İlk olarak HIZIR_IR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
-
Infantino Fifa baskani oldu. Bizim davaya bakan adam.
Sike davasi fenerbahce icin kapanmistir diyen adam. Sikeye mikeye bakacagi yok.En son Bayundur Han tarafından düzenlendi; 26.02.2016, 19:22."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDomates yumurta filan firlatin da suratina uzerine başına iyice rezil olsun sikesever sanatçı müsveddesi!
gelirse gelsin yav. Berna Lacin kimdir? Kadina kufur ediliyormus twitterdan. Ayiptir. Biz bu degiliz. Kapimiza geleni kovmayiz. Sike davasi berna lacin'le gudulmez. Gidip adam gibi bir kac dava acmamiz gerek. Ki acmisiz."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInfantino Fifa baskani oldu. Bizim davaya bakan adam.
Sike davasi fenerbahce icin kapanmistir diyen adam. Sikeye mikeye bakacagi yok.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İnfantino uefadayken fenerin sike yaptigini Kabul etmişti. Ama uefanin yerel liglere mudahele yetkisi yok. Ondan fifaya başvurumuz oldu ya da olucakti surec nerde bilmiyorum.
Ama eger fifanin yetkisi varsa ve sikeyi Kabul Eden bu Adam fifa baskaniysa dosya onune geldiğinde geregini yapar diye umuyorum.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnfantino uefadayken fenerin sike yaptigini Kabul etmişti. Ama uefanin yerel liglere mudahele yetkisi yok. Ondan fifaya başvurumuz oldu ya da olucakti surec nerde bilmiyorum.
Ama eger fifanin yetkisi varsa ve sikeyi Kabul Eden bu Adam fifa baskaniysa dosya onune geldiğinde geregini yapar diye umuyorum."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
platininin sag kolu olan adamın pilatininin yaptıklarından haberi olmaması mümkünmü. şb korumalarından haberdar degilmi yani. ne karşılında bunları yaptılar. şimdi fifa başkanı olarak birşeyler yapacak olsa demezlermiki sen uefa da iken bunları yaptın. bizi korudun. o yüzden umutsuzum. ama birde öteki taraftan bakalım. diyelimki infantino masum. o zaman fifanın bu imajını düzeltmek için gelir gelmez birşeyler yapmak isteyecektir. ilk yapacakları arasında bizim davamızın olması için birşeyler yapılabilirmiki2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
infantinodan hic ümidim yoktu
tsk. konusmasinda raflarda tozlanmis dosyalara kadar inceliyecegiz demesi biraz olsun ümitlendirdi
umarim bos laflar degildir bunlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İnfantino arkadaş bi ara kahramanımızdı,
sonra tuttu şike şikebahçe için bitti dedi hasmımız oldu,
pis işlerin içinde bu da vardır diye düşündüğüm içim şeyh kazanda keşke diyordum,
hangi isteğim oldu da bu olsun ki hesabı kuraların efendisi başkan olmuş
açıkçası canım sıkıldı biraz ama belli olmuyor bu işler,bekleyelim bakalım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum