İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
Trabzonspor
Ta küçüklükten beri, sana vuruldum
Rüyalarımda, senin şarkılarını besledim
Aşkınla yandım, kavruldum
Ben sensiz, sen bensiz olamaz, artık
Zor olsa bile, bırakmam artık seni
Onurumu kırsan bile, vazgeçemem senden
Niye sorma sakın, çünkü seninle hayata geldim
Senin, şampiyon olduğunu görmek
Pınar başında, seni beklemek
Olsun beklerim seni, her cihanda
Rahat oyna Trabzon'um, rakip sahalarında...
(23.05.2009)
Süleyman Muamma
Yorum
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor
Ta küçüklükten beri, sana vuruldum
Rüyalarımda, senin şarkılarını besledim
Aşkınla yandım, kavruldum
Ben sensiz, sen bensiz olamaz, artık
Zor olsa bile, bırakmam artık seni
Onurumu kırsan bile, vazgeçemem senden
Niye sorma sakın, çünkü seninle hayata geldim
Senin, şampiyon olduğunu görmek
Pınar başında, seni beklemek
Olsun beklerim seni, her cihanda
Rahat oyna Trabzon'um, rakip sahalarında...
(23.05.2009)
Süleyman Muamma
Bu şiirinizle beni çok duygulandırdınız.
Var olun TS sevdalısı kardeşim.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelal Kardeşim forumda sürekli bulunanlardan birisiniz.Süreci de çok iyi takip ettiğinizi biliyorum.UEFA'nın gerekçeli kararı diyorsun CAS kararı verdiği yıllar oldu.Neden açıklamıyor sence gerekçeli kararı? Üstelik Türkiye'de Yargı süreci ceza verdiği halde....Sizce bu süreç yeterince mide bulandırmadı mı hatta kusturmadı mı?
Ben 31 yaşındayım şimdiye kadar Trabzonspor un taraftarlarını, eski yönetimlerini vs. hiçbir konu için tek yumruk olduğunu görmedim. Bu bizim namus davamız ve ben çok iyi biliyorumki tek yumruğumuz hem fb ye hem tff ye indimi yerlebir olurlar o güç bizde var. Yalvarıyorum artık tek ses tek yumruk olalım göreceksiniz önümüzde kimse duramayacak kazanan biz olacağız.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZamanında çok güzel uyuttular bizi.
Şimdi yapılacak olan nedir ? Hukuk kurulumuza güvenmek ve başarı dilemek.Allah onları muvaffak eder inşallah.
Tarihte bir örneği daha olmayan bu davada Avrupa kulüplerini işin içine sokmayı nasıl beceremiyoruz bunu da merak ediyorum.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet kardeşim,kritik nokta burası zaten.Demir tavında dövülür.Ama bizler ateşi harlayıp işin üzerine gideceğimize,onların yangın tüpünü tutarak soğutma,oyalama,sulandırma işlerinde yardımcı olduk.Birlik olmayı beceremeyen camiamız da işin tuzu biberi oldu.
Şimdi yapılacak olan nedir ? Hukuk kurulumuza güvenmek ve başarı dilemek.Allah onları muvaffak eder inşallah.
Tarihte bir örneği daha olmayan bu davada Avrupa kulüplerini işin içine sokmayı nasıl beceremiyoruz bunu da merak ediyorum.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Celal kardeşim,misafirlerimiz ;
a) Masabaşı haberi yapan satılık kalemşörler,(acaba buradan bize bir ekmek çıkar mı ?)
b) Acaba bugün vazgeçtiler mi ? diye dört gözle bekleyen şikebahçe taraftarları,
c) Bunların dışında kalanlar.
''a'' ve ''b'' seçeneğindeki misafirlere zıkkımın kökü ve hatta zakkumun kökü sunabiliriz.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelal kardeşim,misafirlerimiz ;
a) Masabaşı haberi yapan satılık kalemşörler,(acaba buradan bize bir ekmek çıkar mı ?)
b) Acaba bugün vazgeçtiler mi ? diye dört gözle bekleyen şikebahçe taraftarları,
c) Bunların dışında kalanlar.
''a'' ve ''b'' seçeneğindeki misafirlere zıkkımın kökü ve hatta zakkumun kökü sunabiliriz.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleetma abi bikaç yıl önce haberlerde izlemiştim zıkkımın kökü çok faydalı imişZıkkım ile zakkum derken aynı şeyi demiş odum.
Ama iyi demişim ;
''zakkum çiçeğinin kökü zehirlidir ve yenmesi talep edilirse bu bir hakarettir''
Mesela bundan,şikebahçeyi koruyan,kollayan büyüklerimiz,etliye sütlüye karışmayan UEFA ve benzeri kurum yöneticileri de pekala yiyebilirler.En son halil ibo tarafından düzenlendi; 19.02.2015, 13:05.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf senin güzel hatırın için araştırdımZıkkım ile zakkum derken aynı şeyi demiş odum.
Ama iyi demişim ;
''zakkum çiçeğinin kökü zehirlidir ve yenmesi talep edilirse bu bir hakarettir''yani zakkumun
En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 19.02.2015, 13:08.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Fenerbahçe'nin UEFA müfettişleri ile temas kurarak Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet ettiği iddia edildi.
İstanbul'da Beşiktaş ve Galatasaray'ın hesaplarına giren, Bursaspor ve Trabzon'un defterlerini inceleyen UEFA'nın müfettişleri ile Fenerbahçe'nin temas kurduğu bildirildi. Yenilen yemekte müfettişlere; Galatasaray'ın mali durumunu şikayet edildiği ileri sürüldü.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe'nin UEFA müfettişleri ile temas kurarak Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet ettiği iddia edildi.
İstanbul'da Beşiktaş ve Galatasaray'ın hesaplarına giren, Bursaspor ve Trabzon'un defterlerini inceleyen UEFA'nın müfettişleri ile Fenerbahçe'nin temas kurduğu bildirildi. Yenilen yemekte müfettişlere; Galatasaray'ın mali durumunu şikayet edildiği ileri sürüldü.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum