Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siyaset gördüm hemen atlayayım,
    Trabzona gelen siyasilere, henüz siyasi olmamış adaylara Trabzonsporumun adının yazdığı veya onu simgeleyen o şerefli bordo mavi renkleri taşıyan herhangi bir şey veren olursa Allah belasını versin.

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu meselenin sonu benim yaşam süremi aşıp hakkımızı ben öldükten sonra alsak dahi öteki taraftan sevineceğim. Cehennemde de olsam, kabir azabı da çeksem o sırada gülümseyeceğim. Söz!
      Aynen bende...
      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Bazı yerlerde gözüme çarptı da burada da yazayım dedim.

Malum verilen karar sonrası şikeci güruh Uefaya tazminat davası açacak güya. Sebepleri de yurtiçinde aldıkları mahkeme kararına göre tepelerin hukuksuz yollarla elde edilmesi(Buraya dikkat tepeler sahte değil, hukuksuz elde edildi mahkemeye göre).

Bunlarda Uefaya gidip hukuksuz yollarla elde edilen tepelerle yargılandık o yüzden tazminat ve iade i itibar istiyoruz diye ağlayacaklar.

Uefa ve Casın delillerin nasıl elde edildiğiyle değil, gerçekliğine baktığını bilmiyor mu bunları savunan avukatlar. Ya da biliyorlarda her zaman ki gibi algı operasyonu mu yürütüyorlar dersiniz

Edit: Üst yorumlarda sorulmuş bildiğim kadarıyla cevap vereyim. Bizim şuan için beklediğimiz Uefa temyiz kurulunun gerekçeli raporu.
        En son AhmetG. tarafından düzenlendi; 17.10.2015, 20:52.
        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• neyin mucadelesini veriyoruz anlamis degilim. sikeyi yapan fenerbahce de kupayi vermeyen turkiye futbol federasyonu.

secimlerde destekledigimiz federasyon bizim kupamizi vermiyor yani biz de bu karari destekliyoruz bizim kavgamiz uefayla fenerle casla olmamali bizim kavgamiz federasyonla olmali

kavgali olcagimiza adamlari destekleyen bi yonetimimiz var.

bu yonetim tff secimlerinde kupa mucadelesine ihanet etmistir, bu isi kilitleyen federasyona oyu verdiler simdi 10 sene uefa temyiz cas gerekceli karar fifa bilmemne bekleriz artik karar ustune karar..

Yorum

• beyaz tvde şike itirafları var

Yorum

• van hoijdonk şike var dedi diye laf ediyorlar açıkladında ne oldu diyorlar bir yandan şike var diyorlar diğer yandan yok demeye getiriyorlar çok ilginç

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu meselenin sonu benim yaşam süremi aşıp hakkımızı ben öldükten sonra alsak dahi öteki taraftan sevineceğim. Cehennemde de olsam, kabir azabı da çeksem o sırada gülümseyeceğim. Söz!
                İnşaallah koyulaştırdığım yerler hiç birimiz için gerçekleşmez.
                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                -"Burada klima yok mu?"
                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Uefa zırt kurulunun kararının gerekçesini beklemiyor muyuz biz en son?
                  Neyi beklediğimizi şaşırdım.
                  Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Sabrediyoruz
                    Kazanacağız
                    Haklıyız
                    Bekliyoruz
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Her gün ölmek korkusu nasıl bir duygu diye sormak isterim sosyal travma geçiren, sağlıklı düşünemeyen şikebahçe güruhuna?

O kupa 82 puan ve alınteriyle kazanılmış şampiyonluk kupasıdır ve er geç müzemizdeki yerini alacaktır.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• önce küme düsürmeliyiz, kupa ikinci sirada

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          önce küme düsürmeliyiz, kupa ikinci sirada
                          Aynen Giresun'lu kardeş
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Taslari baglamislar köpekler serbest
                            Eskiya düze inmis yigitler derdest
                            İmama bozulup ta bozmayiz abdest
                            Gün gelirde bu hesap görülür elbet.

AY denen hırsız
                            YD denen vicdansız

O kupayı vereceğiniz hesap günü de gelecek.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• az önce tolunay kafkas;
                              milli takimi kutlarim, türk futbolunun buna ihtiyaci vardi, son zamanlarda iyi seyler yasamadik.

gibi sözler sarf etti. tolunay'da bu kirli düzenin adami oldugunu defalarca belirttim.

not: hakan arikan sakat, kayserispor'un kalesini 19 yasinda olan kayacan koruyacak.
                              burnuma pis kokular geliyor

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                az önce tolunay kafkas;
                                milli takimi kutlarim, türk futbolunun buna ihtiyaci vardi, son zamanlarda iyi seyler yasamadik.

gibi sözler sarf etti. tolunay'da bu kirli düzenin adami oldugunu defalarca belirttim.

not: hakan arikan sakat, kayserispor'un kalesini 19 yasinda olan kayacan koruyacak.
                                burnuma pis kokular geliyor
                                Gayseri 1 puan bilse alsa kazançtır bizim için
                                şu pislik şb denen takım puan kaybettiğinde çok mutlu oluyorum
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X