Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence artık uefa tam bir satılmış diyebiliriz.

Ulan utanmaz şerefsizler, hala kişilere ceza vermediniz.

Hala şikeye gerekli cezaları vermediniz.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Bence artık uefa tam bir satılmış diyebiliriz.

Ulan utanmaz şerefsizler, hala kişilere ceza vermediniz.

Hala şikeye gerekli cezaları vermediniz.
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Çıbanın başı satılmış Uefa!

Yorum

• Benim babam fanatik AKP'lidir. Son yerel seçimlerde ne kadar ısrar etse de gidip oy kullanmadım. Düşünün oy kullanmaz isem babam bana gözümden düşersin demişti, ve büyük yemin ettim bundan sonra hiçbir partiye oy vermeyeceğim diye.

Asla kendimi övmek gibi bir amacım yok ama ben sırf şike sürecinde iktidarın yaptığı şeyler yüzünden tiksindim ve seçmenlik hakkımı kullanmadım. Kendime göre içim rahat ama genel tabloya baktığım zaman şu %70 küsür oyu düşünüyorum ve gerçekten çok üzülüyorum.

Trabzonspor taraftarı ve Trabzonspor ile ilgili ümitlerim çok azaldı hatta yok gibi birşey. Bakın size birşey söyleyeyim mutlaka da gözlemlemişsinizdir bu durumu. Bu hükümetin yaptıklarını çok net şekilde görüyor bu oy verenler hani olaydan haberleri de yok değil.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim babam fanatik AKP'lidir. Son yerel seçimlerde ne kadar ısrar etse de gidip oy kullanmadım. Düşünün oy kullanmaz isem babam bana gözümden düşersin demişti, ve büyük yemin ettim bundan sonra hiçbir partiye oy vermeyeceğim diye.

Asla kendimi övmek gibi bir amacım yok ama ben sırf şike sürecinde iktidarın yaptığı şeyler yüzünden tiksindim ve seçmenlik hakkımı kullanmadım. Kendime göre içim rahat ama genel tabloya baktığım zaman şu %70 küsür oyu düşünüyorum ve gerçekten çok üzülüyorum.

Trabzonspor taraftarı ve Trabzonspor ile ilgili ümitlerim çok azaldı hatta yok gibi birşey. Bakın size birşey söyleyeyim mutlaka da gözlemlemişsinizdir bu durumu. Bu hükümetin yaptıklarını çok net şekilde görüyor bu oy verenler hani olaydan haberleri de yok değil.
            Son cümlenize cevaben;

Hırsızlığa, şikeye göz yumanları gören TS taraftarı niye %70 oy vererek davayı satıyor?
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son cümlenize cevaben;

Hırsızlığa, şikeye göz yumanları gören TS taraftarı niye %70 oy vererek davayı satıyor?
              Abi sana şunu söyleyebilirim bahsettiğimiz taraftar kitlesnin davayı satmasının nedeni Trabzonspor'u yeterince önemsiyor olmayışıdır yani bu insanlar hayatlarında Trabzonspor'u birşeylerin üstünde göremiyorlar.

Demek istediğim anlam veremediğim bir kabulleniş var bu da insanların tepki verme isteğini engelliyor. Trabzonspor taraftarının takımını bu süreçte her zamankinden daha çok sahiplenmesi gerekirdi.

Yorum

• trabzon o kupayi secimlerde kaybetti. kimse burda ağlayip zirlamasin. ben futbola ara veriyorum. iho gidip yerine hukumetin samaroglani olmayan bi yonetim gelince geri donecem. sizede tavsiyem turkiyede oynanan 3 maymunla sinirlerinizi bozmayiniz. haftada 90dk spor yapiniz veya muzikle ilgileniniz. allaha emanet olun.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim babam fanatik AKP'lidir. Son yerel seçimlerde ne kadar ısrar etse de gidip oy kullanmadım. Düşünün oy kullanmaz isem babam bana gözümden düşersin demişti, ve büyük yemin ettim bundan sonra hiçbir partiye oy vermeyeceğim diye.

İşte bu. Gözünü açan bir renktaş!

Yorum

• aman beyler bayanlar siyaset yapmayın forumda
                    sonra sinirleniyor ampul seviciler
                    eskiden trabzonspor trabzon dan taşınmalı denildiğinde sinirlenirdim
                    şimdi anlamaya başladım ne denmek istediğini
                    bu takım bir kaç gömlek fazla geliyor artık o şehre her anlamda
                    eski trabzon ve trabzon insanı yok artık o sadece hayallerde

Yorum

• arkadaslar gazetelere bakıyorum
                      uefa konusunda tık yok

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hala rte değilde diğerlerine oy verseydik ne olacaktı diyenler var inanamıyorum ya.
                        Burada insanlar rteye Verdiniz db kkya vermediniz diyemi kızılıyor?
                        Biz trabzonsporlular olarak aramızdan ortak bir Grup çıkarıp ortak bir tepki koyamadık işte buna kızıyorum ben
                        Sırf rteye Verdiğiniz oyu vicdanen kendinizi rahatlatsın diye diğerlerinede versem bir şey değişmeyecekti diye rahatlatmaya çalışmayın

rte db kk felan farketmez, biz Trabzonsporlular olarak Hakkımızı yiyen siyasete gereken cevabı vermeyi beceremedik, her şeyi elimize yüzümüze bulaştırdık bu kadar basit işte
                        Şimdi boş boş beklersiniz elin gavuru gelecekte adalet getirecek diye
                        Önce kendimize bakalım ne yaptık diye.
                        cb seçimlerinde hakkımızı koruyana sahip çıkalım dedim iğ miğ etti burada herkes. Burda herkesin ideolojik çatışmaları Trabzonspordan kat kat daha değerli kendilerine göre.

O ilk dediğinin mümkünatı yoktu bu arada. Bazı kişiler sadece Trabzonsporun hakları için bir grup oluşturacaktı, yemedi. İnsanların ilk düşünceleri siyasi tatminleri oldu, kimse anlamak istemedi, hatta alaya alanlar oldu.

Türk halkı ideolojilerine tapmış durumda. Kimseyi ikna edemiyorsun. Bi kerenlik tepki verelim diyorsun aldırmıyorlar. Bu Trabzondada böyle.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• uefa konusunda bi haber bende bulamadm

Yorum

• Trabzonspor’un 2010-11’de kupasının çalınmasıyla başlayan 3 Temmuz şike sürecinin son bulacağı tarih belli oldu.

Edinilen bilgiye göre; Trabzonspor’un ve Türkiye’nin gündeminden düşmeyen süreç 2015’in Mayıs ayında son bulacak. Trabzonspor’un Avrupa’daki hak arayışının Mayıs çözüleceği öne sürüldü.

Bordo mavili takımda yönetimdeki bir çok ismi bu bilgiye sahip olduğu ancak taraftar baskısından çekinildiği için açıklamaktan kaçındıkları belirtildi.

Özel Haber: Tuncay Lakot/Haber61.net
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor’un 2010-11’de kupasının çalınmasıyla başlayan 3 Temmuz şike sürecinin son bulacağı tarih belli oldu.

Edinilen bilgiye göre; Trabzonspor’un ve Türkiye’nin gündeminden düşmeyen süreç 2015’in Mayıs ayında son bulacak. Trabzonspor’un Avrupa’daki hak arayışının Mayıs çözüleceği öne sürüldü.

Bordo mavili takımda yönetimdeki bir çok ismi bu bilgiye sahip olduğu ancak taraftar baskısından çekinildiği için açıklamaktan kaçındıkları belirtildi.

Özel Haber: Tuncay Lakot/Haber61.net
                              Baskımı? Bizim camia? Bizim taraftar?

Buda güya haber yaptı.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ah şu Mayıslar gelmek bilmiyor.
                                Benim dertlerim, bitmek bilmiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar