Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ceza geleceği yok ama insan bekliyor işte
    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şikeciler i kimse aklayamaz, azizin içerde yatıp yatmamasi önemli değil , spor mahkemelerinin kararları kesin ve değişmeyecek , bu durum sadece şikecilerin devlet eliyle tatmin edilisidir , ancak ortada duran gerçek hala yerinde duruyor , bütün spor mahkemelerinde şikeci kararı verildi , o olay orda bitti , bize hakkımızı verecek olan kararida spor mahkemeleri verecek , şuan yapılan tiyatrodan aklama mahkemesi değil , biz işimize bakacağız cas başvurusunu yapıp süreci devam ettirecegiz, ortada bir suç verilmisde bir ceza var , Kurallar açık ve net , şike yaparsan ligden dusersin, rusvetle bilmem neyle süreci uzatabilirler ama bu sonuçtan kurtulabilmelerinin yolu yok , tff yi durdurabilirler ancak , o da kendi kurumları olduğu için , biz davamiza yılmadan devam etmeliyiz .

KANOĞLU

Tamamen katılıyorum size
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Sen şehir olarak tayyibe cevabını vermessen adamlar rahat rahat gider aklanmanın sözünü alır ve adli mahkemede aklanır bukadar basit işte %70 oy vermeye devam afferin bizim millete tebrikler...
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ceza geleceği yok ama insan bekliyor işte
          Ben sövmek için bekliyom yine ceza alacam site yöneticileri bugünlük sövmeyi serbest bıraksınlar.
          Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Beyler işlerden bakamadım. Mahkeme sonucu açıklandı mı, ileri tarihe mi atıldı.. Sonuç bizim vicdanımızda belli, aslında düzmece ve atama mahkeme de de belli ama yine de bir ümit (ince bir ümit) bekliyorum.. Tayyibi kıl'ım kadar sevmesem de azize bir oyun oynayabilir gibi geliyor bana

wakitsiz
            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu mahkeme RTE'nin söz verdiği mahkeme dediğin şeyin milyarda 1 bile ihtimali yok

O hakim milyarda 1 bizi haklı çıkarsa paralelci ilan edilir görevden el çektirilir yeniden yargılamanın da yeniden yargılaması yapılır aziz yine beraat ettirilir.

Yav bi umut iste.
              TRABZONSPOR

Yorum

• Bu mahkemeden bizim lehimize sonuç beklemek kusura bakmayın ama aptallıktır.

Yorum

• mahkeme son kararını vermek için toplandı. Karar 1-2 saate kadar çıkar. Sürecin uzayacağını bir anda bitmeyeceğini hepimiz biliyorduk.
                  Ama kendi adıma süreçle dansöz gibi bu kadar oynanacağını düşünmemiştim. Ortada yargıtaydan onanmış bir karar varken, bu mahkemeden nasıl tersi bir karar çıkacak merak ediyorum.
                  mahkeme kararını bizimkiler de mutlaka temyize götürecekler. (tersi bir durum olmaz heralde, galiba, bilmiyorum.)
                  Ortada şike yapılmadı diye bir karar çıkacağını da zannetmiyorum. Verilen dinleme kararlarına atıf yapılacak. KArşı tarafın bütün argümanı bu.
                  Sportif olarak yukarıda arkadaşın yazdığı gibi devam edilmeli.
                  Ama bu başkanla bu işler olmayacağı kesin.
                  Yuvarlak laflar ve kabadayı görünümüyle, vizyonsuzlukla bu işler olmuyor maalesef.

Yorum

• Birazdan 1 sene önce hazırlanan kararı açıklayacak hakim
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Şu sayfanın böylesine hüzünlü ve sessiz burada duruyor olma sebebi çok net bir şekilde içimizdeki yalaka Ak Partililerdir. Gerçek budur isteyen istediği kadar sorunu çarpıtmaya çalışsın Trabzonspor'un bu sahipsiz naaşının vebali onların üzerinedir!!!

Yorum

• Bu isbirlikci yonetimle sportif yargilamadan da sonuc alamayiz basvuru yapcaklari bile supheli ilk is bunlardan kurtulup davaya hakim olan eski hukuk kurulunu yeniden goreve getirmek olmali..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu bizim Hukuk kurulu vardı ya Şikecilerin agzına eden kurul neden bıraktırıldı.Kim yaptı bunu başkan mı kendilerimi ?
                          Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• O değilde şimdi atıyorum şikeciler FIFA nın kararıyla şikeden suçlu bulunsa doğal olarak kümeye düşüyorlar. Peki 2 sene önce aldıkları şampiyonlukta iptal edilecek mi?
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Kendi düşen ağlamayacak

Seçimlerle ilgili güncel haberleri takip etmek ve Trabzon seçim sonuçlarına ulaşabilmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorum

• Lehimize bi karar çıkmayacak. Formalite icabı toplandılar. Önceden belli olan kararı söyleyecekler o kadar. Akşam tv falan açıp azize nin boş konuşmalarını izleyemeyeceğim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X