Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Deniz Hoca @Deniz_Hoca
    Performans Geliştirme Uzmanı / Analiz
    Turkiye
    tff.org

#UEFA tarafından 2013/14 sezonu sonrası HAZİRAN 2014 de #TFF ye FAKS ve MAİL yoluyla gönderilen TALEP neden ve ne için UYGULANMADI? @TFF_Org

#STSL 2014/15 sezonun dan #Fenerbahce, #Eskisehirspor, #Sivasspor ve #MersinİY harici hangi kulüplerin DÜŞÜRÜLMESİ istendi? @TFF_Org #TFF

#STSL den 5 ve üstü kulüplerin DÜŞÜRÜLMESİ durumun da 2014/15 #SuleymanSebaSezonu kurallar gereği ASKIYA alınacak mı alınmayacak mı?@TFF_Org

#ŞİKE olaylarına karışan KULÜPLER ve ŞAHISLAR hakkında #UEFA nın #TFF ye gönderdiği FAKS ve MAİL'i neden açıklamıyorsunuz? @TFF_Org

UEFA TALİMATLARINI yerine getirmeyen #TFF nin #Dijiturk den elde ettiği YASAL OLMAYAN kazançlar KİMLERİN ŞAHSİ HESABINA yatırılıyor?@TFF_Org

Benim AÇIKLAMAM görevim gereği ETİK olmadığı için BELGE paylaşımı yapmıyorum. YASALARIN ön verdiği çerçevede BİLGİ PAYLAŞIMI yapıyorum.

#TFF ve #Fenerbahce yönetimi ile @AzizBahce_ lilerin SAKLADIĞI GERÇEKLER 2014/15 sezonu içinde TOKAT gibi YÜZLERİNE çarpacak. @TFF_Org

Yaptığım BİLGİ paylaşımlarının YALAN olduğunu İFADE eden @AzizBahce_ lilere ACIYORUM... Sizlere KISA ZAMAN için de MUHTEŞEM sürprizim var.

UEFA tarafından EYLÜL 2014 de #TFF ye gönderilen BİLGİLENDİRME sonrası DEMİRÖREN ve hukukçular ACAR KENT de hangi BAŞKANLARLA toplantı yaptı

[DUYURU] İSTANBUL da @RecepOzcann BAŞKANLIĞINDA yapacağımız BASIN TOPLANTISINDA #TFF nin AÇIKLAYAMADIĞI belgeleri SİZLERLE paylaşacağız.

[DUYURU] @RecepOzcann BAŞKANLIĞINDA yapılacak BASIN TOPLANTISI İstanbul / Göztepe - BÜYÜK KULÜP de yapılacaktır.

[DUYURU] BÜYÜK KULÜP de yapılacak BASIN toplantısının TARİHİ ve SAATİNİ ilerleyen GÜNLERDE sizlerle paylaşacağız.

2014/15 STSL FİKSTÜRÜ çekilmeden 1 HAFTA önce UEFA tarafından TFF ye gönderilen FAKS da ŞİKE olaylarına karışan kulüpleri DÜŞÜRMESİ istendi.

Sayın @RecepOzcann Başkanlığın da yapacağımız BASIN TOPLANTISINA #TFF, #Fenerbahce ve diğer kulüp yönetici ve hukukçularını DAVET edeceğiz.

#UEFA dan #TFF ye MAYIS, HAZİRAN, TEMMUZ, AĞUSTOS, EYLÜL 2014 de gönderilen FAKS ve MAİLLERİ sizlerle PAYLAŞACAĞIZ.

UEFA ve #FIFA ya İFADE veren GİZLİ TANIK da BASIN TOPLANTISINDA yaşadıklarını ve kimlerin TALİMATI ile kimlere neler yapıldığını AÇIKLAYACAK

İstanbul da @RecepOzcann Başkanlığın da yapılacak BASIN TOPLANTISIN da @fifamedia dan BİR YETKİLİ de HAZIR BULUNACAK.

Yapılacak BASIN TOPLANTISINDA sadece #ŞİKE olayları AÇIKLANMAYACAK... Hangi SPOR MÜDÜRÜNÜN haber karşılığı ÇIKAR SAĞLADIĞI da AÇIKLANACAK.

BELGE yoksa TAZMİNAT ödersiniz diye yazan KİŞİLER şunu bilsin ki BİZ değil ama BAZILARI ciddi TAZMİNATLAR ödeyecek.
    En son My tarafından düzenlendi; 23.09.2014, 03:12.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Güzel yazmış iyi yazmış ama o bahsettiği toplantı olmadan ve göstereceğim dediği belgeleri sunmadan, dedikleri hayalden öte değil.
      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hadi artık be....

Vallahi kabak tadı verdi.....

İnadına umudumu korıuyorum.....

Bu arada TekfurÇayır61'i gözlerim arıyor bu aralar...

Umarım sağlığı sıhhati yerindedir....

Tanıyan,bilen var mıdır?
        bu konudan bende geçen gün bahsetmiştim, forumu bıraktığı söyleniyordu, fakat ara sıra göz atıyor sanıyorum kendisine özelden mesaj gönderdim inşallah cevap verir.
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu kirli sistemin/düzenin içinde şampiyonluk hesabı yapan Trabzonsporlu'lara sesleniyorum. Sizler safın en önde gidenlerisiniz. Hep şike, yeter artık. Futbola dönelim diyenlere bu akşamki olaylar kapak olsun. Saftan da ötesiniz arkadaş.
          demekki 3 temmuz sürecinden beri futbol izlemeyerek en doğru şeyi yapıyormuşum...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Buyrun şikenin itirafı: Ben bu takım için hapis yatacaktım.

http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce...pis-yatacaktim

Yorum

• Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak 1-1 berabere kaldıkları Başakşehir maçı sonrası Lig TV'ye konuştu.

İşte Onur'un açıklamaları:

"O kadar güvensiz bir ortamda oynuyoruz ki; artık hiçkimseye güvenmiyorum. Açık açık söylüyorum. Bugün bazı pozisyonlarımız resmen katlediyor hakem. Hakemle ilgili en son konuşacak insanım. Ama saha içerisinde tahrik ediyor. Golden önce bir pozisyonumuz var; unutulmasın. O kesinlikle faul. Trabzonspor'un üzerine yıllardır olan şeyler. Ufak ufak katlediliyoruz ve kimse de sesini çıkarmıyor.

Bazı medya kuruluşları Milli Takım'da yediğim gollerden sonra beni linç ettiler. Ama o medya grubunu ben biliyorum. Çok iyi biliyorum. Kendi takımları aleyhine haksız bir şey kazandılar mı susuyorlar. Haklı diyorlar. Ama Trabzonspor'a, Trabzonspor'un bir oyuncusuna geldiği zaman yerden yere vuruyorlar; linç ediyorlar. Bu ortamda size yemin ediyorum futbolu bırakmak geliyor içimden. Biz neyine oynuyoruz. Biz neyin savaşını veriyoruz. Yurtdışında oynuyoruz; ülkemizi bir yerlere çekiyoruz. Bizim sayemizde sıralama değişmiyor. Bizim aldığımız puanlar dolayısıyla Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansımız hep böyle kalıyor. Biz böyle mücadele ederken; maalesef kendi ülkemizde ezilen taraf oluyoruz.

Bir olaylar oldu. Hakettiğimiz, kazandığımız, söke söke alnımızın teriyle kazandığımız kupa yıllardır gelmiyor. Bu işleri ben anlayamıyorum. 26 yaşındayım ve futbolu bırakma noktasına geldim. Sıkıldım artık. Futbol konuşmak istemiyorum. Bu ülkede neyi konuşayım. O kadar karışık ki; isteyen istediğini yapabiliyor. İstediği anda birn şeyler değişiyor. Skorlar değişebiliyor. Bu kadar kolay olmamalı. Biz hiçbir şeyin mücadelesini veremeyiz. Trabzonspor, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir takımıdır. Ama herhalde biz bu haritadar çıkarıldık galiba."

Yorum

• Gökhan GÖNÜL denen adi de, bu kirli düzenin çarkına uyup penaltı yaptırıyorsa neyi konuşacaz, tartışacaz, şampiyon olmayı mı?
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak 1-1 berabere kaldıkları Başakşehir maçı sonrası Lig TV'ye konuştu.

İşte Onur'un açıklamaları:

"O kadar güvensiz bir ortamda oynuyoruz ki; artık hiçkimseye güvenmiyorum. Açık açık söylüyorum. Bugün bazı pozisyonlarımız resmen katlediyor hakem. Hakemle ilgili en son konuşacak insanım. Ama saha içerisinde tahrik ediyor. Golden önce bir pozisyonumuz var; unutulmasın. O kesinlikle faul. Trabzonspor'un üzerine yıllardır olan şeyler. Ufak ufak katlediliyoruz ve kimse de sesini çıkarmıyor.

Bazı medya kuruluşları Milli Takım'da yediğim gollerden sonra beni linç ettiler. Ama o medya grubunu ben biliyorum. Çok iyi biliyorum. Kendi takımları aleyhine haksız bir şey kazandılar mı susuyorlar. Haklı diyorlar. Ama Trabzonspor'a, Trabzonspor'un bir oyuncusuna geldiği zaman yerden yere vuruyorlar; linç ediyorlar. Bu ortamda size yemin ediyorum futbolu bırakmak geliyor içimden. Biz neyine oynuyoruz. Biz neyin savaşını veriyoruz. Yurtdışında oynuyoruz; ülkemizi bir yerlere çekiyoruz. Bizim sayemizde sıralama değişmiyor. Bizim aldığımız puanlar dolayısıyla Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansımız hep böyle kalıyor. Biz böyle mücadele ederken; maalesef kendi ülkemizde ezilen taraf oluyoruz.

Bir olaylar oldu. Hakettiğimiz, kazandığımız, söke söke alnımızın teriyle kazandığımız kupa yıllardır gelmiyor. Bu işleri ben anlayamıyorum. 26 yaşındayım ve futbolu bırakma noktasına geldim. Sıkıldım artık. Futbol konuşmak istemiyorum. Bu ülkede neyi konuşayım. O kadar karışık ki; isteyen istediğini yapabiliyor. İstediği anda birn şeyler değişiyor. Skorlar değişebiliyor. Bu kadar kolay olmamalı. Biz hiçbir şeyin mücadelesini veremeyiz. Trabzonspor, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir takımıdır. Ama herhalde biz bu haritadar çıkarıldık galiba."
                  Maç sonunda taraftarın "ONUR, ONUR" diye bağırması tüylerimi diken diken yaptı.

Trabzon'lu olmayıp da bu kadar bu forma uğruna savaşan bir oyuncumuz

Tıpkı

İskender GÜNEN
                  Orhan ÇIKRIKÇI
                  Ünal KARAMAN

gibi.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Fifa'nın TFF'ye mektup yolladığı söylentileri var doğrumu acaba bu ? Şikeye karışanları lige alma demiş güya dün Tvem de gördüm ama bu heriflere güven olmuyor arkadaş.
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Şike Davasında Trabzon Şehri kupayı samimi olarak istemediği ve sahiplenmediği için kupamız gelmedi...
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlhan Cavcav: "Ömer Çavuşoğlu Gençlerbirliği'nin ilk yarıda maçları kazanıp ikinci yarıda sattığını söylemiş. Galiba bizi Fenerbahçe'yle karıştırdı.

2010-11 sezonuna dair bildiğim çok şey var, konuşursam ortalık karışır. Susmam daha iyi."

*

Demirören, A. Yıldırım, Cavcav, Gümüşdağ, Odyakmaz... Bunlar nasıl hala koltuklarında oturuyor?
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Herkes konuşursam ortalık karışır diyor hala ya..

Ulan tape tape şikeleriniz çıktı hala biz bişi yapmadık diyen adamlarsınız lan..

Adam kelimesi için özür diliyorum..
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aramızda Gümüşdağ'ı seven kimse yoktur ancak şu fotoğraf yüzünden yerel medyanın yönetime yüklenmesi biraz artniyet içeriyor Çünkü hem Sadri Şener hem de Şenol Güneş şike olaylarından sonra aynı kareleri verdiler. Hadi Sadri Şener de Mecnun Odyakmaz'la fotoğrafı yüzünden eleştirilmişti ama Şenol Hoca'ya ses çıkaran olmamıştı...
                            Şenol hocanın ki hangi fotoğraf ?

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol hocanın ki hangi fotoğraf ?
                              ferit şahenkmi ne karın ağrısı onla vardı. Trabzondaydı hatta.

Gesendet.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu nasıl bir rezilliktir. Ben tv de görmeye dayanamadigim adama atkı takmislar vay be yazık çok yazık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X