Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünya üzerinde adalet denen şeyin olduğuna inanmıyorum .
    .

Yorum

• yine ben forumda yoktum ve yine yeni bir gelişme

Dejavu
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• uefa nın gerekçeli kararını yalan yanlış manşetyapan medyadan bizim CAS başvurumuz için ses seda yok... haysiyetsizler...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• UEFA, şike yoktur demiyor.Yerel liglere karışamayız diyor en azından şimdilik umutlarımızı yeşerttiyor.Şike yapılmadı deseydi iyice alanımızı daraltırlardı belki de CAS'a olumlu bakamayabilirdik.CAS'dan da bişey çıkmazsa en son çare FIFA. Yalnız,CAS ve FİFA'da lehimize karar verse de içerdekilerin ne yapacağı da önemli.Ne bileyim şikecileri düşürmemek, kupayı vermemek için tüm takımları organizasyonlardan çekebilirler. Hani tayyip demişti ya 5 yıl Avrupa'ya gitmesek de olur. Hatırlatayım dedim..

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            UEFA, şike yoktur demiyor.Yerel liglere karışamayız diyor en azından şimdilik umutlarımızı yeşerttiyor.Şike yapılmadı deseydi iyice alanımızı daraltırlardı belki de CAS'a olumlu bakamayabilirdik.CAS'dan da bişey çıkmazsa en son çare FIFA. Yalnız,CAS ve FİFA'da lehimize karar verse de içerdekilerin ne yapacağı da önemli.Ne bileyim şikecileri düşürmemek, kupayı vermemek için tüm takımları organizasyonlardan çekebilirler. Hani tayyip demişti ya 5 yıl Avrupa'ya gitmesek de olur. Hatırlatayım dedim..
            Ne uefa nın , ne de cas ın şike yapılmadı deme gibi bir durumu yok , onlar zaten şikeye cezayı verdiler , bizim bu kurumlardaki arayışımız , şikenin varlığı veya yokluğu ile ilgili değil ...

Bu kurumların verdiği ceza paralelinde tff nin ceza uygulamaması bizi uğraştırıyor , uefa ve cas bu konuda ülke içi cezalara karışamıyor bu yüzdende bazı prosedürleri bitirip ,dosyayı ülke içi cezaların verilmesini sağlayacak olan fifaya taşımamız gerekiyor ... Şuan içinde bulunduğumuz ve yapılan şeylerde bunlardır ... Rte nin 5 yıllık ülke cezasını kabül ediyor olmasının da bir önemi yoktur , o suçun cezası gereken yerlere kesilmediği sürece , ülkenin cezası devam eder ...

Velhasıl prosedurlerin tamamlanma süresi uzun , bekleyiş bu yüzden , ancak işin sonunda yaşanacaklar kesindir ... 100 yılda geçse bunun aksi bir sonuç çıkmaz ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pazar günü Trabzondan İstanbula dönerken havalimanında bir çok kişi ile görüştük konuştuk tanıştık. Çoğu arkadaşların şike olayından uzaklaştığı hatta konuyu uzatmamamız gerektiğini bu yoldan bir şey elde edemiyeceğimizi söyledi. Bende Tayyip eğer fanatik fb'li olmasaydı şimdiye lisanslarını bile yırtmışlardı diye muhabbeti sürdürürken 55-60 yaşlarında düzgün giyinimli bir abimiz Zurih'ten oy kullanmak için geldiğini söyledi. Fifaya Türkiyenin dünya kupasına şikeden dolayı alınmaması için 18 milyon adet email ve faks gittiğini ve bu konunun takipçileri olduğunu söylemişler. Fifa'da çalışan bir Türk'den bahsetti. Konunun çok sıcak olduğunu ya Milli takım ya da fb seçimi Türkiyenin yapmak zorunda olacağını söyledi.
              Allah biliyor, bu meseleden dolayı artık konuşmadığım çok insan var. Haklı olduğumuz şekilde bu iş bittiği zaman suratına tüküreceğim çok kişi var. Allah bize o günleri inşallah gösterir.

Abi yazınızda değindiğiniz tercih yapma hakkının (Milli Takım vs Şikebahçe) hangi taraftan yana kullanılacağı defalarca söylenmişti zaten. Ben işin orasında değilim her halükarda da iki tercih tek sonucu doğuracak;

2010-11 Şampiyonu Trabzonspordur ve fenerbahçe şike yapmıştır.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu takımın kupasını çalan kim? Bu TFF'yi elinde kukla gibi oynatıp çeviren kim? Başkanını atayan kim? Aziz Yıldırım'ı ve daha onlarcasını hapisten kurtaranlar kim? Veto edilmiş malum yasayı en ahlak tanımaz keyfiyetle yeniden yasallaştıran kim? Kim oldukları çok açık belli de ben hala sormakta ve sorgulamakta ısrar edeceğim. Ve diyeceğim ki yazıklar olsun böyle ahlaksızlığı bu güzel insanlara reva görenlere... Bu Trabzonspor'u aşmış artık başlıca bir hukuk skandalı haline gelmiştir.

Trabzonsporun kupasını çalanlara ve malum bir takım şikeci ahlak tanımaz zihniyetlere atkı takanlardan tutun da onun için ölürüm diyen zevatlara kadar Allah hepinizi bildiği gibi yapsın diyorum burada bela okuyacak kadar öfkeli ve kızgınım. Normal hukuk ve demokrasinin işlediği ülkelerden biri olsaydık şu an kupa müzemizde, şampiyonluk hanemizde, aziz hapiste, fenerbahçe kümeye düşmüş olurdu. Çok açık ve net kimse yana yatmasın. Gerisi hikayedir. Kimse kimseyi kandırmasın.

Kupayı isteyeceğin yer azize değil federasyon ve bizzat siyasetin o dönemki hükümetin kendisidir. O yasalara, o hukuk tanımaz söylemleri meşru gösteren zevatlardan hesap soracaksınız. Ama bu takım o kadar değersizleştirildi, o kadar itibarı sarsıldı ve o kadar felaket yönetildi ki şike sürecinde kazançlı çıkmamız gerekirken yeminle dibe vurduk! Ötesi yok bunun, tam tersi olmalıydı en beteri oldu! Bilhassa 2.5 yıl boyunca İHO'ya katlandık. Ben en başka bu zatı desteklerken kupa gelecek, sorumluları hesap verecek, siyaset temizlenecek diyerek destekledim adam benim gibileri resmen hipnotize etmiş meğersem.. Onun derdi siyasetin yol verdiği yere kadarmış bunu anladık. Kupayı isteyecek adam onbinlerce hatta yüzbinlerce taraftarı ayaklandırıp adam akıllı ses getirecek yürüyüşe imza atması gerekirdi en baba şike anıtını müsait bir alana dikmesi gerekirdi... Hiçbiri olmadı ne organize ataklar yapabildik, ne bunu somutlaştıracak anıtlaştıracak hamlelerde bulunabildik, ne de trabzonsporu siyaset üstü bir konumda tutabildik..

Bundan 4.5 yıl önce kupamızı çalanları gerek yeni yasalarla gerekse hukuksuz işlemlerle hem adli hem de idari yönden aklayanlara binlerce kez yazıklar olsun... O kupayı sana ne tüpçü ne de azize verecektir o kupayı sana bizzat siyasetin kendisi verecektir. Senin hedef tahtanda en başında siyaset olacaktı yapmadın. Neymiş akyazı stadı için projeler için siyasetle arayı sıcak tutmak lazımmış? Yani onur mücadelesi, şenol hocanın, onurun gözyaşları, sadri şenerin verdiği şampiyonluk mücadelesi kurduğu kadro , bütün futbolcuların emeği, taraftarın haykırışları, isyanları, hepsinden öte haklı mücadelende önüne ışık tutacak olduğun hukuk davan akyazı kadar önemli değilmiymiş? Akyazının karşılığında verilen stadlardan arsalardan haberi var mı bunların? Lütuf bağışlar gibi size akyazıyı verdik susun kupa lafını bir daha etmeyin diyerek sindirebilecek kadar ucuz mu bu mücadelemiz...

Sizin uğruna öleceğiniz şahıslar için ben kılımı bile kıpırdatmam... Kupayı gasp eden zihniyetlere bide tff seçimlerinde doğrudan destek verenlerin yatacak yerleri yoktur bunu da böyle bilesiniz...

Uğur Sadıkoğlu ne kadar da güzel eklemiş yazısında;
                "Sadece 2011 yılından sonra devlet eliyle planlı şekilde gasp edilen hakkımızı layık olduğu şekilde savunulmasını, sonuna kadar mücadele edilmesini küme düşmek pahasına her maç hakem tarafından doğranmak pahasına hepimiz göze almıştık tüm bunları. Siyasi istikbalin uğruna Trabzonspor’u da sattın senin için bir anlamı yok ama hayallerimizi sattın Hacıosmanoğlu…"
                "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Siyasete göre o senenin hakkı Akyazının yapılması ile değil Şampiyonlar liginden elde edilen 15-20 milyon Euro ile ödendi. Oktay Saral'ın Trabzon Dernekler Federasyonunda BMN üyelerinin birkaçınında katıldığı toplantıda söylediği sözler hiç aklımdan çıkmaz. O gün hangi bakış açısıyla bu olaya baktıklarını kabak gibi gösterdiler. Zaten sonraki aylarda da dolaylı olarak spor bakanından da ve partinin il başkanlarından da aynı sözleri duyduk.
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• fifa diyen arkadaşlar fifa bu topa girmez asla.

Yorum

• CAS süreci uzun sürmese bari
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Tayyip azizi bitirmeye karar verdiyse...usta ya yürü diyordur

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

• İnşallah...
                          Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• hiçbir mahkeme şike yoktur demezken "biz şike yapmadık bakın beraat ettik" diye ortalıkta dolaşanlar var

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pazar günü Trabzondan İstanbula dönerken havalimanında bir çok kişi ile görüştük konuştuk tanıştık. Çoğu arkadaşların şike olayından uzaklaştığı hatta konuyu uzatmamamız gerektiğini bu yoldan bir şey elde edemiyeceğimizi söyledi. Bende Tayyip eğer fanatik fb'li olmasaydı şimdiye lisanslarını bile yırtmışlardı diye muhabbeti sürdürürken 55-60 yaşlarında düzgün giyinimli bir abimiz Zurih'ten oy kullanmak için geldiğini söyledi. Fifaya Türkiyenin dünya kupasına şikeden dolayı alınmaması için 18 milyon adet email ve faks gittiğini ve bu konunun takipçileri olduğunu söylemişler. Fifa'da çalışan bir Türk'den bahsetti. Konunun çok sıcak olduğunu ya Milli takım ya da fb seçimi Türkiyenin yapmak zorunda olacağını söyledi.
                              Allah biliyor, bu meseleden dolayı artık konuşmadığım çok insan var. Haklı olduğumuz şekilde bu iş bittiği zaman suratına tüküreceğim çok kişi var. Allah bize o günleri inşallah gösterir.
                              O gün gelecek
                              Bekliyoruz
                              Bilgi için teşekkürler
                              Yakında şb uğruna ülkeyi mi yakacaklar yoksa....

Herkes görecek
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Hayırlı Cumalar...

Artık 2 seçenek kaldı.

İlk seçenek olan CAS başvurusu dün yapıldı.

O da yetmezse FIFA

Mutlaka kazanacağız bir şekilde

Hadi hayırlısı

Bu sayfalarda bu aralar daha sık olacağız anlaşılan
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X