Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şerefi olmayanların şeref golü bile şaibeli
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• sikeye devam

Yorum

• Karate Federasyonu'nu az önce açıklama yaptı. Topuk yaylasında kampta olan milli sporculara fb kongre üyesi olduklarını söyleyen içkili kişiler hakaret edip sporcuları tartaklamışlar. Şu geldiğimiz duruma bakın.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Karate Federasyonu'nu az önce açıklama yaptı. Topuk yaylasında kampta olan milli sporculara fb kongre üyesi olduklarını söyleyen içkili kişiler hakaret edip sporcuları tartaklamışlar. Şu geldiğimiz duruma bakın.
          Karateci de dayak yemişse .... çakamamışlar mı ağızlarına 2 tane?

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Karate Federasyonu'nu az önce açıklama yaptı. Topuk yaylasında kampta olan milli sporculara fb kongre üyesi olduklarını söyleyen içkili kişiler hakaret edip sporcuları tartaklamışlar. Şu geldiğimiz duruma bakın.
            İstanbul medyası kendilerinde daha hızlı çıktı. Sabahtan hemen karateciler maç izlerken fenerbahçeye küfür ettiler bunun üzerine gerginlik yaşandı haberlerini yaparak hakedişlerini, ödemelerini, şikecilerin işadamlarından gelecek reklamları garanti altına aldılar....
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Karateci de dayak yemişse .... çakamamışlar mı ağızlarına 2 tane?
              Onu yapamazlar. Hem kanunen suç hem de sporculuk hayatları tehlikeye girer. Hele hele hükümetin takımı fbye bu devirde gık diyeni yakarlar.
              İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İstanbul medyası kendilerinde daha hızlı çıktı. Sabahtan hemen karateciler maç izlerken fenerbahçeye küfür ettiler bunun üzerine gerginlik yaşandı haberlerini yaparak hakedişlerini, ödemelerini, şikecilerin işadamlarından gelecek reklamları garanti altına aldılar....
              Ben bu yaşa geldim daha böyle bir ortam hiç görmedim. Fena bi yağma düzeni var. Karete Federasyonu ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmuş ama ne acıdır ki bu memlekette fb adam öldürse bir şey olmaz.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• nefsi müdafaa olacak be abicim;
                ''Hakim bey, üstüme saldırdılar. Bende ..... valla sadece korkutmak istedim ama alışkanlık işte ,kafa kırmadan bırakmam''

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Haber61 ten afsane başlık

Dengesiz Fenerliler Milli takıma saldırdı

2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• valla dünyanın hangi takımı ile oynarsa oynasın, bu sikebahcnın yenilmesini isterim.
                    baskanları Ataturke suıkasten asılan , kendini sürekli cumhuriyet ilan eden, son olarak tüm zamanların en cok şikeci oscarı olan takımın evet mazisinde bircok sey yatıyor..
                    adamların marsı bile calıntı yaw (viva espana )
                    o yuzden sasırmadım..
                    bu takımdan hersey beklenir kardesım.
                    ensonki üye kampanyası reklamları bile cok kıskırtıcı ..
                    Koltuklarda oturanlar bu takıma arka cıkacaklarına Allah' tan korkup adaletli olsunlar..
                    En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 20.10.2014, 08:42.
                    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• bu kadar nefretlik bir takım olur mu yahu

kendilerini sevdirmemek için her şeyi yapan bir güruh
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• aziz yıldırım başkan olduğundan beri, kutuplaştırma politikası ile feneri nefret edilen bir klüp haline getirdi. Taraftarı da bu politikayı, bakın hepiniz bizden nefret ediyorsunuz çünkü biz en iyi takımız diye dillendirdi. Sonuç ortada, tarihindeki şike lekelerine bir yenisini eklemiş, başkanın eşgal fotoğrafları çekilmiş, başkanı hapis yatmış, namus davasından vazgeçmiş bir klüp olup çıktılar....
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir milyon üye kampanyası palavradan başka taraftarın gazını almaktan başka ve belki biraz tutarsa kulübe gelir olursa diye yapılmış birşey. Kulübe 2bin lira verecek adam (karşılıksız) zaten çoktan üye olmuştur. Üstelik, fener içinde de Aziz'i sevmeyen çok adam var artık. Değil bir milyon 2-3 bin üye anca çıkar oradan. Fenerbahçe üniversitesi kuracam, Fenerbhaçe bankası kuracam, Fenerhabçe marinası yapacam vaadleri vardı Aziz'in kimse hatırlıyor mu veya soruyor mu ba adam bizimle dalga geçiyor diyen var mı ? Yok. Bu da öyle unutulur gider.

Benim aslında asıl korkum Aziz Yıldırım gider de yerine aklı başında biri gelirse, o zaman işte feneri mevcut maddi gücüyle kimse tutamaz.
                          vallahı üstad reklamlarını cok dikkatli izledim..

bana göre satır aralarında, hem içerideki hemde dışarıdaki tüm kurumlara ve takımlara MEYDAN OKUMA var..

'' BİZ BÜYÜK TAKIMIZ ,KALABALIĞIZ KARDESIM , ŞİKEYİDE YAPARIZ KIMSE BİZE BİRSEY YAPAMAZ'' diyorlar bana göre

Böyle bir kanıya nasılmı vardım

reklamları dikkatli izlenildiğinde , bir kampanya ile bu konuların ne alakası var kardesım..YUH YAWW, AYIPTIR..

reklamdaki laflar bak..

*fenevbahce ilalebet fenevlilierin kalsın diye ( sözm ona sanki ele geçirmeye calısıyorlar yaa heeh işte ona atfen)
                          * fenevin ne olduğunu görmesi gerekenler görsün diye (bu su demek alayınızı dinlemiyorum , bana ceza meza veremezsiniz kardesım )
                          *sürekli fonda Ataturk ziyaretleri ( sanki sadece kendileri Ataturkcuymus gibi bir algı operasyonu)

KARSIMIZDAKİ ZİHNİYET BU İSTE..VE BU TAKIM KOLLANIYOR..

ben burdan iddia ediyorum..isteyen kişi ile makul seyler için sembolik olarak iddiaya girerim..!!

BU TAKIMA KİMSE CEZA VERMEYECEK..

ama öyle ama böyle bir kılıfını bulacaklar ( bakınız 4. yıla girdik bu takım içinyeni icatlar bulundu , bulunmayada devam edilecek )

TEK CARE bizden geciyor.. icraat yapmamız gerekiyor..

LİGTEN CEKİLELİM VE ŞİKE İSTEMEYENLERLE ŞİKESİZ BİR LİG KURALIM..

bırakalım şikeciler şike yapa yapa oynasınlar..

Kimse bizi sallamıyorsa Azeri ligine başvuralım..

Onlarda almıyorsa..

yemısım borsasını ..şike düzeninde meze olup ağlayacağıımza..KLÜBÜ KAPATALIM KARDESIM..

ONUR HERSEYDEN ONCE GELİR..
                          En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 20.10.2014, 09:21.
                          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Unutturamayacaksınız....
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• "UEFA Başkanı dahil şike kararına kimse karışamaz"

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, TRT Türk'te katıldığı Küresel Bakış adlı program şike konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

...

Vay babam vay! Herifler utanmasalar ,bu işe Tanrı bile karışamaz diyecek!

StopMatchFixing.Com

Yorum

• gerçi eski bir yayın ama bu işin arkasında kimin olduğunun vesikası gibi.

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X