İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Adam olun her maç stadı doldurun para para para şike şike şike şike o.ç. Ibne fenevbahçe yıldıvım demirören yeter diye bağırın davayı terk edenler belli maçlarda stad tıklım tıklım boş şike bizim neyimize yazıklar olsun sizeUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
şerefsiz yıldırım demirören fenerliye niye avrupaya gidemiyorsunuz dediğimde başını öne eğiyor Allah belanızı versin sizin yönettiğiniz federasyonunda sizindeUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Anahtar cümle :" Kişiler ve kurumlar birbirinden ayrılmalıdır"
Bakın Türkiyede kişiler ve kurumlar ayrıldı ve kişilere ceza verildi ama kuruma ceza verilmedi
Avrupada ne oldu. Kişiler ve kurumlar gene ayrıldı. Kuruma ceza verildi. Kişiye şu ana kadar ceza yok. Verileceği de meçhul.
Şimdi bu iki durumu birleştirdiğimiz zaman nasıl bir resim görüyorsunuz.. Kişi içerde , kurumda da dışarda ceza aldı. Sanki birbirini tamamlamış gibi görünmüyor mu size de?
Bütün bu işlerin başını kim çekiyor dersiniz.
World leaderimiz olmasın sakın!Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlatini mezarda sana yılanlar girsin...
İtibarı'na gölge düşürmeyek agam...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Herkese günaydın,
her zamanki gibi dün akşamki son dakika gelişmesini kaçırdım, isyan edenleri anlamıyorum, daha geçen hafta uefa bir karar versinde artık fifaya başvurmamız için bir engel kalmasın demiyormuyduk? işte istediğimiz şey oldu. yoksa SİZ uefa nın kupayı bize vermesinimi bekliyordunuz?
bence artık yolumuz açık, inanmayanlar inananların yoluna gölge etmesin, şevklerini kırmasın, hiç olmazsa böyle yardımcı olsunlar.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Celal haklı
Bu işin UEFA tarafı kapandı.
Sıra FIFA ve CAS
Ama ümitlerimizin hayli kırık olduğu, yılgın olduğumuz belli
Akşam maçtan sonra Sansal'ın ilk haber olarak büyük bir keyifle ve üstüne basa basa bu haberi vermesi beni mahvetti.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Süpriz bir şey yok. Genel gidişatta hata yaptığımızı düşünmüyorum.
Aleyhimize o kadar çok etken olunca bu uzun ve zorlu süreçte bütün bunların olması doğal.
Direncimiz bundan sonra da çok zorlanacak.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelal haklı
Bu işin UEFA tarafı kapandı.
Sıra FIFA ve CAS
Ama ümitlerimizin hayli kırık olduğu, yılgın olduğumuz belli
Akşam maçtan sonra Sansal'ın ilk haber olarak büyük bir keyifle ve üstüne basa basa bu haberi vermesi beni mahvetti.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum