Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu iş bitmiştir arkadaşlar.
    Bu zamana kadar beklememiz bile hata idi aslında...
    Kimse kusura bakmasın.
    Hamiş

Yorum

• bakalım kimin tahminleri tutacak
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu iş bitmiştir arkadaşlar.
        Bu zamana kadar beklememiz bile hata idi aslında...
        Kimse kusura bakmasın.
        yaş durumunu da düşünerek;
        Kardeş, biten birşey yok, her bitiş bir başlangıç oluyor bizim için o da yolun sonuna doğru bir adım daha, fifa son nokta olacak ta ne zaman ve nasıl. Bugüne kadar zaman satın alındı, Ömrümün sonuna kadar o kupaların nasıl çalındığını anlatacağım, fifa son noktayı koyana kadar da buradayım.
        Bu arada artık akıllanmamız lazım, 96,2003, 2005, 2008 ve son olarak 2011 de kupamız çalındı tekrar o kadar güçlü olduğumuzda şampiyon olmayı hala ümit edebilecek varmı?
        Benim asıl merak ettiğim madem bu iş bitti Spordan, Trabzonspordan ne bekliyoruz, Rize başlığına neden yazıyoruz. Stada gitmeyi zaten bıraktık ama Trabzonspor deyince neden Şampiyonluk aklınıza geliyor hala.

Bir kere yakalanan hırsızla mücadele etmek mi daha kolay, çalınan 5-6 tane kupanın karamsarlığınla yaşamak mı? Madem bu iş bitti Nasılsa Şampiyon yapmayacaklar demek doğru olur, o halde neyin peşindeyiz, neden maçları izleyip hocaları, oyuncuları kovuyoruz. Hayal işte, 34.maça kadar ümit verip kupanızı çalmaları da bize ayrı bir zevk mi veriyor? Biz mazoşist mi olduk yoksa!!!

Galiba biz kupamızın çalınmasından zevk alıyoruz anlaşılan.
        fifa son noktayı koyana kadar hiç bir doğru gerçek değildir. Tek bir gerçek var, bir daha açılmamak üzere dosyanın kapanması. o güne kadar gölgede değil açık alanda durmalıyız hem de dimdik.

Bari Yeni nesiller kaç tane kupamıza sahip çıkamadığımızı ve ileridekilere de sahip çıkamayacağımızı bilsin de ona göre HAYAL kursun.

Benim Tanıdığım Trabzonspor taraftarı bu değildi, mücadele ederdi, kazanamasa da pes etmezdi. neyse çok psikolojik mi oldu bilemedim. ama İnanmasam Yazmam, Allah'ın izni ve Ömrüm yettiğince, yakında kupa gelse bile Kupaları çalınmış ve sahip çıkamamış bir nesiliz maalesef.
        En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 15.12.2014, 19:08.

Yorum

• rte yapanin yanina kar kalan türkiye eskide kalmis dedi

Yorum

• bence artik bu baslik kapansin
            https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• SON DAKİKA: Fenerbahçe'den açıklama: Trabzonspor'un UEFA'ya Fenerbahçe için yaptığı başvuru UEFA Disiplin Komitesi tarafından reddedildi.
              ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• @AtillaDilaver 20 sn.20 saniye önce
                Bu karar, CAS ve FIFA yolunu açtı.
                Öncelikli hedefimiz buydu.

Zaten işin uefadan çıkmasını, uefa ile işimizin bitmesini istemiyormuyduk, bence gözümüz aydın sonunda büyük eziyet bitti. Şenes erzikoviç, toplantılarda diğer ülke federasyonları konuyla ilgili soru soruyor dememişmiydi. artık kafası rahat, görevini yerine getirdi. Artık çukur büyük fifa defin işlemlerine başlar yakında.

Yorum

• İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  SON DAKİKA: Fenerbahçe'den açıklama: Trabzonspor'un UEFA'ya Fenerbahçe için yaptığı başvuru UEFA Disiplin Komitesi tarafından reddedildi.
                  hemen basariymis gibi her yerde yayinlarlar.
                  sikeci olduklari sabit onuda yayinlasinlar

birde ne basvurusuydu bu onuda yazsalarmis

Yorum

• Uefa'dan da anca bu beklenirdi.Bakalım nolacak bu işin sonu?
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• geçmiş olsun.. ama sonuna kadar gideceğiz

Yorum

• "Bu iş bitmiştir" ciler başlığa bekleniyor
                        En son signal tarafından düzenlendi; 15.12.2014, 19:45.
                        Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                        Hz. Ömer.

Yorum

• Bu sonuç , kesinlikle önümüzü açacaktır. CAS kararı var zaten... Artık CAS'a rahat rahat başvurabiliriz...

Yorum

• uefa parası olanın yanında

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Ben bizim taraftarı anlamıyorum. Uefanın red kararı verdiği dosyayı en büyük rüşvetçi fifamı bozacak. Yapmayın beyler. Bu iş bitti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bu dosya rte-platini görüşmesi sonrası bitmişti. uefa-fifa şikenin kralını yaparlar. rüşvetçidirler. sen kendi ülkende hakkını alamıyorsun elin gavuru mu sana hakkını verecek? ama bu şehir en kötüyü hak ediyor. kendine hakaret edeni seviyor. o yüzden daha çok sürünür. beter olsun diyorum.

adam gibi mert, dürüst bir başkan çıkıpta hakkı verilene kadar ortalığı birbirine katmadı. hepsi rte ye yaranmak için takımı sattı. al sana rte adaleti.
                                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X