Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği kararla "Fenerbahçe ve TFF aleyhine" yaptığı başvuru reddedilen Trabzonspor, aynı dosya üzerinden bu kez UEFA Tahkim Kurulu'na başvurdu.

Tahkim Kurulu'nun Disiplin Kurulu'nun kararını kabul edeceğini hesaplayan Trabzonspor yönetimi ise sonraki aşamada FIFA'ya gidecek. Daha önce FIFA'dan, "UEFA işini bitirsin sonra biz bakarız" anlamına gelen bir cevap alan bordo-mavililer, TFF ve Fenerbahçe'yi 108'inci maddeden şikayet edecekler.

Yani bordo-mavililer "sportif yargılamanın yeniden yapılmasını" isteyecek. Disiplin ihlallerin re’esen olduğunun mahkemeler tarafından kabul edildiği bildirilecek. Trabzonspor'un burada FIFA'nın herkese tanıdığı her bir şahıs veya kurum, şike dolayısıyla başvurur hakkını kullanacak. Ellerinde bulunan mahkeme kararlarını FIFA'ya sunacak.

Trabzonspor burada FIFA'nın Disiplin Talimatı'nda yer alan 70'inci maddeden yola çıkarak, ceza verme hakkını saklı tutması maddesini kullanmasını talep edecek.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Celal abi yine buralarda Helal olsun sana abi.

Yorum

• Trabzonspor başkanına atılan iftiraları ibretle okudum.site yöneticileri sizde okumaya devam edin.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Celal abi yine buralarda Helal olsun sana abi.
          eyvallah kardeşim,

Süreç tamamen bitene kadar ALLAH ömür de verirse bu başlıktayım

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor başkanına atılan iftiraları ibretle okudum.site yöneticileri sizde okumaya devam edin.
            ahh be abim keşke iftiraları iho sadri şener içinde söylerken tepki gösterseydin.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ahh be abim keşke iftiraları iho sadri şener içinde söylerken tepki gösterseydin.
              Sadri başkan İHO nun Onur için söylediklerini yalanladımı?

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri başkan İHO nun Onur için söylediklerini yalanladımı?
                Yalanladı.

iho şimdi yapması gereken alıcak Onur'u yanına bana söylediğini söyle diyecek.

Ama yapacak mı ? Hayır.

iho'nun taktiği budur hepte bu olmuştur. Çamur at izi kalsın.

Yumlu'yada bunu yaptı. İlk geldiği günden beri Sadri Şener içinde bunu yapıyor.

İlk gün geldi içki şişelerini attık denildi. Kanıtladı mı ?
                Her seferinde Sadri Şener için klüpte alem yapıyor vs. felan dedi bir tane destekleyen çıktımı ihoya ? Hayır.
                Klüpten çaldı dedi mahkemeye verdi. Henüz kanıtlanan bir şey var mı ? Yok.
                Her seferinde Sadri Şenere 6222'yi imzaladığı için laf ediyor. Peki 6222'yi hazırlayan adilere laf edebiliyor mu ?? Yine hayır.
                Şimdi ise Sadri Şener için şikeci demeye getirdi. Kanıtlayabiliyor mu ? Hayır.

Yorum

• Kupayı alamamamızın sebebi tayyibe yalakalık yapan ve davayı satan hacıosmanoğludur.Gerekli başvurular zamanında yapılsaydı şuan kupa bizdeydi.

Yorum

• Aziz Yıldırım: Şike davasında asıl hedef Erdoğan'dı.

Güler misin ağlar mısın ?
                    Hamiş

Yorum

• Eylem yapmak hiçbir işe yaramıyor.
                      Bence tffyi ateşe verelim

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aziz Yıldırım: Şike davasında asıl hedef Erdoğan'dı.

Aziz Yıldırım:
                        3 Temmuz 2011: Ne ŞİKE'si memleket elden gidiyor!
                        17 Aralık 2014: Ne ŞİKE'si Hükümet elden gidiyor!
                        iho istifa.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aziz Yıldırım: Şike davasında asıl hedef Erdoğan'dı.

Hedef laik ,Atatürkçü Türkiye Cumhuriyeti değil miydi?

...

Bütün doğrularımız çöpe gitti ,işin yoksa şimdi otur 3 Temmuz 2011'den beri olan biteni sil baştan analiz et. Yapma Aziz ,yapma bunu
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Neyi sattık yahu, biraz sakin.

Bayılıyoruz hemen ortalığı ateşe vermeye..

Aynı direnci takıma destekte de verebilsek keşke..
                            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Başkanımızın ilk günlerdeki o sert sözlerine kanmayın demiştim.Tayyip ayrı İHO ayrı telden hayatta çalamaz!!! Bizim şakşakcı,goygoycular, şebekler de İHO'ya alkış tutmuştu.Şimdi bilmiyorum kupa'nın neresinden tutarlar ama şu 4 yıllık zamanda bu takıma iyi geçirmişler.Bundan sonra da bu takımdan şampiyonluk beklemek hayal olur.2011'de demiştim bu süreç 96 sendromundan daha ağır olacak. 4 yıl geçti şike ile alakalı henüz bir sonuç yok yolun neresindeyiz bunun bilen de yok.Daha yeniden yargılamalar yapılacakmış, sonra UEFA kararını FİFA'ya taşıyacakmışsız(tabi eğer başvuru yapılırsa), sonrasında FİFA bu olayı kabul edip etmeme durumu var, burdan da sonuç çıkmazsa CAS'a gidilecekmiş.CAS'da da davalar yıllarca sürüyor derken kimbilir belki de bir 10 yılı buluruz sonra da dönüp bakmışız ki Bizans takımları 3 ya da 4. şampiyonluklarını kutluyor, bizlerse her seçim sonrası giderek artan oy oranları ile onları baş tacı ediyormuşuz...

Yorum

• Müsade ederseniz değerli başkanımıza satılmış sıfatını yakıştırmak istiyorum...

Nusret Yılmaz'ın konuşması benim için yeterli...
                                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X