Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnsan canı yandığında tepki veriyorsa yaşıyor demektir , camia olarak bitkisel hayattayız, hastanenin sahipleri ve işgüzar doktorlar hastanelerinde yer işkal ettiğimiz için fişi çekmek istiyorlar , bizler belki komadan çıkar umuduyla karşı çıkıyoruz ama her geçen gün umut edenlerin sayısı azalıyor , bize mucize lazım ki hasta uyansın, ya da bırakalım fişi çeksinler belkide ihtiyaç yoktur , belkide hastanın bünyesi makinelerin kendisini hayatta tutmasina alışmıştır , belkide bizim iyi şok geçirmemiz gerekiyordur hasta yatağından kalkmak için ...

Hangi birine üzülmek gerekiyor bilemiyorum, yobazların, çikarcilarin, ikiyuzlulerin diline düşmüş, herkesin her şeyi kendi çıkarına göre degerlendirdigi dinime mi , parça parça olmuş, çıkarlar uğruna hergün ölüm haberleri duyduğum Ülkememi , yoksa taraftarı olduğum takımın bu hasta haline mi ?

Boşvermek lazım bizi bu hale getirenleri, tek kalsakda vazgecmemek lazım degerlerimizden ve dogrularimizdan , herşeyin güzel olduğunu goremesekde umudu yitirmemek lazım , en azından umut dolu olup , doğruları savunup hayallerimizde güzel yaşayalım. ..

İşin aslı şike davasında alacağımızı çoktan aldık , bütün dünya kimin ve neyin ne olduğunu biliyor , onlar bu eziklikle mutluysa, vicdanlari rahatsa, bizler de bu temizlikle, durustlukle, doğrulukla , hayda hayda mutlu olabiliriz , bizim kupamiz vicdanimizda duruyor , müzede durmasa da olur .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tabii ki benim gördüklerimle sınırlı değil. Sizin gibi, benim gibi tepkisini ortaya koyarlar elbette var. Ben herkes böyle yapıyor diye bir genelleme yapmadım.

Benim ortaya koymak istediğim şey bazı insanların samimiyetsizliği, iki yüzlülügü. Biliyoruz ki yazdığım gibi düşünen insanlar, bizim gibi tepki gösteren insanlardan çok çok daha fazla..
      İyide bu tepki değil ki , oy vermemek , geçersiz oy kullanmak , barajı geceneyecegini bile bile bir partiye oy vermek tepki değildir ülkemizin seçim şartlarında , bunları yapmakla barajı geçenlere oy vermek , daha da doğrusu 1. partiye oy vermek arasında bir fark yok . He partilere vermezsin bağımsız adaya verirsin işte bu tepki olur .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyide bu tepki değil ki , oy vermemek , geçersiz oy kullanmak , barajı geceneyecegini bile bile bir partiye oy vermek tepki değildir ülkemizin seçim şartlarında , bunları yapmakla barajı geçenlere oy vermek , daha da doğrusu 1. partiye oy vermek arasında bir fark yok . He partilere vermezsin bağımsız adaya verirsin işte bu tepki olur .
        Size göre bir tepki değildir, bana göre ise bir tepkidir. Sizin söyleminize göre Chp/Mhp'den birine vermem gerekiyordu ki bu benim gözümde tecavüz sonucu ölmekten kurtulup vurulrak ölmeyi tercih etmekten farksızdır.

Şike davasında bütün partilerin tavrı ortadadır. Siz şike yüzünden Akp'ye kızıp diğerlerine oy veriyorsanız ve vicdanınız rahatsa diyecek bir şeyim yok. Benim rahat olmazdı. O yüzden de ilk günden beri söylediğim gibi Meclisteki hiçbir partiye oy vermedim, vermemde.. Ayrıca bağımsız aday vardı da biz mi vermedik?

Ayrıca şunu da belirteyim, ben Trabzon'daki seçim sonuçlarını savunmuyorum. Maalesef bugüne kadar olduğu gibi bu seçimde de gerekli tepki verilmedi. Benim dikkat çekmek istediğim konu insanların iki yüzlülügü..
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Sıkmayın canınızı. Dile pelesenk olmuş şiirin bir mısrası şöyledir; Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.

Yorum

• adem bunlar iki yüzlülügü bile gecti

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hepsi 3 maymunu oynadı,
              biri kazanacak diye kazanamayacak olan diğer maymuna mı oy verseydik..
              geçersiz oylar, boş oylar falan iktidara gidiyormuş, bu saçma zihniyeti de geçsek artık...
              En son ertuuu tarafından düzenlendi; 02.11.2015, 15:02.

Yorum

• Diyecek çok şey var da,neyse.....
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• memleketimlden utanç duyuyorum nedeni şudur fener kongre üyesi süleyman soyluyu yine seçtinizya ben şikeyide kupayıda unuttum artık bundan sonrası hikayadir benim için

Yorum

• Oyumu Ak partiye yapistirdim. Bmn'den neden cekip gidecek misim? Gayette yorum yazacagim istedigim yere istedigim surece. Kimseyi ilgilendirmez.

Yorum

• İlk olarak Cavalcanti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oyumu Ak partiye yapistirdim. Bmn'den neden cekip gidecek misim? Gayette yorum yazacagim istedigim yere istedigim surece. Kimseyi ilgilendirmez.
                      Aferin iyi halt yemişsin, şahsım adına kimsenin çekip gitmesini istemem ama şike davasını sen ağzına alma ok?
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aferin iyi halt yemişsin, şahsım adına kimsenin çekip gitmesini istemem ama şike davasını sen ağzına alma ok?
                        Şike mike artık geçmişte kaldı. Önümüze bakalım. Şikeyle kafamızı bozduğumuz için şu an başımızda İHO belası var. Zamanında şikeyi bir kenara bırakmış olsaydık şu an ne İHO derdimiz olurdu ne de küme futbolu oynuyor olurduk. Kabul edelim artık, şike davası kapanmıştır.

Ben AKP'ye oyumu vatanım için verdim. Vatan ayrı futbol ayrı.

Yorum

• O senin açından öyle olabilir, benim açımdan ne şike davası kapanmıştır, ne de daha fazla çalsınlar diye bunlara oy veririm.
                          Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O senin açından öyle olabilir, benim açımdan ne şike davası kapanmıştır, ne de daha fazla çalsınlar diye bunlara oy veririm.
                            Aynen, benim için öyleyken senin için öyle olmayabilir. Kimsenin bir başkasının verdiği oyu sorgulamaya hakkı yoktur. Ben AKP'ye verdim oyumu, vatanım için doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. Ben bu açıdan değerlendirdim. Başkası şike açısından değerlendirir, bana göre vatan meselesini futbola bağlamak doğru olmamasına rağmen kimseden sandıkta kullandığı oy için hesap soramam.

O yüzden hiç kimse AKP'ye oy verdiği için BMN'den çekip gitmeyecek. Siyaset konuşmayı sevmem, konuşulacak platform da BMN değildir. Yalnız bir arkadaşın AKP'liler BMN'den çekip gitsin demesi üzerine hiçbir yere gitmiyorum yazma gereği duydum.

Yorum

• kimse kimsenin oyuna karışamaz.. herkesin oyu namusudur.. isteyen seçime girme hakkı olan istediği partiye oy verebilir.. fakat kimse de şike sürecinin siyasetten bağımsız olduğunu savunmasın..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• kem küm ediyor herkeste sandıkta yüzde 70 ile kazanan belli demekki herkes vermiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X