Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    no panic
    benim tanidigim @DeAgLeMaNyAq , serdar senel , ganzilistv ve bmn yk coktan indirmisdir

bu kayitlar arsivlerde
    İndirdim hepsini Yenileri gelirse haber edin uşaklar onları da kayıt altına alalım.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• mac görüntülerinlen bu kayitlari video haline getirmeli yetenekli arkadaslar

öyle daha etkili olur

örnegin [MENTION=41887]Gürkan Asma[/MENTION] bu islerde cok iyi

zamani olursa bir zahmet
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.01.2017, 13:35.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• şeref yoksunları birde çıkıp sadece yazılı var hani ses kayıtları ? diyorlardı. Alın size kayıtlar hala o sezonun şampiyonunun biz oldugumuzu bu olay cıktıgından beri söylüyorum yine de söyleyeceğim ölene kadar. Bir kerede adalet madurdan yana olsun. Resmen o sezon teşvik şike gözetleme tehtid herşeyi yapmışlar.

Yorum

• videolar çoktan arşivlenmiştir ben indirmedim de şike iddianemesi pdf olarak mevcut bende de.çocuklarımıza yeğenlerimize açıp açıp okutacağız bu şerefsizlerin namussuzluklarını inşallah.şu adalet bir tecelli etsin önce hayırlısıyla.
          Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Gümüşdağ ile Özgener'in konuşmasını da yayınlasalar keşke. Holosko kaydı. ne kepazelikler dönüyor. Niğdelioğlu Sinan Engin tapesi, Odyakmaz'ın fb maçı kaydı "hepiniz vereceksiniz bana" kaydı... Bunlarda devede kıl bile değil...
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eyv. Yedekleme yapmak lazım.
              aynen hiç kimseye dinletemezsek gelecek nesile dinletiriz
              Bu şerefsizlerin şerfsiz olduklarını tüm dünyaya yaymak lazım
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• devamı gelir mi acaba?

Yorum

• Allah hepsinin belasını versin. Yemin ediyorum bunları dinledikçe moralim bozuldu Allah ' ın adaletini bekliyorum yalnızca. Bu ülke benim gram umrumda değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Tarla işçileri
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gümüşdağ ile Özgener'in konuşmasını da yayınlasalar keşke. Holosko kaydı. ne kepazelikler dönüyor. Niğdelioğlu Sinan Engin tapesi, Odyakmaz'ın fb maçı kaydı "hepiniz vereceksiniz bana" kaydı... Bunlarda devede kıl bile değil...
                      Katılıyorum.
                      Diğer muhabbetlerin yanında bunlar çok hafif kalıyor.
                      Hamiş

Yorum

• Herkes kaydetsin silinmeden. Ahlaksiz serefsizlerin rezilliklerini.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Beyler tamam bu konuda haklılığımozn farkındayız. Ses kayıtları zaten buzdağının görünen yüzü.Lakin başıma birşey gelmeyecekse bir şey diyeceğim;
                          Bunca zaman sonra ses kayıtlarının aniden ortaya saçılması çok manidar. Anlaşılan o ki belli güç odakları futbol üzerinden belli fay hatlarını kaşıyarak toplumsal infial gerçekleştirmek istemiş. Lütfen dikkatli olalım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hala alternatifler mevcut. İndiren çoktan indirdi.
                            Midesizler hala salak salak yorum atıyorlar.
                            Bunlar kadar arsız, şerefsiz bir camia daha yok!

Sıradan taraftarların ne dediğinin hiçbir önemi yok, onları kaale almayalı yıllar oluyor hiç muhatap almaya gerek yok. Önemli olan tüm bu pislikleri Cas a ve Fifa ya aktarabilmek. Onların nasıl kararlar alacağı çok önemli. En ufak olayda kulüpleri yakan FİFA, tarihin en büyük şikesi için değil feneri, Türk futbolunu komple yakar. Nasılsa seve seve kupayı alacağız. Kupa gelsin de sonra kim kimi yiyorsa yesin, umurumda değil.

Cezalar nasılsa verilecek, kupamız nasılsa gelecek. Yıllardır kupanın sapı diye dalga geçenler salya sümük o kupayı bize nasılsa elleriyle teslim edecekler. O yüzden fenerliler onu demiş, bunu demiş kısımlarına hiç takılmayın, ne derlerse desinler dalga geçsinler kaale almayın. Son gülen iyi gülecek.

Yalnız şu tapeleri cidden çok sağlam stok yapmalıyız, olan olmayana iletsin silmeye başladılar. Bilgisayarlarımıza indirelim. Bizim avukatlarda zaten vardır ama kulübe de mail yoluyla iletelim.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• kayitlari direk indirebileceginiz bir adres

kaynak @TSerdarS_
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sıradan taraftarların ne dediğinin hiçbir önemi yok, onları kaale almayalı yıllar oluyor hiç muhatap almaya gerek yok. Önemli olan tüm bu pislikleri Cas a ve Fifa ya aktarabilmek. Onların nasıl kararlar alacağı çok önemli. En ufak olayda kulüpleri yakan FİFA, tarihin en büyük şikesi için değil feneri, Türk futbolunu komple yakar. Nasılsa seve seve kupayı alacağız. Kupa gelsin de sonra kim kimi yiyorsa yesin, umurumda değil.

Cezalar nasılsa verilecek, kupamız nasılsa gelecek. Yıllardır kupanın sapı diye dalga geçenler salya sümük o kupayı bize nasılsa elleriyle teslim edecekler. O yüzden fenerliler onu demiş, bunu demiş kısımlarına hiç takılmayın, ne derlerse desinler dalga geçsinler kaale almayın. Son gülen iyi gülecek.

Yalnız şu tapeleri cidden çok sağlam stok yapmalıyız, olan olmayana iletsin silmeye başladılar. Bilgisayarlarımıza indirelim. Bizim avukatlarda zaten vardır ama kulübe de mail yoluyla iletelim.
                                İndiriyorum. Bu konuda duyarlı arkadaşlara da haber ettim çoktan.
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X