Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nusret Yılmaz‏ @avnusretyilmaz 10 dk.10 dakika önce
    CAS kararı özeti: "TFF Tahkim ve PFDK TARAFLIDIR!(109.prgf) Ama UEFA'nın da yerel lige müdahale yetkisi yoktur(135.prgf)" Yani adres FIFA!..
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Vazelon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar,

FIFA'nın vereceği kararlar belli, TFF'nin lisansının iptaline kadar gidebilen bir süreç. Kimse bunu göze alamaz, almamıştırda. Bu iş Trabzonspor FIFA'ya başvurmadan bir şekilde çözülecek. Trabzonspor FIFA'ya başvurmadı. Süreç şimdi başlıyor. Nasıl çözecekler bilmiyorum, muhtemelen puan silme cezaları ile kotaracaklar bize de 50.yıl şampiyonluk yolu açılır.

FIFA'ya gidilerse olacaklar, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir, Sivasspor, Eskişehirspor şike durumuna göre en fazla 3 alt lige kadar düşürülecek, Kim mevcutta Beşiktaş'ı düşürebilir ya da Fenerbahçe'yi? Hakeza TFF'ye de şu ana kadar cezalar uygulanmadığı için ekstra yaptırımlar var.

FIFA'ya gitmeden çözecekler işi.

Baskıyı bırakmadan devam etmeliyiz, gün ses çıkarma günü.
      FİFA'ya başvurunun devamının getirilmemesi Trabzonspor'un kendisine ihaneti olur. O zaman da kendi kendimizi bitirmiş oluruz. FİFA'ya müracat öncesi TFF aracılığıyla olayı çözmek adına göstermelik bir şeyler yapılır da hakkımızı almadan ağzımıza göstermelik sürülecek bir parmak bala tav olmamızı beklerse yönetim ortalık çok fena karışır. Ben buna pek ihtimal vermiyorum.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Kulübümüzün UEFA, TFF ve Fenerbahçe Kulübü aleyhine yapmış olduğu müracaatın reddedildiğine dair CAS kararı bugün akşam saatlerinde avukatlarımıza bildirilmiştir.
        Daha önce defaten açıkladığımız üzere bu davanın konusu yetki ve uygulanacak cezalar olup; tescillenen şikenin varlığı bu dava konusu değildir. Adı geçen kulüp ve şahısların şike eylemlerinin varlığı UEFA Disiplin Komitesi, UEFA Temyiz Kurulu, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi kararları ile de sabittir. Kaldı ki, CAS’ın önceki kararlarında, Türkiye’de adli yargı mercilerince ne karar verilirse verilsin kendi kararlarının asla değişmeyeceğine vurgu yapılmıştır.
        Kulübümüzün sürece yönelik bütün olasılıkları değerlendirerek yol haritasını belirlemiştir. CAS’a yapılan müracaatımız ile ilgili olarak yöneticilerimiz ve hukukçularımızın önceki açıklamaları ile de sabit olduğu üzere süreci bugüne kadar kararlılık ve ciddiyetle takip eden kulübümüz, bundan sonra da hukuken hakkını aramaktan ve FİFA’ya müracaattan imtina etmeyecektir!

Yorum

• ++++

fifadan basaksehir, eskisehi ve 8jk ninda yirtma sansi yok

bütün tapeler eski kanun zamanina kadar incelenirse bu is hikmet karamanin manisasporuna kadar uzar gider...

lig tertemiz olur
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çok düşük tonlu bir açıklama olmuş. TFF'nin görevini yapmadığı vb vurgular yok.
            hatipoglu

Yorum

• "...FIFA'ya müracaatta imtina etmeyecektir."

Açıklamada vurgulandığı üzere, umarım böyle olur.

Yorum

• Bence durum açık.

EfsaneSpors‏ [MENTION=6743]EFSANE[/MENTION]spors 20 dk.20 dakika önce

CAS, Trabzonspor'un şikayeti sonrasında verdiği kararda; "TFF, gerekli cezaları vermedi; yetkisi vardı, kullanmadı." ayrıntısına yer verdi.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Şu yönetmin toz kaldırmama huyuna ayar oluyorum.
                  Murat

Yorum

• Ne güzel işte fazla ortalığı ayaklandırmadan sakin sakin açıklama yapılmış. Milleti ayağa kaldırıyoruz sonra birileri tüm gücüyle lobisiyle seferberlik ilan ediyor.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok düşük tonlu bir açıklama olmuş. TFF'nin görevini yapmadığı vb vurgular yok.
                      Aynen. Açıklamayı beğenmedim.
                      Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                      Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne güzel işte fazla ortalığı ayaklandırmadan sakin sakin açıklama yapılmış. Milleti ayağa kaldırıyoruz sonra birileri tüm gücüyle lobisiyle seferberlik ilan ediyor.
                        Zaten seferberlik ilan edilmiş Enaldo. Davanın arkasında durulsun da artık nasıl politika izliorlarsa izlesinler.
                        Murat

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen. Açıklamayı beğenmedim.
                          Gerekçeli karara bakmamışsın.

CAS, "TFF, Tahkim ve PFDK taraflıdır" diyerek FIFA başvurusu öncesi aslında ne olduğunu açıkladı ve final vuruşunu FIFA'ya bıraktı.
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Tamam, açıklama 10 numara, FIFA gereğini yapacaktır.
                            İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kulübümüzün UEFA, TFF ve Fenerbahçe Kulübü aleyhine yapmış olduğu müracaatın reddedildiğine dair CAS kararı bugün akşam saatlerinde avukatlarımıza bildirilmiştir.
                            Daha önce defaten açıkladığımız üzere bu davanın konusu yetki ve uygulanacak cezalar olup; tescillenen şikenin varlığı bu dava konusu değildir. Adı geçen kulüp ve şahısların şike eylemlerinin varlığı UEFA Disiplin Komitesi, UEFA Temyiz Kurulu, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi kararları ile de sabittir. Kaldı ki, CAS’ın önceki kararlarında, Türkiye’de adli yargı mercilerince ne karar verilirse verilsin kendi kararlarının asla değişmeyeceğine vurgu yapılmıştır.
                            Kulübümüzün sürece yönelik bütün olasılıkları değerlendirerek yol haritasını belirlemiştir. CAS’a yapılan müracaatımız ile ilgili olarak yöneticilerimiz ve hukukçularımızın önceki açıklamaları ile de sabit olduğu üzere süreci bugüne kadar kararlılık ve ciddiyetle takip eden kulübümüz, bundan sonra da hukuken hakkını aramaktan ve FİFA’ya müracaattan imtina etmeyecektir!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu yönetmin toz kaldırmama huyuna ayar oluyorum.
                              Gerekçeli karar daha ulaşmamıştır ki kulübe

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gerekçeli karara bakmamışsın.

CAS, "TFF, Tahkim ve PFDK taraflıdır" diyerek FIFA başvurusu öncesi aslında ne olduğunu açıkladı ve final vuruşunu FIFA'ya bıraktı.
                                Gerekçeli karar nerede?
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X