Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeş, senin gayen nedir? Ne zaman seni bu başlıkta görsem hep aynı mesajı papağan gibi tekrar edip duruyorsun. Senin için bittiyse geri çekil de mücadeleyi bırakmayanlara gölge etme.
    +1461
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Disarsini gectim icimizde ki aramazda ki siyaset budalasi kod kafalilara ragmen cok rahatim sonunda gulen biz olacagiz fifa vercek hepsine ayari..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• tonya55 galatasaray ve fenerbahçeli olabilir
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Fenevbahce, Zivas ve Sikesehir'in ceza yemesi, adil ve yerinde ceza yemeleri benim icin en önemli seydir bu sike konusunda. Yani kupamizin bize iade edilmesinden bile daha cok önem veriyorum. Beter olsun bunlar. Febe'nin yillardir yaptigi ahlaksizliklarin, edepsizliklerin cezasi olmali. En az Spor Toto 3. Lig'e kadar düsürülsün bunlar.

Kupa'yi zaten aliriz bir türlü. TFF bir kahpelik yapip "vermem" diyorsa, zaten gideriz yakariz binayi, aliriz tenekeyi. Yeter ki cezalar gelsin. Elimiz güclensin, adalet saglansin.

FIFA sürecinin baslamasini sabirsizca bekliyorum. Ne zaman aciklama yapilacak bu konuda acaba ?

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi 14 mayısta müsait olursan Melen çayı rafting organizasyonu nada bekleriz

ayrıyetten herzaman bekleriz siz müsait zamanı söyleyin geliyorum deyin biz sizi ağırlarız başımızın üstüne
            Çok teşekkür ederim.
            Bir gün mutlaka Kocaeli'ye geleceğim.
            Bir Cumartesi günü olabilir. En uygun gün bu.
            Sevgiler, selamlar
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• kocaeliye deplase olmaya ben de varım
              üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Düşürün ulan
                Düşürün ulan
                Fenerbahçeyi düşürün ulan
                Şike yapanı düşürün ulan
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Murat arkadaşımdan kaçmaz
                  dostum çaya gel çay içelim
                  İçelim valla Aynı yerde mi? Ne zaman?
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Servet Yardımcı, UEFA Yönetim Kurulu'na seçildi.

...Şenes Erzik'ten sonra UEFA Yönetimi'nde yeni Türk Yönetici Servet Yardımcı olurken, UEFA'nın 41. genel kurulunda alınan kararlar sonrasında Şenes Erzik'in UEFA asbaşkanlığından sonra UEFA'yı FIFA'da temsil etme görevi de sona erdi....
                    UEFA Yönetim Kurulu'na seçilen TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı kimdir?

Servet Yardımcı, 1957 doğumlu Rizeli bir armatördür.

Rizespor'da da yöneticilik yapan Yardımcı, üç dönemdir TFF'de çeşitli görevlerde bulunuyor.

Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu'na ilk kez Hasan Doğan döneminde seçilirken, Mahmut Özgener'in döneminde başkanvekili oldu ve Mehmet Ali Aydınlar'ın döneminde yine yönetim kurulu üyesi seçildi.

Yardımcı, aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesidir. AK Parti İstanbul eski milletvekillerinden ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı'nın kardeşi olmasının yanı sıra, başta memleketi Rize olmak üzere birçok şehirde yaptığı yardımlarla tanınıyor.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güzel özetlemişsin kardeşim. Vazgeçmek yok.

Ben görüşünüze katılamıyorum. Kamu vicdanı diyorsunuz da ülkede vicdan mı kaldı, adalet, hak, hukuk mu kaldı? TFF verdiği kararda fb yöneticilerine şike girişimleri sebebiyle hak mahrumiyeti cezası verip, şike girişimleri klüp karar defterine yazılmadığı için klüp sorumlu tutulamaz diye klübe ceza vermediler. Bu mu kamu vicdanı? O kupayı bize vermemek, gözbebekleri fenere ceza aldırmamak için siyaseti, medyası, iş dünyası elinden geleni ardına koymayacaktır. fener küme düşürülecek, şikeciler ömür boyu futboldan men edilecek, kupa ve primler bize iade edilecek, ayrıca fener bize tazminat ödeyecek. Bu kalemlerin birisi bile eksik kalsa benim içim soğumaz...
                      bu kısmı kamu vicdanı değil tffnin vicdanı.. zaten cas kararında da bu durum tarafgirlik olarak belirtilmiş..

şahsen ben fenerden bir puan silinmesi ve kupanın geri alnımasını yeter buluyorum.. ondan sonrası tamamen siyasetin eline geçecek ve siyaset de bu duruma karşı duramayacak..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İçelim valla Aynı yerde mi? Ne zaman?
                        öncesinden haber edeceğim dostum
                        BMN KOCAELİ

Yorum

• Günaydın. Hayırlı Cuma'lar
                          Ne zaman başlayacak FIFA süreci yahu
                          Yönetimden ses seda yok
                          Daha ne kadar bekleyeceğiz?
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Günaydın. Hayırlı Cuma'lar
                            Ne zaman başlayacak FIFA süreci yahu
                            Yönetimden ses seda yok
                            Daha ne kadar bekleyeceğiz?
                            Yönetim başkanin fifaya başvuracağını sanan varmı cidden?

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetim başkanin fifaya başvuracağını sanan varmı cidden?
                              Elbetteki başvuracagız. hele bir hazırlıklarını yapsınlar cas ın gerekçeli kararlarını ölçüp biçsinler.
                              ona göre başvuru dilekçelerini hazırlarlar. son merciye geldikten sonra stopmu diyecekler yani.
                              bakkaldan sakız almaya gitmiyoruz herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyecek hukukcularımız. 1-2 ay sürse bile inceleme çok görmem.
                              aceleye gerek yok yani
                              2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Elbetteki başvuracagız. hele bir hazırlıklarını yapsınlar cas ın gerekçeli kararlarını ölçüp biçsinler.
                                ona göre başvuru dilekçelerini hazırlarlar. son merciye geldikten sonra stopmu diyecekler yani.
                                bakkaldan sakız almaya gitmiyoruz herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyecek hukukcularımız. 1-2 ay sürse bile inceleme çok görmem.
                                aceleye gerek yok yani
                                Aynen katılıyorum.
                                Deniz bitti şikebahçe için.
                                Kulüp ve hukuk kurulumuz son vuruşy yapmak için gerekli çalışmaları yapacaklardır
                                Hele şu gerekçeli kararı irdelesinler, gerisi kolay
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X