İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Disarsini gectim icimizde ki aramazda ki siyaset budalasi kod kafalilara ragmen cok rahatim sonunda gulen biz olacagiz fifa vercek hepsine ayari..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Fenevbahce, Zivas ve Sikesehir'in ceza yemesi, adil ve yerinde ceza yemeleri benim icin en önemli seydir bu sike konusunda. Yani kupamizin bize iade edilmesinden bile daha cok önem veriyorum. Beter olsun bunlar. Febe'nin yillardir yaptigi ahlaksizliklarin, edepsizliklerin cezasi olmali. En az Spor Toto 3. Lig'e kadar düsürülsün bunlar.
Kupa'yi zaten aliriz bir türlü. TFF bir kahpelik yapip "vermem" diyorsa, zaten gideriz yakariz binayi, aliriz tenekeyi. Yeter ki cezalar gelsin. Elimiz güclensin, adalet saglansin.
FIFA sürecinin baslamasini sabirsizca bekliyorum. Ne zaman aciklama yapilacak bu konuda acaba ?
Yorum
-
İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi 14 mayısta müsait olursan Melen çayı rafting organizasyonu nada bekleriz
ayrıyetten herzaman bekleriz siz müsait zamanı söyleyin geliyorum deyin biz sizi ağırlarız başımızın üstüne
Bir gün mutlaka Kocaeli'ye geleceğim.
Bir Cumartesi günü olabilir. En uygun gün bu.
Sevgiler, selamlar2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat arkadaşımdan kaçmaz
dostum çaya gel çay içelimAynı yerde mi? Ne zaman?
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleServet Yardımcı, UEFA Yönetim Kurulu'na seçildi.
...Şenes Erzik'ten sonra UEFA Yönetimi'nde yeni Türk Yönetici Servet Yardımcı olurken, UEFA'nın 41. genel kurulunda alınan kararlar sonrasında Şenes Erzik'in UEFA asbaşkanlığından sonra UEFA'yı FIFA'da temsil etme görevi de sona erdi....
Servet Yardımcı, 1957 doğumlu Rizeli bir armatördür.
Rizespor'da da yöneticilik yapan Yardımcı, üç dönemdir TFF'de çeşitli görevlerde bulunuyor.
Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu'na ilk kez Hasan Doğan döneminde seçilirken, Mahmut Özgener'in döneminde başkanvekili oldu ve Mehmet Ali Aydınlar'ın döneminde yine yönetim kurulu üyesi seçildi.
Yardımcı, aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesidir. AK Parti İstanbul eski milletvekillerinden ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı'nın kardeşi olmasının yanı sıra, başta memleketi Rize olmak üzere birçok şehirde yaptığı yardımlarla tanınıyor.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel özetlemişsin kardeşim. Vazgeçmek yok.
Ben görüşünüze katılamıyorum. Kamu vicdanı diyorsunuz da ülkede vicdan mı kaldı, adalet, hak, hukuk mu kaldı? TFF verdiği kararda fb yöneticilerine şike girişimleri sebebiyle hak mahrumiyeti cezası verip, şike girişimleri klüp karar defterine yazılmadığı için klüp sorumlu tutulamaz diye klübe ceza vermediler. Bu mu kamu vicdanı? O kupayı bize vermemek, gözbebekleri fenere ceza aldırmamak için siyaseti, medyası, iş dünyası elinden geleni ardına koymayacaktır. fener küme düşürülecek, şikeciler ömür boyu futboldan men edilecek, kupa ve primler bize iade edilecek, ayrıca fener bize tazminat ödeyecek. Bu kalemlerin birisi bile eksik kalsa benim içim soğumaz...
şahsen ben fenerden bir puan silinmesi ve kupanın geri alnımasını yeter buluyorum.. ondan sonrası tamamen siyasetin eline geçecek ve siyaset de bu duruma karşı duramayacak..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçelim vallaAynı yerde mi? Ne zaman?
BMN KOCAELİ
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydın. Hayırlı Cuma'lar
Ne zaman başlayacak FIFA süreci yahu
Yönetimden ses seda yok
Daha ne kadar bekleyeceğiz?
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim başkanin fifaya başvuracağını sanan varmı cidden?
ona göre başvuru dilekçelerini hazırlarlar. son merciye geldikten sonra stopmu diyecekler yani.
bakkaldan sakız almaya gitmiyoruz herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyecek hukukcularımız. 1-2 ay sürse bile inceleme çok görmem.
aceleye gerek yok yani2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElbetteki başvuracagız. hele bir hazırlıklarını yapsınlar cas ın gerekçeli kararlarını ölçüp biçsinler.
ona göre başvuru dilekçelerini hazırlarlar. son merciye geldikten sonra stopmu diyecekler yani.
bakkaldan sakız almaya gitmiyoruz herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyecek hukukcularımız. 1-2 ay sürse bile inceleme çok görmem.
aceleye gerek yok yani
Deniz bitti şikebahçe için.
Kulüp ve hukuk kurulumuz son vuruşy yapmak için gerekli çalışmaları yapacaklardır
Hele şu gerekçeli kararı irdelesinler, gerisi kolay2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum