İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman yıkıyoruz Istanbul'u
Aa yıkarken kolbasti ve horon oynamayı da ihmal etmemek gerek.
Yorum
-
İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi misiniz?? Elinizde konuyla ilgili haber veya hakimlerin isimleri varsa paylasir misiniz?? Aramakla zaman kaybetmeyeyim.İSTANBULU EZE EZE ,
EL ELE ZİRVEYE.
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyuruyelim illaki baskandan mi icazet alacagiz ne bekliyoruz
O istanbulu, Trabzonu yiktigimiz gibi TBMM ye dayanalim bak ozaman susabiliyorlarmi...
Bu seferde dogru yerin kapisina dayanalim...
Yorum
-
Yine "bu is bitticiler" türemis.
Müfettisin atanmasi neden kötü olsun? Olayi incelemeden karar vermeleri daha mi güzel olurdu? Demek ki incelenmeye laik bir durum var ki bu karari almislar.
Ayrica her düzenli bir sistemde olay incelenmeden sonuca varilmaz.
UEFA bugüne kadar sikenin var olup olmadigini inceledi ve yine o müfettisleri sonucunda sikenin olduguna karar verdi.
Hatirlayin müfettisin ne tür bir rapor sundugunu.
Simdi ise TFF'nin incelenmesi icin bir durum var ortada. Gayet dogal bir durum bu.En son cerasus tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 23:12.
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyuruyelim illaki baskandan mi icazet alacagiz ne bekliyoruz
abi yürüyüp ne yapacağız polis mi döveceğiz meydanlarda ? pkk lıya yapmadıklarını normal sivile yapıyorlar zaten, TFF ye taş atsak kafamıza mermi yeriz ölür gideriz, yürümekle felan olmaz bu işler.
cas a dava açacaksın süreç hızlanacak, bugün uefa dan olumlu yada olumsuz her türlü kararı bekliyordum ama müfettiş olayını duyduğum an çileden çıktım, bunlar bizi tınlamıyor biz hala tatava yapıyoruz, ne zaman cas a gideceğiz uefa meselesi ne zaman kapanacak ?! bunlardan istediğimizi alamayacağız."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Muharrem Usta @UstaMuharrem 13 dk.
1-üç yıl sonra UEFA hem TS
hem de TFF için müfettiş atıyorsa,
3 yıl önceye göre daha iyi noktada olduğumuzu rahatlıkla kim söyleyebilir ki..
İstanbul
Muharrem Usta @UstaMuharrem 12 dk.
2-tek çekingem..
UEFA da bile haklı olduğumuz davada haksız konuma DÜŞÜRÜLMEKTİR.
bugün düne göre daha da rahat değilsek..
hata nerede.
3-üzüntü verici durum..
müfettiş raporu düzenlenene kadar..
TS için şikeyle ilgili ALGI YÖNETİMİ yapılacak olmasıdır.
hem de UEFA eliyle.
Muharrem Usta @UstaMuharrem 15 dk.
4-umarım bu sürecin sonunda..
geç de olsa..
gecikmiş de olsa..
hak yerini bulur..
adalet tecellisinin vediği mutluluk yüzlere yansır.
Muharrem Usta @UstaMuharrem 15 dk.
5-üzülsek mi sevinsek mi bilmiyorum..
AMA..
UEFA'nın müfettiş ataması belkide doğmakta olan güneşin habercisi olur..
gün ola harman ola.
+ 1 katılıyorumm
4 ve 5 tiwiti ümitsizlik yaratmama adına yazılmıs bence..
bazı seylerin farkında herkes aslında.En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 23:17.şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
FİFA da şenez erzik var. eminim orasıda ayarlanmıştır. CAS a dava açamıyoruz diye biliyorum çünkü biz ceza almadık ki. CAS a ancak UEFA dan ceza alanlar başvurabiliyor bildiğim kadarıyla. yani orasıda işe yaramaz.
anlayacağınız bu iş bitti. aslında TS BİTTİ farkında değilsiniz. kendi ülkende adaleti sağlayamadık, kendi TFF seni hor gördü adaleti sağlayamadı, üstelik en başta başbakan ve muhalefet seni hor gördü aşağıladı. peki tepkin ne oldu? hepimizin malumu.
kısaca kendi insanın sana adaleti sağlayamadıysa elin gavuru hiç oralı olmaz. UEFA da şu anda bunu yapıyor. TFF yi oraya atayıp istediği gibi bu süreci yönetenler bu işteki en büyük suçlulardır.Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
Haklı olarak forumda bir yılgınlık havası mevcut. Size hak veriyorum, 3 yıldır kimimiz mail attı, kimimiz faks çekti, kimimiz yurtdışına nice zorluklarla gidip konferanslara katıldı, sunumlar yaptı, kimimiz yabancı gazetecileri ziyaret etti, kimimiz gazetelere ilan verdi vs. vs...
Şu süreç boyunca en yorgun, en yılgın anlarımı yaşıyorum ama....
Ulan UEFA, istediğin kadar müfettiş ata, istediğin kadar ipe un ser, istediğin kadar parayı sponsorluk altında cukkala, karşında biz varız. Sayımız fazla değil ama HAKLIYIZ.....Eninde sonunda o paraları boğazına düğümleyeceğiz....
Ulan TFF, o yaptığın savunmalarla ancak kendini küçültüyorsun. Bari ünvanının ilk kelimesine saygın olsun....
Ulan siyasiler, şikeci üç beş zerzevata harcadığınız vakti, emeği, parayı ülkeye harcasaydınız ülke bu halde olmaz, bu kadar şehit verilmez, bu kadar kişi ekmek para peşinde ölmezdi, bu kadar çocuk babasız kalmazdı...Allah sizi bildiği gibi yapsın....
Ulan istanbul medyası, ulan şerefsiz medya, şikecileri korumak, kollamak için açtığınız sütünları hak için, adalet için açsanız ülke bu halde mi olurdu?
Ulan başkan seni millete meydancılık yap diye mi seçtiler? Ne kof adam çıktın sen arkadaş? O çok sevdiğin başbakanına ağzını açıp iki kelam etsene. Bu şehrin hakkı ne olacak desene...Haklının yanında mısınız, güçlünün yanında mısınız diye sorsana...
NE OLURSA OLSUN BEN VAZGEÇMİYORUM!!!ÖLENE KADAR DA VAZGEÇMEYECEĞİM....BU İŞ KUPA MESELESİ DEĞİL...BU İŞ ARTIK ONUR MESELESİDİR.....
MAİL DE ATACAĞIM, FAKS DA ÇEKECEĞİM, YÜRÜYÜŞ YAPILIRSA KATILACAĞIM, MADDİ OLARAK BİRŞEY YAPILACAKSA GÜCÜM ORANINDA İŞTİRAK EDECEĞİM....Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine "bu is bitticiler" türemis.
Müfettisin atanmasi neden kötü olsun? Olayi incelemeden karar vermeleri daha mi güzel olurdu? Demek ki incelenmeye laik bir durum var ki bu karari almislar.
Ayrica her düzenli bir sistemde olay incelenmeden sonuca varilmaz.
UEFA bugüne kadar sikenin var olup olmadigini inceledi ve yine o müfettisleri sonucunda sikenin olduguna karar verdi.
Hatirlayin müfettisin ne tür bir rapor sundugunu.
Simdi ise TFF'nin incelenmesi icin bir durum var ortada. Gayet dogal bir durum bu.
bir tarafta 100 lerce tape var , mahkeme cas kararları var... adamları neden düşürmedin demedin hadi şimdi müfettiş atadın hadi yemedi ama bir sekilde anladım diyelim..
diğer tarafta noter mevzsuzu onceden beri vardı..biz yargı ,uefa ve casta aklanmıstık..şimdi ne olduda biz bu müfettişin takibindeyiz..
bir eline biz, diğer eline sıkecileri al ..
adamlar 300 kilo
biz tüy kadarız
ancak su anda aynı MÜTEFETTİŞİN İNSİYATİFİNDEYİZ
SENCE BİR GARİPLİK YOKMU ??şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum