek bence. En basitinden başlamak gerekirse, bir infografik özetin olduğu, yurt içi ve dışındaki tüm resmi kararların dosyalandığı, suçluların aldığı cezaların listelendiği alan hazırlayalım. Resmi site ana sayfasında ilk ziyaret anında görülecek bir konuma linki koyalım, mesela "50. Yıl Logo" yazan yerin hemen yanıbaşına.
                    Naber?

Yorum

• Pazartesi CAS fişi çekecek gibime geliyor.

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kamuoyu oluşturmanın önemini fazlasıyla gözardı ediyoruz. Şike sürecine bizim de hırsızların da sıvacıların da hakim olduğumuz gerçek ama ülkenin futbol ortamında haklı olanın değil güçlü olanın hüküm sürdüğü de bir başka gerçek.

Belki çok araştırınca derinlerde başka şeyler de bulunabilir ama koskoca sitede bu süreçle alakalı tek nokta, ana sayfanın en altında yer alan 7 lig kupasına sahip olduğumuz bilgisi. Dibine kadar agresyona batıp da tekrar tekrar yağdırılan resmi açıklamalarla saçma sapan cezalar alacağımız, federasyonun susturmak için izlediği bu ahmak ve inatçı tavra devamlı sinirleneceğimiz yerde fırsat bulunan her noktada propaganda işine girmemiz gerek bence. En basitinden başlamak gerekirse, bir infografik özetin olduğu, yurt içi ve dışındaki tüm resmi kararların dosyalandığı, suçluların aldığı cezaların listelendiği alan hazırlayalım. Resmi site ana sayfasında ilk ziyaret anında görülecek bir konuma linki koyalım, mesela "50. Yıl Logo" yazan yerin hemen yanıbaşına.
                        Kesinlikle ve kesinlikle çoktan yapılması gerekirdi. Ama bunu yapmak için Halit Şahin cesareti olması lazım.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• sike tapeleri yine yüklendi

buyrun

Join the web’s most supportive community of creators and get high-quality tools for hosting, sharing, and streaming videos in gorgeous HD with no ads.

Ünal Karaman

Yorum

sike tapeleri yine yüklendi

buyrun

https://vimeo.com/user61795613/videos/page:1/sort:date
                            abi bende yenileri yüklendi diye heycanlandım

Yorum

• Kulüpten Cas davası ile ilgili bilgi alma şansımız yok mu? Hadi artık!
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Şenol Güneş: "O benim Kjaer ile resmimi paylaşanlar var ya, tapelerde onların ne dediği ortada. Hesap vermeyenler hesap soramazlar."
                                En son My tarafından düzenlendi; 05.02.2017, 23:52.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X