Şike olayı tamamen kapandı galiba.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Sikebahce bu senede ligde anlasilan yoksa bi stopere gidipde 9milyon avro bonservis vermezler..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
herşeyi anladımda galler ve romanya nın birinci torbada olmasını anlayamadım.İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu tabloya bakıp kendini başarılı gören, Türk futbolunu markalaştırdıklarını sanan ve 25 yıldır yapılmayanı yaptık diye övünen şahsiyetler ve bunlara gözü kapalı destek olan kulüpler 3 Temmuz sonrası bitkisel hayata girmiş Türk futbolunun 27 Haziran itibariyle fişini çekmek üzereler.
Yalnız 15 kulüp destek olup 3 kulüp de çekimser bir tavır sergiliyorsa yapılacak olan haksızlıklar müstehaktır demeden de edemeyeceğim.
Umarım bu yolun sonu Şampiyonlar Ligine katılamayan Türk kulüpleri ve Istanbul Milli Takımının da 6. torbaya gerilemesi ile sonuçlanır.
Not: Demirören'in 25 yıldır yapılmayandan kastı şikeyi meşrulaştırmak ise tebrik etmek lazım(!)Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
-
kimsenin pes ettiği yok, durgunluk var bu doğru. Transfer sezonu olduğundan dolayı bir çok kişi o başlıkta.İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin bu işi salması (şahsi fikrim) foruma da yansımış. Başlık çok durgun. Yavaş yavaş pes mi ettiriliyoruz?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Evet ben bile en çok bu sayfada bulunanlardan biri olarak transfer dönemi olduğundan o sayfadayım çoğunlukla.İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimsenin pes ettiği yok, durgunluk var bu doğru. Transfer sezonu olduğundan dolayı bir çok kişi o başlıkta.
Yine de günde 1-2 kez de olsa bu sayfayı da ihmal etmiyorum.
Vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
bizde o hamleleri bekliyoruz zaten.İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff bişe beklemeyn fifa yada cas dan bişe gelirse gelir
Sent from my iPhone using Tapatalk2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Ne yapar bilmemİlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu tüpçü defolup gitsin gerisi kolay
ULUSOY, Türk Futbolunda yok olan adalet olgusunu yeniden kazandıracağız dedi.
Of'lu ULUSOY her ne kadar GS'li de olsa tüpçü kadar korkak ve emir eri olacağını düşünmüyorum.
el opmelerini ben hatırlıyorum
korkaklık ve emir erliğinden bahsederken aklıma geldi
Yorum
-
Sevgili forumdaş,İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu tüpçü defolup gitsin gerisi kolay
ULUSOY, Türk Futbolunda yok olan adalet olgusunu yeniden kazandıracağız dedi.
Of'lu ULUSOY her ne kadar GS'li de olsa tüpçü kadar korkak ve emir eri olacağını düşünmüyorum.
Ulusoy tff başkanı iken neredeyse küme düşüyorduk. Tamam o sene teknik kadro da, oyuncu kadrosu da başarılı değildi ama aleyhimize yapılan hakem hataları!!!! ile kümeye gönderiliyorduk.
Hele hele istanbulda gsye 3-1 yenildiğimiz maçı hayatım boyunca unutmam. Maç 0-0 iken bizim forvet Da Silva defansın arkasına atılan topla gole giderken, pozisyon net ofsayt olmamasına rağmen yan hakem ofsayt demiş, tek golümüzü atan Macit gol sonrası sevindi diye sarı kart görmüştü. Hakem de Ulusoy'un meşhur prensi Mutlu Çelik'ti.
gs Roma'da dayak yedikten sonra bizimle olan maçı Trabzonspor'a nezaketen bile haber verilmeden ertelenmişti.
Ulusoy'u kimse Trabzonlu, Oflu diye bağrına basmasın, bu adam gelse emin olun tüpçüden beter olur. Bize Trabzonsporlu Trabzonlulardan fayda var. Trabzonlu olup da gsye gönül verenlerden değil.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Siz de haklısınız.İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili forumdaş,
Ulusoy tff başkanı iken neredeyse küme düşüyorduk. Tamam o sene teknik kadro da, oyuncu kadrosu da başarılı değildi ama aleyhimize yapılan hakem hataları!!!! ile kümeye gönderiliyorduk.
Hele hele istanbulda gsye 3-1 yenildiğimiz maçı hayatım boyunca unutmam. Maç 0-0 iken bizim forvet Da Silva defansın arkasına atılan topla gole giderken, pozisyon net ofsayt olmamasına rağmen yan hakem ofsayt demiş, tek golümüzü atan Macit gol sonrası sevindi diye sarı kart görmüştü. Hakem de Ulusoy'un meşhur prensi Mutlu Çelik'ti.
gs Roma'da dayak yedikten sonra bizimle olan maçı Trabzonspor'a nezaketen bile haber verilmeden ertelenmişti.
Ulusoy'u kimse Trabzonlu, Oflu diye bağrına basmasın, bu adam gelse emin olun tüpçüden beter olur. Bize Trabzonsporlu Trabzonlulardan fayda var. Trabzonlu olup da gsye gönül verenlerden değil.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
haluk ulusoy çakalın en önde koşanı ... gider uefa nın kapısında yatar dediği gibi ... demirören tam kafasız ... kırmadan dökmeden eline yüzüne bulaştırıp daha fazla açık vermeden hiçbirşey yapamıyor ... kendini zeki sanan yetersizlerden ... kendi kulübüne ceza aldırmış adam bu ... ulusoy un yerine demirören i tercih ederim ...
ha şikayet ettiğin yönetime destek vermek uefa nezdinde elini zayıflatırmı bilemem ...sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum

Yorum