Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    uefa falan ciddiye almıyor bizim ülkeyi.bunlarla uğraşılmaz diyordur.kim bilir kaç tane aracı girmiştir araya.başbakan, bakan, bakmayan...işgüzar çok memlekette.sonumuz hayrolsun.
    Bence UEFA Trabzonspor'u kast ederek ''başımıza bela oldular,böyle olacağını bilsek bu işin içine hiç girmezdik,yakacaklar bizi'' diye derin düşüncelerdedir.

Yorum

• Bu başlığa her girdiğimde sinir katsayım artıyor.

Yorum

• Adam olun her maç stadı doldurun para para para şike şike şike şike o.ç. Ibne fenevbahçe yıldıvım demirören yeter diye bağırın davayı terk edenler belli maçlarda stad tıklım tıklım boş şike bizim neyimize yazıklar olsun size
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Biz şike yapanlardan daha çok zarar gördük.
          Görmeye de devam ediyoruz.
          Onlar tam aksine.
          Şampiyonluklar, alenen kollanmalar.
          Bi avrupadan men aldılar o da olmasaydı çok da önemli değildi.
          Böyle adalet olmaz olsun.
          Gelmez olsun.

Yorum

• şerefsiz yıldırım demirören fenerliye niye avrupaya gidemiyorsunuz dediğimde başını öne eğiyor Allah belanızı versin sizin yönettiğiniz federasyonunda sizinde
            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Anahtar cümle :" Kişiler ve kurumlar birbirinden ayrılmalıdır"

Bakın Türkiyede kişiler ve kurumlar ayrıldı ve kişilere ceza verildi ama kuruma ceza verilmedi

Avrupada ne oldu. Kişiler ve kurumlar gene ayrıldı. Kuruma ceza verildi. Kişiye şu ana kadar ceza yok. Verileceği de meçhul.

Şimdi bu iki durumu birleştirdiğimiz zaman nasıl bir resim görüyorsunuz.. Kişi içerde , kurumda da dışarda ceza aldı. Sanki birbirini tamamlamış gibi görünmüyor mu size de?

Bütün bu işlerin başını kim çekiyor dersiniz.

World leaderimiz olmasın sakın!
              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
              Hz. Ömer.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Anlaşılan Uefa süreci bitti, açıkcası Fifa'dan da ümidim yok, hayırlısı artık.

Yorum

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Platini mezarda sana yılanlar girsin...
                  Son günlerin en anlamlı mesaji bence...

İtibarı'na gölge düşürmeyek agam...
                  HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=EG2qDg6AxhM

şikeci fenere kapak gibi video

Yorum

• Birkaç gündür dünyadan kopuğum ama dün yaşananları Şansal Büyüka'nın ağzından duyarak öğrenmek kadar felaket bir durum yok...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Herkese günaydın,

her zamanki gibi dün akşamki son dakika gelişmesini kaçırdım, isyan edenleri anlamıyorum, daha geçen hafta uefa bir karar versinde artık fifaya başvurmamız için bir engel kalmasın demiyormuyduk? işte istediğimiz şey oldu. yoksa SİZ uefa nın kupayı bize vermesinimi bekliyordunuz?

bence artık yolumuz açık, inanmayanlar inananların yoluna gölge etmesin, şevklerini kırmasın, hiç olmazsa böyle yardımcı olsunlar.
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Celal haklı

Bu işin UEFA tarafı kapandı.

Sıra FIFA ve CAS

Ama ümitlerimizin hayli kırık olduğu, yılgın olduğumuz belli

Akşam maçtan sonra Sansal'ın ilk haber olarak büyük bir keyifle ve üstüne basa basa bu haberi vermesi beni mahvetti.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Süpriz bir şey yok. Genel gidişatta hata yaptığımızı düşünmüyorum.
                            Aleyhimize o kadar çok etken olunca bu uzun ve zorlu süreçte bütün bunların olması doğal.
                            Direncimiz bundan sonra da çok zorlanacak.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Celal haklı

Bu işin UEFA tarafı kapandı.

Sıra FIFA ve CAS

Ama ümitlerimizin hayli kırık olduğu, yılgın olduğumuz belli

Akşam maçtan sonra Sansal'ın ilk haber olarak büyük bir keyifle ve üstüne basa basa bu haberi vermesi beni mahvetti.
                              yıllardır adalet bekliyoruz ama sonuna kadar işin peşini bırakmak yok onların planı bıkkınlık vermek yıldırmaktı, onların planı tutmayacak Allah' ın izniyle...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• günaydin. pes etmek yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X