Ceza geleceği yok ama insan bekliyor işte
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikeciler i kimse aklayamaz, azizin içerde yatıp yatmamasi önemli değil , spor mahkemelerinin kararları kesin ve değişmeyecek , bu durum sadece şikecilerin devlet eliyle tatmin edilisidir , ancak ortada duran gerçek hala yerinde duruyor , bütün spor mahkemelerinde şikeci kararı verildi , o olay orda bitti , bize hakkımızı verecek olan kararida spor mahkemeleri verecek , şuan yapılan tiyatrodan aklama mahkemesi değil , biz işimize bakacağız cas başvurusunu yapıp süreci devam ettirecegiz, ortada bir suç verilmisde bir ceza var , Kurallar açık ve net , şike yaparsan ligden dusersin, rusvetle bilmem neyle süreci uzatabilirler ama bu sonuçtan kurtulabilmelerinin yolu yok , tff yi durdurabilirler ancak , o da kendi kurumları olduğu için , biz davamiza yılmadan devam etmeliyiz .
KANOĞLU
Tamamen katılıyorum size-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza geleceği yok ama insan bekliyor işteTemiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
Beyler işlerden bakamadım. Mahkeme sonucu açıklandı mı, ileri tarihe mi atıldı.. Sonuç bizim vicdanımızda belli, aslında düzmece ve atama mahkeme de de belli ama yine de bir ümit (ince bir ümit) bekliyorum.. Tayyibi kıl'ım kadar sevmesem de azize bir oyun oynayabilir gibi geliyor bana
wakitsizBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mahkeme RTE'nin söz verdiği mahkeme dediğin şeyin milyarda 1 bile ihtimali yok
O hakim milyarda 1 bizi haklı çıkarsa paralelci ilan edilir görevden el çektirilir yeniden yargılamanın da yeniden yargılaması yapılır aziz yine beraat ettirilir.
Yav bi umut iste.TRABZONSPOR
Yorum
-
mahkeme son kararını vermek için toplandı. Karar 1-2 saate kadar çıkar. Sürecin uzayacağını bir anda bitmeyeceğini hepimiz biliyorduk.
Ama kendi adıma süreçle dansöz gibi bu kadar oynanacağını düşünmemiştim. Ortada yargıtaydan onanmış bir karar varken, bu mahkemeden nasıl tersi bir karar çıkacak merak ediyorum.
mahkeme kararını bizimkiler de mutlaka temyize götürecekler. (tersi bir durum olmaz heralde, galiba, bilmiyorum.)
Ortada şike yapılmadı diye bir karar çıkacağını da zannetmiyorum. Verilen dinleme kararlarına atıf yapılacak. KArşı tarafın bütün argümanı bu.
Sportif olarak yukarıda arkadaşın yazdığı gibi devam edilmeli.
Ama bu başkanla bu işler olmayacağı kesin.
Yuvarlak laflar ve kabadayı görünümüyle, vizyonsuzlukla bu işler olmuyor maalesef.
Yorum
-
Bu isbirlikci yonetimle sportif yargilamadan da sonuc alamayiz basvuru yapcaklari bile supheli ilk is bunlardan kurtulup davaya hakim olan eski hukuk kurulunu yeniden goreve getirmek olmali..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum