Tüpçü yine lav lav ağzıyla konuşmuş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Sabah sabah suratsız tüpçünün zırvalarını okumak kadar iğrenç bir şey olabilir mi? Utanmaz herifler. Fb cezasını çekti olay kapandı ne demektir ya? Ulan fb ceza aldıysa hala kupa neden onlarda? Neden küme düşmedi şikeciler!!!
Bir de şu yalakalar yok mu? RTE her geldiğinde koşan yalakalar! hakkımızın yendiğini düşününce hiç mi vicdanları sızlamıyor. Bordo mavi atkıyı RTE nin boynun da görünce iyice nefret ediyorum futboldan da ligden de.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 TEMMUZ SÜRECİ SONA ERDİ Mİ?
"Süreç bizim açımızdan kapandı. Ben UEFA, FIFA'dan bir ceza beklemiyorum. Biz kurullar olarak kararlarını verdik, bitti. Fenerbahçe Kulübü ceza aldı ve bu sene bitiyor o da. İlk gün 8 takım, milli takım gitmeyecek deniyordu. Her şey dendi. Tabii ki bir dosya kapanmadıysa, her şey ortaya çıkabilir. Ama bizim görüş açımızdan bir şey yok. Hukuken baktığınızda özerk kurullar karar verdiği için, her şey bitmiştir."
Tüpkafa dün açıklama yapmış dağılalım beyler konu kapanmıştır
Kendisi UEFA ceza vermeden önce de herkes Türk futbolu ne olacak, UEFA ceza verecek ne oldu hiçbirşey, e biz de bir teşekkürü hakediyoruz değil mi demiş, yanılmıyorsam 1-2 ay sonra UEFA fenere cezayı geçirmişti.
Böyle konuşması beni sevindirdi demek ki sıra FIFA'da.......Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonlu Gençler'in tribün lideri namı diğer Jan Mari, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha bordo-mavi atkıyla karşıladı.
Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Simdi anlasildi ihonun neden azize giydirip sikeyle ilgili konustugu rte yi karsilamaya gitcek ya yuzde 30un agzina bal caldi aklinca..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
ç.başkanı kupayı getirmiş iho ve efradıda teşekküre gitmişler..Az bile yapmış bu aziz denen herif şu tabloyu gördükten sonra Trabzonspor başarılı olmasın sürünsün diye her pisliği yapmaya devam ederim yerinde olsam..Şike hak adalet diye yalandan yırtınalım biz bu dava baştan satılmış..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
sinirden güldüm şu fotoyu görünce.
Cidden bitik haldeyiz.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Allah kutsal davamızı satanları,şike sürecinde hırsızları koruyanları kahretsin.
Onları cezalarını her iki dünyada vermesi için Allah'a ve onlarla bir pislikmiş gibi bu dünyada oynaması için şeytana havale ediyorum...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
jan mari ye fener atkısı girsin, onun gibi Ts liyim diyenleri 2 kelimeyle özetliyorum da buraya yazılacak şey değil. bide bunun peşinden giden insanlar var ya onlara da ayrı gülüyorum.En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 10.10.2014, 19:35."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum