Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi yapma Allah aşkına adam daha ne desin taraftarlarımız sabırla süreci beklesin dedi işte uefa gereçeli karar bekleniyor.
    Celal Kardeşim forumda sürekli bulunanlardan birisiniz.Süreci de çok iyi takip ettiğinizi biliyorum.UEFA'nın gerekçeli kararı diyorsun CAS kararı verdiği yıllar oldu.Neden açıklamıyor sence gerekçeli kararı? Üstelik Türkiye'de Yargı süreci ceza verdiği halde....Sizce bu süreç yeterince mide bulandırmadı mı hatta kusturmadı mı?

Yorum

• Trabzonspor

Ta küçüklükten beri, sana vuruldum
      Rüyalarımda, senin şarkılarını besledim
      Aşkınla yandım, kavruldum
      Ben sensiz, sen bensiz olamaz, artık
      Zor olsa bile, bırakmam artık seni
      Onurumu kırsan bile, vazgeçemem senden
      Niye sorma sakın, çünkü seninle hayata geldim
      Senin, şampiyon olduğunu görmek
      Pınar başında, seni beklemek
      Olsun beklerim seni, her cihanda
      Rahat oyna Trabzon'um, rakip sahalarında...

(23.05.2009)
      Süleyman Muamma

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor

Ta küçüklükten beri, sana vuruldum
        Rüyalarımda, senin şarkılarını besledim
        Aşkınla yandım, kavruldum
        Ben sensiz, sen bensiz olamaz, artık
        Zor olsa bile, bırakmam artık seni
        Onurumu kırsan bile, vazgeçemem senden
        Niye sorma sakın, çünkü seninle hayata geldim
        Senin, şampiyon olduğunu görmek
        Pınar başında, seni beklemek
        Olsun beklerim seni, her cihanda
        Rahat oyna Trabzon'um, rakip sahalarında...

(23.05.2009)
        Süleyman Muamma
        Rizelilerin çoğu fenerlidir. Bizim Hopa'da bile çoğunluk Fener ve GS tutar.

Bu şiirinizle beni çok duygulandırdınız.

Var olun TS sevdalısı kardeşim.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Celal Kardeşim forumda sürekli bulunanlardan birisiniz.Süreci de çok iyi takip ettiğinizi biliyorum.UEFA'nın gerekçeli kararı diyorsun CAS kararı verdiği yıllar oldu.Neden açıklamıyor sence gerekçeli kararı? Üstelik Türkiye'de Yargı süreci ceza verdiği halde....Sizce bu süreç yeterince mide bulandırmadı mı hatta kusturmadı mı?
          Abi ne olur onların tuzağına düşmeyelim onlarında istediği mide bulandırmak, kusturmak, bıkkınlık vermek, yıldırmak. uefa bir karar verdimi? verdi. Bunun gerekçesi varmı? var. bunu eninde sonunda açıklamak zorunda. şimdiye kadar açıklamamasının tek sebebi süreci ellerinden geldiği kadar uzatmak istemeleridir. ama 10 yılda uzatsalar sonuç asla ve asla değişmeyecek. Türkiye de beraatte etseler ve hatta şike yapanlara madalya bile verseler uefa şikenin yapıldığını söylemiştir. CAS da şikecilere uefa size az bile ceza verdi demiştir. Başkanın sportif faaliyetlerini beğenmeyebiliriz başkanı sevmeyebiliriz de bu doğal. Aba ben şike konusunda başkanın samimiyetine güveniyorum.

Ben 31 yaşındayım şimdiye kadar Trabzonspor un taraftarlarını, eski yönetimlerini vs. hiçbir konu için tek yumruk olduğunu görmedim. Bu bizim namus davamız ve ben çok iyi biliyorumki tek yumruğumuz hem fb ye hem tff ye indimi yerlebir olurlar o güç bizde var. Yalvarıyorum artık tek ses tek yumruk olalım göreceksiniz önümüzde kimse duramayacak kazanan biz olacağız.
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu 26 misafir ne yapıyor? içeri alalım sizi çay çorba ikram edelim.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zamanında çok güzel uyuttular bizi.
              Evet kardeşim,kritik nokta burası zaten.Demir tavında dövülür.Ama bizler ateşi harlayıp işin üzerine gideceğimize,onların yangın tüpünü tutarak soğutma,oyalama,sulandırma işlerinde yardımcı olduk.Birlik olmayı beceremeyen camiamız da işin tuzu biberi oldu.

Şimdi yapılacak olan nedir ? Hukuk kurulumuza güvenmek ve başarı dilemek.Allah onları muvaffak eder inşallah.
              Tarihte bir örneği daha olmayan bu davada Avrupa kulüplerini işin içine sokmayı nasıl beceremiyoruz bunu da merak ediyorum.
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet kardeşim,kritik nokta burası zaten.Demir tavında dövülür.Ama bizler ateşi harlayıp işin üzerine gideceğimize,onların yangın tüpünü tutarak soğutma,oyalama,sulandırma işlerinde yardımcı olduk.Birlik olmayı beceremeyen camiamız da işin tuzu biberi oldu.

Şimdi yapılacak olan nedir ? Hukuk kurulumuza güvenmek ve başarı dilemek.Allah onları muvaffak eder inşallah.
                Tarihte bir örneği daha olmayan bu davada Avrupa kulüplerini işin içine sokmayı nasıl beceremiyoruz bunu da merak ediyorum.
                Abi avrupa kulüplerini işin içine sokmaktan ziyade, daha önce şikeden küme düşen kulüpler nasıl bağırmıyorlar bizim suçumuz neydide bizi düşürdün diye.

Yorum

• Celal kardeşim,misafirlerimiz ;
                  a) Masabaşı haberi yapan satılık kalemşörler,(acaba buradan bize bir ekmek çıkar mı ?)
                  b) Acaba bugün vazgeçtiler mi ? diye dört gözle bekleyen şikebahçe taraftarları,
                  c) Bunların dışında kalanlar.

''a'' ve ''b'' seçeneğindeki misafirlere zıkkımın kökü ve hatta zakkumun kökü sunabiliriz.

Yorum

Celal kardeşim,misafirlerimiz ;
                    a) Masabaşı haberi yapan satılık kalemşörler,(acaba buradan bize bir ekmek çıkar mı ?)
                    b) Acaba bugün vazgeçtiler mi ? diye dört gözle bekleyen şikebahçe taraftarları,
                    c) Bunların dışında kalanlar.

''a'' ve ''b'' seçeneğindeki misafirlere zıkkımın kökü ve hatta zakkumun kökü sunabiliriz.
                    etma abi bikaç yıl önce haberlerde izlemiştim zıkkımın kökü çok faydalı imiş

Yorum

etma abi bikaç yıl önce haberlerde izlemiştim zıkkımın kökü çok faydalı imiş
                      Sırf senin güzel hatırın için araştırdım Zıkkım ile zakkum derken aynı şeyi demiş odum.

Ama iyi demişim ;

''zakkum çiçeğinin kökü zehirlidir ve yenmesi talep edilirse bu bir hakarettir''

Mesela bundan,şikebahçeyi koruyan,kollayan büyüklerimiz,etliye sütlüye karışmayan UEFA ve benzeri kurum yöneticileri de pekala yiyebilirler.
                      En son halil ibo tarafından düzenlendi; 19.02.2015, 13:05.

Yorum

Sırf senin güzel hatırın için araştırdım Zıkkım ile zakkum derken aynı şeyi demiş odum.

Ama iyi demişim ;

''zakkum çiçeğinin kökü zehirlidir ve yenmesi talep edilirse bu bir hakarettir''
                        hımm bende öğrenmiş oldum. o zaman hepsine zıkkımın kökü yani zakkumun

En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 19.02.2015, 13:08.

Yorum

• düsecekler

Yorum

• Son 2 yıldır iyice göklerde hatta bulutların üstünde fezada dolanıyorlar . Çıkabildikleri kadar çıktılar şimdi iniş zamanı.

Bence çakılacaklar!
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Fenerbahçe'nin UEFA müfettişleri ile temas kurarak Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet ettiği iddia edildi.
                              İstanbul'da Beşiktaş ve Galatasaray'ın hesaplarına giren, Bursaspor ve Trabzon'un defterlerini inceleyen UEFA'nın müfettişleri ile Fenerbahçe'nin temas kurduğu bildirildi. Yenilen yemekte müfettişlere; Galatasaray'ın mali durumunu şikayet edildiği ileri sürüldü.

Yorum

Fenerbahçe'nin UEFA müfettişleri ile temas kurarak Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet ettiği iddia edildi.
                                İstanbul'da Beşiktaş ve Galatasaray'ın hesaplarına giren, Bursaspor ve Trabzon'un defterlerini inceleyen UEFA'nın müfettişleri ile Fenerbahçe'nin temas kurduğu bildirildi. Yenilen yemekte müfettişlere; Galatasaray'ın mali durumunu şikayet edildiği ileri sürüldü.
                                Önce kendi evinde halının altındaki pislikleri temizlesin azize ve kuyrukları....
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X