Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pazar günü Trabzondan İstanbula dönerken havalimanında bir çok kişi ile görüştük konuştuk tanıştık. Çoğu arkadaşların şike olayından uzaklaştığı hatta konuyu uzatmamamız gerektiğini bu yoldan bir şey elde edemiyeceğimizi söyledi. Bende Tayyip eğer fanatik fb'li olmasaydı şimdiye lisanslarını bile yırtmışlardı diye muhabbeti sürdürürken 55-60 yaşlarında düzgün giyinimli bir abimiz Zurih'ten oy kullanmak için geldiğini söyledi. Fifaya Türkiyenin dünya kupasına şikeden dolayı alınmaması için 18 milyon adet email ve faks gittiğini ve bu konunun takipçileri olduğunu söylemişler. Fifa'da çalışan bir Türk'den bahsetti. Konunun çok sıcak olduğunu ya Milli takım ya da fb seçimi Türkiyenin yapmak zorunda olacağını söyledi.
    Allah biliyor, bu meseleden dolayı artık konuşmadığım çok insan var. Haklı olduğumuz şekilde bu iş bittiği zaman suratına tüküreceğim çok kişi var. Allah bize o günleri inşallah gösterir.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pazar günü Trabzondan İstanbula dönerken havalimanında bir çok kişi ile görüştük konuştuk tanıştık. Çoğu arkadaşların şike olayından uzaklaştığı hatta konuyu uzatmamamız gerektiğini bu yoldan bir şey elde edemiyeceğimizi söyledi. Bende Tayyip eğer fanatik fb'li olmasaydı şimdiye lisanslarını bile yırtmışlardı diye muhabbeti sürdürürken 55-60 yaşlarında düzgün giyinimli bir abimiz Zurih'ten oy kullanmak için geldiğini söyledi. Fifaya Türkiyenin dünya kupasına şikeden dolayı alınmaması için 18 milyon adet email ve faks gittiğini ve bu konunun takipçileri olduğunu söylemişler. Fifa'da çalışan bir Türk'den bahsetti. Konunun çok sıcak olduğunu ya Milli takım ya da fb seçimi Türkiyenin yapmak zorunda olacağını söyledi.
      Allah biliyor, bu meseleden dolayı artık konuşmadığım çok insan var. Haklı olduğumuz şekilde bu iş bittiği zaman suratına tüküreceğim çok kişi var. Allah bize o günleri inşallah gösterir.
      sabırla inatla bekliyorum abim...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ender Kuyumcu,Gökhan Koç,Şenol Altunsoy abi bir zamanlar forumun şike başlığında büyük emekler verdiler ve bakıyorum üçüde uzun zamandır forumla ilişkiyi kesmişler.üçünede emekleri için teşekkür ediyorum iyiki varsınız.ve başlığı her daim diri tutan Celal kardeşim şike başlığının yılmaz koruyucusu sanada teşekkürler kardeşim benim.
        Beni nasıl unuttun abi ya hergün moral veriyorum burdakilere.
        İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sabırla inatla bekliyorum abim...
        Di mi Celal abi
        En son Sibel tarafından düzenlendi; 10.12.2015, 13:55.

Yorum

• Klübün başvurusuyla ilgili somut bir gelişme yok anlaşılan
          Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Di mi Celal abi
            tamam tamam bekliyoruz

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Klübün başvurusuyla ilgili somut bir gelişme yok anlaşılan
              resmi bir açıklama yok henüz kulaktan dolma bilgilerle kendimizi avutuyoruz

Yorum

• [QUOTE=Celal Demir;1920316340]ne zaman dedi bunu?[/QUOTE

Ne zaman söylediğini bilmiyorum İho yeni açıkladı
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• CAS ile birlikte FİFA ya da müracaat edemiyor muyuz ?

CAS yüksek ihtimal UEFA nın verdiği ben karışamam tezini haklı bulur..

Fifa ben karışmıyorum diyemez.
                  Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• [QUOTE=arifberkay;1920316543]
                    İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne zaman dedi bunu?[/QUOTE

Ne zaman söylediğini bilmiyorum İho yeni açıkladı
                    kaçırmışım o açıklamayı hiçbir yerde görmedim. Sanırım kendimi resetlemem lazım

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      CAS ile birlikte FİFA ya da müracaat edemiyor muyuz ?

CAS yüksek ihtimal UEFA nın verdiği ben karışamam tezini haklı bulur..

Fifa ben karışmıyorum diyemez.
                      neye göre haklı bulacak şike davasından sonra yunanistanda bir kulübü küme düşürmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Ozaman onuda yapmaması lazımdı.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        neye göre haklı bulacak şike davasından sonra yunanistanda bir kulübü küme düşürmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Ozaman onuda yapmaması lazımdı.
                        UEFA bu kararı verirken CAS ı da düşünmüştür bence..

Ya da oyalama taktiği..

Normal şartlar altında UEFA da ben karışmıyorum diyemez özellikle Kazakistan'da aldığı kararlar ile ama gel gör ki o topa girmem diyor adamlar..
                        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bular için ceza yemeğe değmez
                          Bularun ben varya çıktuğu sahanın çimini sulayan herifun maaş alduğu kulübün başkanına falan filan
                          İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Di mi Celal abi
                          Adam gibi kızsun,sen nasi unutulursun kardaşum

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Di mi Celal abi
                            senin yüzünden azmı intihara teşebbüs ettim

Yorum

• Cas başvurusu yapıldı..

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Siyasetin adamı yeeeeaaaa... Talimatla birlikte geldi...........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X