Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar takipsizlik kararı verilse ne olur ?

Azizi kurtarmak için yapsınlar benim zerre umrum değil aziz..

Şike mahkemece tescillenmiştir..

Bizim asıl davamız Fifa ve UEFA da..
    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar takipsizlik kararı verilse ne olur ?

Azizi kurtarmak için yapsınlar benim zerre umrum değil aziz..

Şike mahkemece tescillenmiştir..

Bizim asıl davamız Fifa ve UEFA da..
      aziz beraat etse dahi (böyle birşey mümkün değil), şike yaptığı kesinleşen şekip var o bile fenerin düşmesi için yederli...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• azizin sadece emenike mevzusundan dolayı cezasında indirime gidilir, geri kalan cezasını çekmek için kodesteki yerini alır. Rahat olun. Bu işin üstünü örtmeye kimsenin gücü yetmez.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Aziz'in içeride yatırılma işi pek yüksek ihtimal değil bence. Şikecilerin düşürülme ihtimali de hakeza.

En iyi ihtimalle Aziz Y ve çetesinin ömür boyu bu işlerden men edilmesi, şikeci kulübün eksi puan + ödül iadesini yapmasını görebiliriz. (bu saydıklarımda şu siyasi iktidar döneminde mucize olarak adlandırılabilir olaylar olur )
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aziz'in içeride yatırılma işi pek yüksek ihtimal değil bence. Şikecilerin düşürülme ihtimali de hakeza.

En iyi ihtimalle Aziz Y ve çetesinin ömür boyu bu işlerden men edilmesi, şikeci kulübün eksi puan + ödül iadesini yapmasını görebiliriz. (bu saydıklarımda şu siyasi iktidar döneminde mucize olarak adlandırılabilir olaylar olur )
            çok büyük bir güçle mücadele ediyoruz, bu mücadeleden galip gelirsek varya dahada önümüzde kimse duramaz...

Yorum

• Şike sadece yurt içinde kalsa şimdiye çoktan temizlemişlerdi şikebahçeyi. Allah'tan artık bütün dünya tescilli şikeci olduklarını biliyor o nedenle umudumuz var.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şike sadece yurt içinde kalsa şimdiye çoktan temizlemişlerdi şikebahçeyi. Allah'tan artık bütün dünya tescilli şikeci olduklarını biliyor o nedenle umudumuz var.
                Bütün dünya biliyor da şike cezasının verilmesini beklediğimiz, istediğimiz UEFA adlı kurum fener'i aklamak için elinden geleni yapıyor.

Biz bu süreci kazanırsak, nerdeyse bütün dünyaya karşı bir galibiyet almış olacağız.
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Aziz için olay basit. Bir savcı bulacak iki satır yazı yazdıracak olay bitti. Suçsuz yere hapis yattım diye bizden tazminat falan istemese iyidir. İroni falan değil gayet ciddi ciddi görüşüm bu. O kadarda değil diyene gülerim

Yorum

• o değil de bu fb lilerin psikolojisi çok bozuk aslında. bugün bir arkadaş, aziz iyi ki bizim başkanımız başka takımın başkanı olsa sinirden kudururdum dedi, bende böylesi ancak sizden çıkardı dedim, neyi varki deyince benim canım tabletime gitti elim. onda ne olduğunu çok iyi biliyor, ders notlarından çok şikecilerin dosyaları, tapeler var
                    her gün çektiğimiz eziyetin bir kısmını çıkarıyorum. belgeli dolaşmak işin püf noktası. futbol konuşacağımız zamanlarda fb liler olmuyor o da ayrı bir tesadüf
                    Bu günler geçecek bunlar bu günleri ve mahkeme günlerini mumla arayacaklar. kapıya kilit, fb tarih olmadan kupa gelse de eksik kalır herşey.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Bizimle dalga bile geçmiyorlar ..Çünkü dalga geçmeleri için ciddiye almaları lazım.. Şike Süreci bitmiştir..Bize Düşen bundan sonra Şike Alemine meze olmaktır
                      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak azman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maalef bunu birkaç kez ben de söyledim ama bazilari tepki gösterdi.İnşallah yaniliriz ama unutmayalım ki delillerin toplanması ve tapelerin geçerliliğinin yasa değişiklikleri ne hale getirildiği gerçek.Bu nedenle takipsizlikle kapatilacagi ve iç kamuoyunda temizlik algisinin yaratilacagi kesin.Herhalde yeniden yargılama kararı boşuna alinmadi.
                        Abicim biz bu ülkelerde ne Ergenekonlar, yolsuzluklar benzer davalar gördük işlerine gelmediğinde karşı taraf suçlu yetmiyormuş gibi bir de arkalarına halkı alıp galeyana getiriyorlar.İşin açıkçası ben bu ülke'de artık hiçbir davanın tarafı ve yandaşı olmak istemiyorum.İnandığımız değerler üzerinden siyaset yapıyorlar.Bugün söylediklerinin tam tersini yarın söyleyebiliyorlar.Malesef özeleştiri,vicdan muhasebesi yapan yok.Cebin doluysa,rahatın yerindeyse susacaksın.Çoğunluğumuz doğru gitmeyen, yanlış olan birçok şeye bile bile göz yumuyoruz.Kul hakkı,yetim hakkı,emekçi hakkı kimsenin umrunda değil!!!

Yorum

• mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu 18 minil y a 18 minutes
                          Şike davası kapanıyor. Aziz Yıldırım beraat edecek. Belgesini açıklıyorum. Şok belge sadece @SerbestVurus_tv ta. 23:00 da tv em de başlıyor
                          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu 18 minil y a 18 minutes
                            Şike davası kapanıyor. Aziz Yıldırım beraat edecek. Belgesini açıklıyorum. Şok belge sadece @SerbestVurus_tv ta. 23:00 da tv em de başlıyor
                            bunun için belgeye gerek yok ki... canları sıkıldığı için yeniden yargılamıyorlar heralde... gerekli korkuyu yedi azize... diyetini de milyon € lar olarak ödedi... şimdi serbest kalma zamanı...
                            En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 21.10.2014, 00:27.

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu 18 minil y a 18 minutes
                              Mehmet BARANSU, Ahmet ÇAKAR, Erman TOROĞLU şike aleyhine yorum yapmama karşılığı şu anda yandaş İstanbul basınında yer bulabilen yorumculardan, dün savunduklarını, söylediklerini bugün açık sözlü olarak dile getiremeyen kişilerden bir kaçı.

Yorum

• şike ve kumpas konusunu buyrun 1,43,44 den itibaren dinleyin ve gerçekleri bir kez daha öğrenin, ağzına sağlık Gaziantep Milletvekili Şamil TAYYAR dün söylediklerini bugünde tekrarlayan dik duruş sergileyen nadir insanlardan biri. http://www.youtube.com/watch?v=iNmgv...ature=youtu.be
                                En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 20.10.2014, 23:53.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X