Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gs nin cezası bu hafta açıklanacaktı.

yerel basın bize de ceza gelecek dedi kulüpten yalanlama geldi

akıbetimizi çok merak ediyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gelirse gelsin yav. Berna Lacin kimdir? Kadina kufur ediliyormus twitterdan. Ayiptir. Biz bu degiliz. Kapimiza geleni kovmayiz. Sike davasi berna lacin'le gudulmez. Gidip adam gibi bir kac dava acmamiz gerek. Ki acmisiz.

Cem Yılmaz, Okan Bayülgen, Berna Laçin, Burcu Kara, Ceyda Düvenci, Emre Kınay, Emre Karayel, Kıraç, Sarp Akkaya, Şebnem Ferah ve Şevket Çoruh...

Adalete fener yak kampanyasının reklam yüzü olan bu kara liste ünlüleri asla affedilmemeli!
      Bunlar algı operasyonu yaparak radyo, tv, internet, gazete, billboard, afiş vs. ile bu davanın yeniden görülmesi ve adaletsiz düzenin devamı için ekranlarda yalvarıp timsah gözyaşlarını akıtan kişilerdir ve asla unutulmamalıdırlar. Gerekli tepki ve protesto karşılaşılacak olan her ortamda yapılmalıdır!
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Küfür vb. hakaret olmadan ber türlü protesto yapılmalıdır. Kayıtsız kalmak kabullenmek demek.
        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cem Yılmaz, Okan Bayülgen, Berna Laçin, Burcu Kara, Ceyda Düvenci, Emre Kınay, Emre Karayel, Kıraç, Sarp Akkaya, Şebnem Ferah ve Şevket Çoruh...

Adalete fener yak kampanyasının reklam yüzü olan bu kara liste ünlüleri asla affedilmemeli!
          Bunlar algı operasyonu yaparak radyo, tv, internet, gazete, billboard, afiş vs. ile bu davanın yeniden görülmesi ve adaletsiz düzenin devamı için ekranlarda yalvarıp timsah gözyaşlarını akıtan kişilerdir ve asla unutulmamalıdırlar. Gerekli tepki ve protesto karşılaşılacak olan her ortamda yapılmalıdır!
          Bence de,yapılsın tabi,utanmaz alçaklar,
          alt tarafı bi takım tutuyordunuz,
          doğruya doğru, yanlışa yanlış diyemeyip bu kadar onursuz olmanıza ne gerek vardı,
          isterim ki geldin,gelsin ama hayatının en zor günlerinden birisini yaşasın.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence de,yapılsın tabi,utanmaz alçaklar,
            alt tarafı bi takım tutuyordunuz,
            doğruya doğru, yanlışa yanlış diyemeyip bu kadar onursuz olmanıza ne gerek vardı,
            isterim ki geldin,gelsin ama hayatının en zor günlerinden birisini yaşasın.
            “İyi olmak kolaydır; zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise vicdandır.” (Victor Hugo)
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Onur, şeref, haysiyet, vicdan, ahlak yoksunu zavallılar ordusu
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Tayyip Erdoğan: G.Saray değil yöneticiler ceza almalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa kupalarından 1 yıl men edilen Galatasaray hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Türkiye’nin Abuja’daki (Nijerya) Büyükelçiliğinin rezidansında gerçekleşen sohbet sırasındaki sorular arasında UEFA’nın Galatasaray’a verdiği ceza da yer aldı.
                Hürriyet'in haberine göre; Erdoğan, ''Kulüpler değil bu suçu işleyen yöneticiler ceza almalı''dedi.
                İşte o röportaj:

PLATİNİ İLE İNFANTİNO'YA SÖYLEMİŞTİM

Erdoğan, yanıta İstanbul’da gerçekleşen bir zirveyi anımsatarak girdi: ''Benim başbakanlığım sırasında Platini ve daha sonra FIFA başkanı olacak olan İnfantino, Avrupa şampiyonası ile ilgili olarak İstanbul’a gelmişlerdi. O vesileyle, İstanbul Kongre Sarayı’nda bir konuşma yapmıştım. O konuşmada da tüzel kişilerin cezalandırılmasının hukuka aykırı olduğunu söylemiştim. Böyle bir hukuk olmaz. Siz eğer ceza verecekseniz, ilgili kulüplerin başkanlarına veya suçu işleyen kimler ise onlara ceza verin demiştim.
                En son piskopatrizeli tarafından düzenlendi; 04.03.2016, 10:05.

Yorum

• Sn.Cuhurbaşkanı'nın gsnin ceza alması üzerine görüşleri :
                  Benim başbakanlığım sırasında Platini ve daha sonra FIFA başkanı olacak olan İnfantino, Avrupa şampiyonası ile ilgili olarak İstanbul’a gelmişlerdi. O vesileyle, İstanbul Kongre Sarayı’nda bir konuşma yapmıştım. O konuşmada da tüzel kişilerin cezalandırılmasının hukuka aykırı olduğunu söylemiştim. Böyle bir hukuk olmaz. Siz eğer ceza verecekseniz, ilgili kulüplerin başkanlarına veya suçu işleyen kimler ise onlara ceza verin demiştim. Sonra Platini, “Ama bu böyle gelmiş, bu saatten sonra değişmez” demişti. Dolayısıyla Galatasaray meselesinde de kulübe ceza verilmesine karşıyım. Niye Galatasaray Kulübü’ne ceza veriyorsunuz? Ceza, o işte suçlu olan yöneticilere verilmeli. Galatasaray’ın nereden baksanız 20-25 milyon taraftarı var. Sen şimdi o kulübü cezalandırdığın zaman 20-25 milyon taraftarını da cezalandırıyorsun.
                  Bu iş böyle yürümez. Yanlış mantık, yanlış bir anlayış. Temenni ediyorum ki, bu uyarılar kaale alınır da buralarda hakikaten gerçek kişiler cezalandırılır. Tüzel kişiler de cezalandırılmaz.

Aşağıdakiler de benim görüşleri :
                  Ben buradan tüm şirket sahiplerine sesleniyorum. Vergi kaçırın, yakalanırsanız da kişilerin yaptığı şirkete maledilemez deyip muhasebecinizi içeri attırın. Ailesine de 3-5 harçlık verirsiniz olur biter....
                  Her klüp de başına bir şikeci başkan getirsin, klüp şampiyon olsun başkan hapse, kupa müzede, paralar klüp kasasında oh ne güzel dünya........

Bu arada biz de hala şike anıtını dikemedik....
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Politikacılar mesela, izledikleri politikaların Türkiye'ye olumlu ya da olumsuz yansıması olmuyor mu? Mümkün mü yansımaması?
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ülkemizde yansımaz...

Ülkemizdeki politikacıların yetkileri sonsuz, sorumlulukları ise sıfırdır. Dünyada bu kadar yetkili olup, hiç sorumluluğun olmadığı başka bir iş var mı bilmiyorum, en azından henüz duymadım. Bir tesis, yol vs. açılışında tüm politikacılar ben yaptım, halkımıza hayırlı olsun diye bizi vergilerimizle yapılan hizmetleri kendi ceplerinden yaptırmış gibi kafamıza kakıp dururlar, ülkede kötü bir olay olduğunda ise herkes kınar, sorumluluk alan, bu hata benim diyen bir Allah'ın kulu çıkmaz.....
                      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Recep Tayyip Erdoğan'dan UEFA'ya: Niye kulübe ceza veriyorsunuz? Ceza, o işte suçlu olan yöneticilere verilmeli.

Dünya liderimiz yine çözmüş olayı, boşuna dünya lideri demiyoruz sayın cumhurbaşkanımızı kutluyorum. Futbolun anayasası da değişmeli ve öncüsü dünya liderimiz olmalı.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şikeyi aklayan ve gerekli cezaları suçları ispatlanmasına rağmen veremeyen ülkenin cumhurbaşkanına yaraşır ifadeler kullanmış. Tabi canım koskoca fenerbahçe varken bugünlerde hakkını aramaya tenezzül bile etmeyen Trabzonsporu kim ne yapsın. Çünkü fenerbahçe büyük camia 20-25 milyon taraftarı var. Yazık yazık üzldüğüm noktalar çok başka ama burada söyleyipde yeni bir kavga ortamı oluşturmak istemiyorum
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• Laf ola beri gele,
                            yarın bir gün menfaatine dokunan bir durum olursa da tam tersini söyler kurumlar ceza almalı ki bir daha aynısı olmasın der,
                            der; dün o lafını alkışlayan davarlar bugün de bu lafını alkışlar,
                            başınızdan bela eksilmesin,ölemeyin sürünün inşallah,
                            başka türlü hırsım geçmiyor,kendimi ifade edemiyorum kusuruma bakmayın.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ülkenin cumhurbaskani nelerle ugrasiyor...
                              Forvete: Tencere Hill
                              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Pöyük cumhurbaskoni konuşmuş sıvayıcılardan açıklama bekliyoruz
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X