İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS'dan İlk Müjde !
CAS Hakimler Kurulu, Trabzonspor'un TFF ve UEFA aleyhine dava açma yetkisinin bulunduğuna kanaat getirdi.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış anlamayın da yeni nesil çok korkak. Daha Trabzon'a girişten mermi sesleriyle karşılanırdı, dağ tepe... Yusuf yusuf ederlerdi etmeyin aman diye şimdiyse otobüsün içinden gülerek selfi çekiyorlar dışarıda TS taraftarı bağırırken.Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
Buyurun habere bakın. bence artık bunları gale almamak gerek. sırf fener düşmanlıgı yüzünden Türkiyede şehre bakış açısı degişti.
ha ben Trabzonlu degilim Trabzonda oturmam ama Trabzonu ve Trabzonsporu çok seviyorum ve böyle önyargılı bakılmasını istemiyorum.
ben Trabzonsporu savunurken her defasında Trabzonuda savunuyorum.2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
Bize karsi yapilan hakem hatalarinin artik her hafta alisila gelmis olmasi bunun 2011 mucadelemizden geri adim attirmak vazgecirmek icin yapilan bir proje oldugunun en buyuk kaniti ki artik istanbulun 3 ezik takiminin taraftarlari bile gorup konusuyor..simdi asil soru su biz buna karsi napiyoruz , cevap hicbir sey..yonetim derhal sezon basindan bu yana yapilan hakem hatalarini iceren bir video hazirlayip tam kadro olarak basin toplantisi yapmali ve demeli ki trabzonspotu mucadelesinden vazgecirmek icin tff ve mhk kasti olarak her hafta kiyim yapiyor buna basda trabzonlu bakanlar, siyasiler, spor bakani gordukleri halde sessiz kaliyorlar ve sessiz kalindigi icin bu hatalar her hafta tekrarlaniyor..bunu yaptigimiz anda sehir o uzerine olu topragi serpilmis ruh halinden uyanir carsi pazar karisir..o zaman da goz yumsunlar bakalim hakem hatalarinada gorelim sikiysa mudahale etmesinler.ha bizim yonetim bunu yapabilir mi siyasileri karsisina alabilecek o cesaretleri varmidir derseniz yok..onun icin bunu yapmadigimiz her hafta dogranmaya devam ederiz bu surec sonuclanana kadar bu boyle devam eder gider..surec sonuclanip butun turkiyeye karsi ve icimizde ki yalakalara satilmislara ragmen bu mucadeleyi kazandigimizda ki buna sonuna kadar inaniyorum ozaman kullerimizden yeniden dogariz hic kimse bizi karsisina almaya cesaret edemez bir daha..rustumuzu yeniden ispatlar sadece turkiye degil butun dunyada herkesin gozunun icine soka soka Turkiyenin en buyuk klubu oldugumuzu bir kez daha ispatlariz..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 28.11.2016, 16:18.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.61saat.com/politik-gugum/...m-h360850.html
Buyurun habere bakın. bence artık bunları gale almamak gerek. sırf fener düşmanlıgı yüzünden Türkiyede şehre bakış açısı degişti.
ha ben Trabzonlu degilim Trabzonda oturmam ama Trabzonu ve Trabzonsporu çok seviyorum ve böyle önyargılı bakılmasını istemiyorum.
ben Trabzonsporu savunurken her defasında Trabzonuda savunuyorum.En son My tarafından düzenlendi; 28.11.2016, 16:38.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize karsi yapilan hakem hatalarinin artik her hafta alisila gelmis olmasi bunun 2011 mucadelemizden geri adim attirmak vazgecirmek icin yapilan bir proje oldugunun en buyuk kaniti ki artik istanbulun 3 ezik takiminin taraftarlari bile gorup konusuyor..simdi asil soru su biz buna karsi napiyoruz , cevap hicbir sey..yonetim derhal sezon basindan bu yana yapilan hakem hatalarini iceren bir video hazirlayip tam kadro olarak basin toplantisi yapmali ve demeli ki trabzonspotu mucadelesinden vazgecirmek icin tff ve mhk kasti olarak her hafta kiyim yapiyor buna basda trabzonlu bakanlar, siyasiler, spor bakani gordukleri halde sessiz kaliyorlar ve sessiz kalindigi icin bu hatalar her hafta tekrarlaniyor..bunu yaptigimiz anda sehir o uzerine olu topragi serpilmis ruh halinden uyanir carsi pazar karisir..o zaman da goz yumsunlar bakalim hakem hatalarinada gorelim sikiysa mudahale etmesinler.ha bizim yonetim bunu yapabilir mi siyasileri karsisina alabilecek o cesaretleri varmidir derseniz yok..onun icin bunu yapmadigimiz her hafta dogranmaya devam ederiz bu surec sonuclanana kadar bu boyle devam eder gider..surec sonuclanip butun turkiyeye karsi ve icimizde ki yalakalara satilmislara ragmen bu mucadeleyi kazandigimizda ki buna sonuna kadar inaniyorum ozaman kullerimizden yeniden dogariz hic kimse bizi karsisina almaya cesaret edemez bir daha..rustumuzu yeniden ispatlar sadece turkiye degil butun dunyada herkesin gozunun icine soka soka Turkiyenin en buyuk klubu oldugumuzu bir kez daha ispatlariz..
ALLAH şikebahçeyi yok etsin ve belasını versin İnşAllah amin.
Sadece şike davasında değil Trabzonspor olarak hakkımızı her zaman aramalıyız, güçlü olmalıyız ve bu şike düzenini yıkmalıyız...
Trabzonspor 2010 2011 Şampiyonu.
şikebahçenin yaptığı şikeler cezalandırılmalı...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS'dan İlk Müjde !
CAS Hakimler Kurulu, Trabzonspor'un TFF ve UEFA aleyhine dava açma yetkisinin bulunduğuna kanaat getirdi.
Yorum
-
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
29-Usta hakkında yazdıklarınla çelişiyorsun diyeceksiniz ama şayet TS Camiası Ustanın arkasında durur Usta o gücü ve baskıyı alırsa ...
6
6
Duyumcu_
41 dk.41 dakika önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
28-Şike Soruşturması olmasa CAS Hakimi olacak Şekip Mosturoğlunun durumu... Savunmam16 AC Mahkemsindeki Şike itirafları gibimiydi ?
13
10
Duyumcu_
44 dk.44 dakika önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
27-TS FB tarafına Kumpas olduğunu iddaa ettiğiniz soruşturma nedeniyle şikayetiniz üzerine 1 ay önce savunma yaptık sözleri güldürdü
15
11
Duyumcu_
49 dk.49 dakika önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
26-Türk Hukukunda olan olaylar bizi ilgilendirmez sözleri moralleri bozdu.
17
14
Duyumcu_
51 dk.51 dakika önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
25-Duruşmada Kumpas iddalarına sarılmak isteselerde başarılı olamadılar. Zeki Üçokun dinlenmesiin reddedilmesi ve CAS hakiminin
15
15
Duyumcu_
55 dk.55 dakika önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
24-yükseltemiyorum kararından sonra CAS direk ceza vermez diye dua ediyorlar.YA CAS ya FİFA o cezalar YENİLENECEK.KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK
27
27
Duyumcu_
56 dk.56 dakika önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
23-CAS ın daha önceki FB kararlarında UEFA nın verdiği cezaların azlığından UEFA tepkisi ve cezaları itiraz eden olmadığı cezaları
17
10
Duyumcu_
58 dk.58 dakika önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
22-verebilir söylemini ciddiye almamışlardı.Duruşmada CAS hakimlerinin soruları ve tutumları Haraimileri oldukça korkuttu
16
14
Duyumcu_
1 sa.1 saat önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
21-FB ve Şike Haramileri tüm planlarını CAS ın UEFA yetkisizdir kararı vermesi üzerine kurdular. Martins Avukatlık bürosunun CAS da ceza
15
12
Duyumcu_
1 sa.1 saat önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
20-4 lü toplantıda CAS Kararları ile beraber FB nin CAS duruşmasında düştüğü rezil durumda konuşuldu.
21
14
Duyumcu_
1 sa.1 saat önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
19- Digitürkle 7 ay önce yapılan anlaşmada Şikeden hiçbir takımın düşmeyeceği maddesi var. Sözleşma iptal olacak https://twitter.com/Duyumcu_/status/724378194690891776 …
34
15
Duyumcu_
1 sa.1 saat önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
19-Çekindikleri Türkiyenin Lisansının askıya alınması değil Digitürkten gelen pararnın gidecek olması https://twitter.com/Duyumcu_/status/747008508881678336 …
24
11
Duyumcu_
1 sa.1 saat önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
18-kararın Siyasi olduğunu TV ve gazetelerde dillendirerek engellemeye çalışacaklar.EY FİFA EY UEFA söylemelerine hazır olun
33
16
Duyumcu_
1 sa.1 saat önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
17-Haramiler Lisansın askıya alınmasına gelecek tepkileri Türkiye ve AB üzerindeki restleşmeler nedeni ile verildiğini ve
29
17
Duyumcu_
1 sa.1 saat önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
16-Şike olayının tamamen kapandığını RTEye ileten her devrin Şeytanı Rıdvan topa girmiyor.Katarlılarada bu iş kapandı denmişti.RTE köpürecek
25
16
Duyumcu_
1 sa.1 saat önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
15-Hakemler üzerinden TS Kulübü Küme düşme hattının içine itilecek. Camiaya gözdağı verilecek.RTE üzerindende Ustaya büyük baskılar gelecek
30
23
Duyumcu_
1 sa.1 saat önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
14-Durum Saraya bildirilecek. Mosturoğlu Demirörene TS üzerindeki Federasyon baskısının artması gerektiğini söyledi.
34
22
Duyumcu_
1 sa.1 saat önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
13- Demirören Mosturoğlunun CAS ın direk ceza verme olasılığının küçümsenmeyecek kadar fazla olduğunu toplantıdakilere söyledi.
34
20
Duyumcu_
1 sa.1 saat önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
12-Kulüpler Birliği olarak CAS yada FİFA Kararlarını kesinlikle tanımama ve gerekirse Avrupaya gidilmemesi konusunda tamamen uzlaştılar
47
27
Duyumcu_
2 sa.2 saat önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
11-Görüşmeden sonra Demirören Gümüşdağ ,Özbek ve F. Ormanla 4 lü toplantı yaptı.
41
18
Duyumcu_
2 sa.2 saat önce
Duyumcu_ â€@Duyumcu_
10-Salı günü Mosturoğlu İstinyede Demirörenle görüştü. Görüşmede CAS ın olası kararları görüşüldü.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Yalnız hiçbir işimiz düzgün gitmiyor.Bu cas davası öyle bir zamana denk geldi ki şimdi de cas uefa ceza vermeye yetkilidir kararı alıp iş artık cezaların verilmesine gelirse cas'ın bu kararı Türkiyenin AB ile yaşadığı problemlerden ötürü siyasi bir karar olduğu,fbye kumpas kurulduğu,bu davanın mağduru olduğu deklare edilecek ve sığırlar da buna inanacak.Biz de vatan haini ilan edilip mhk destekli küme düşme hattına itilicez.Ama sonucu nereye varırsa varsın mücadeleye devam etmek ve dik durmak gerekiyor.Trabzon insanı ve Trabzonspor taraftarı için son bir imtihan niteliğinde bu süreç.Eski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız hiçbir işimiz düzgün gitmiyor.Bu cas davası öyle bir zamana denk geldi ki şimdi de cas uefa ceza vermeye yetkilidir kararı alıp iş artık cezaların verilmesine gelirse cas'ın bu kararı Türkiyenin AB ile yaşadığı problemlerden ötürü siyasi bir karar olduğu,fbye kumpas kurulduğu,bu davanın mağduru olduğu deklare edilecek ve sığırlar da buna inanacak.Biz de vatan haini ilan edilip mhk destekli küme düşme hattına itilicez.Ama sonucu nereye varırsa varsın mücadeleye devam etmek ve dik durmak gerekiyor.Trabzon insanı ve Trabzonspor taraftarı için son bir imtihan niteliğinde bu süreç.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum