İlk olarak Courage tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Alin arkadaslar iste yeniden yargilama sonucunda nelerin yasanacagini gosteren kanli, canli bir örnek size:
İstanbul Başsavcılığı 17 Aralık'ı 'sıfırladı'!
Aralarında bakan çocukları, Sarraf ve Aslan’ın bulunduğu 53 kişi hakkındaki dosya kapandı.
Türkiye’yi sarsan 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Salih Kaan Çağlayan, işadamı Rıza Sarraf ve eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın da aralarında bulunduğu 53 kişi hakkında takipsizlik kararı verildi. Savcılığın gerekçesi “suçun oluşmaması, usule uygun delil toplanmaması ve herhangi bir örgüte rastlanamaması” oldu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu savcılarından Ekrem Aydıner’in yürüttüğü soruşturmada, operasyondan 10 ay sonra 53 şüpheli hakkında takipsizlik kararı çıktı. Aydıner, aynı kapsamda soruşturulan eski Genel Müdür Aslan’a ilişkin “dosyasının ayrılması” kararı verdi. Dosyası, “Yardım Toplama Kanunu’na muhalefet” suçundan yürütülmek üzere başka bir esasa kaydedilen Aslan hakkında diğer suçlardan ise takipsizlik hükmü kuruldu.
Dosyada şikâyetçi olarak Sarraf’ın üst düzey bir siyasiye rüşvet vererek görevden alınmasını sağladığı iddia edilen eski Fatih Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan İnce’nin ismi yer aldı. Soruşturmada “rüşvet vermek ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak” suçundan 74 gün tutuklu kalan Sarraf, 21 Aralık 2013’te çıkarıldığı mahkeme sorgusunda, “O.İ. isimli bir emniyet müdür yardımcısından tehdit aldım. Benden 1 milyon dolar para istedi. Gayrettepe’ye gidip suç duyurusunda bulundum” demişti.
Devami...
Bütün hersey bosuna.
Bizim yönetimde bunun farkinda.
Göstermelik olarak elimizden geleni yaptik demenin derdindeler.
Sözde cumhurbaskani ve saz arkadaslari oldugu sürece sonu olmayan karanlik bi cukurdur bu sike sureci.
Kimse kimseyi kandirmasin.
Ne kulüp olarak ne de taraftar olarak adaletin saglanmasi icin gerekli olan samimiyete, istege sahip degiliz.
Hem yönetim hem de taraftarin buyuk cogunlugu olursa olur olmazsa da vatan sagolsun tavri icindeler.
Hükümetin mevcudiyeti, devamliligi Trabzonsporlular icin daha önemli artikEn son Anıl C tarafından düzenlendi; 20.10.2014, 14:16.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu süreç bittiğinde hepsiyle hesaplaşırız....Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok boşvermedim burdaki hesap ayrı ordaki hesap ayrıİlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen öteki tarafa bırakmamışmıydın?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonraki mesajımı okumadın sanırımHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl kızdırdım ama ? Ben adama böyle arşivini tarattırırım işte
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yazışmanın geçmişi çok olmadığından mesajı alıntıladım eski bir mesajım olsaydı tenezzül etmezdim.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana 2013'ün mesajlarını aratıp buldurmayan ..., üstelik benim lafıma inanmayacaksın öylemi illa ispatmı etmem lazım?
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Ocak'ta başlayacak yargılamadan da takipsizlik kararı çıkacak adım gibi eminim.Ben burdayım söylediklerimin de arkasındayım.Nasılki 17 ve 25 Aralık dosyaları kapanmışsa Şike olayında da aynısı olacak.Sonra da siyasi bişey söylediğimizde arkadaşlar burda siyaset yapma yeri değil.Peki siyaset yapanlar sporumuza karıştıklarında ne oluyor? Bu tür söylemlerde bulunan arkadaşların zekalarında bir gerilik olduğunu düşünüyorum.Mücadele edebilmemiz için öncelikle siyaseti temizlememiz gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşaka kardeşim şaka
bu kadar inançlı ve inatçı taraftarın her dediğine inanırım .Kendine iyi bak.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOcak'ta başlayacak yargılamadan da takipsizlik kararı çıkacak adım gibi eminim.Ben burdayım söylediklerimin de arkasındayım.Nasılki 17 ve 25 Aralık dosyaları kapanmışsa Şike olayında da aynısı olacak.Sonra da siyasi bişey söylediğimizde arkadaşlar burda siyaset yapma yeri değil.Peki siyaset yapanlar sporumuza karıştıklarında ne oluyor? Bu tür söylemlerde bulunan arkadaşların zekalarında bir gerilik olduğunu düşünüyorum.Mücadele edebilmemiz için öncelikle siyaseti temizlememiz gerekiyor.
Hırsızlık, ahlaksızlık, onursuzluk, gurursuzluk vicdan olgusunun önüne geçmiş.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOcak'ta başlayacak yargılamadan da takipsizlik kararı çıkacak adım gibi eminim.Ben burdayım söylediklerimin de arkasındayım.Nasılki 17 ve 25 Aralık dosyaları kapanmışsa Şike olayında da aynısı olacak.Sonra da siyasi bişey söylediğimizde arkadaşlar burda siyaset yapma yeri değil.Peki siyaset yapanlar sporumuza karıştıklarında ne oluyor? Bu tür söylemlerde bulunan arkadaşların zekalarında bir gerilik olduğunu düşünüyorum.Mücadele edebilmemiz için öncelikle siyaseti temizlememiz gerekiyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum