günaydinlar veeee her zaman ki gibi DÜSECEKLER
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şike meselesi ülkenin ne kadar dürüst olduğunu da gösteriyor. Referandum yapılsa kupa fenerde kalsın diyenler kazanır. İşte bu yüzden geri kalmış bir toplum olmaya mahkumuz... haklının değil güçlünün kazandığı bir ülke.
3 yılı geçti. Ben bu saatten sonra gelen kupayı napayım.
Helal olsun fenere iyi direndiler. Biz olsak kupayı çoktan vermiş kulübün kapısına da kiliti vurmuştuk.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bisey yapma biz yapariz..olayin bi kupa meselesi olmadiginin farkinda degilsen serefsiz ahlaksizlara helal olsun diyorsan trabzonspor felfesinden nasiplenememissin demektir..
Bizde bu süreç içerisinde defalarca ; şikecilerin haksızlık,hırsızlık etrafında nasılda kenetlendiğini ama bizim davamızda %100 haklı olmamıza rağmen bunu başaramadığımızı dile getirdik.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kel kim ya
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Eninde sonuna hakkımızı alacağız.Bu mesele sadece kupa meselesi değil.
Bu mücadeleyi kazandığımız zaman bunu tarih yazacak,tüm Anadolu kulülerine örnek olacak.Trabzonsporla uğraşılmaması gerektiğini görecekler.
Bu mücadeleyi sonunda kazanacağız.
Türkiye gibi 3.dünya ülkesi gerizekalı siyasetçilerle dolu bir ülkeye karşı kazanacağız.Tüm partileriyle milletvekilleriyle devletin tüm imkanlarıyla şikecileri koruyan hakkımızı vermeyen şerefsiz düzene karşı kazanacağız.
Yanlı haberleriyle meşhur olan şerefsiz,ahlaksız,namussuz medyaya karşı kazacanağız.
Bu mücadele tarihimizin en büyük mücadelesidir.Bu mücadeleyi başarıya kavuşturamaz isek herkes bilsinki Trabzonspor sıradan bir takım olarak kendini devam ettirecektir.
Yorum
-
Trabzonda röportaj yapmış trt..20li yaşlarda bir genç şampiyonluk görmediğini şike sürecindeki şampiyonluğun helalinden gelmediğini söyledi..bu ne demektir ya gerçekten böyle düşünen 1 taraftarımızın bile olması yıktı beni..bu sene iyi kadro kuruldu ya hemen unutalım zaten 2011i..bu sene gelecek sene alacağımız kupalardan hiçbiri 2011 kupası kadar helal olamaz..
Yorum
-
Transferlerle yine taraftarı uyuttular.Biz transfer istemiyoruz kupamızı istiyoruz desin Hacıosman.Bunlar karşılıklı danışıklı-dövüş.Tayyibe göstermelik kafa tutuyor ama mitinglerden de geri kalmıyor.İddaa ediyorum bu takım AKP hükümeti döneminde şampiyon olamaz.
Yorum
-
İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonda röportaj yapmış trt..20li yaşlarda bir genç şampiyonluk görmediğini şike sürecindeki şampiyonluğun helalinden gelmediğini söyledi..bu ne demektir ya gerçekten böyle düşünen 1 taraftarımızın bile olması yıktı beni..bu sene iyi kadro kuruldu ya hemen unutalım zaten 2011i..bu sene gelecek sene alacağımız kupalardan hiçbiri 2011 kupası kadar helal olamaz..
O kadar çok mantıksızlık ve tutarsızlık var ki...
1-) Şike yapıldığından emin olan bu kadar taraftar varken, sen aksini söyleyen bu genci nereden buldun (Hoş, aksini söylese zaten ekrana çıkarmazdın)?
2-) Şu ana kadar gelen şampiyonluk filan yok (Eğer gerçekten bu kelimelerle söylediyse).
3-) Sen "helalinden gelmediği" ifadenle, takımının şike yaptığını mı kast ediyorsun?
4-) Yok olası bir kupa iadesi olursa, "Aslında Fenerbahçe köküne kadar temiz bir şampiyonluk kazandı, biz onu bir takım masa başı oyunlarla alacağız." mı demek istiyorsun?
Neresinden bakarsanız, elinizde kalan bir düşünce. Dediğim gibi çok büyük bir ihtimalle, genç Trabzonspor taraftarı değil. Röportaj Trabzon'da mıydı, ve genci tanıyan var mı (Şimdi bu lâfımdan da yandaş basın "Trabzon'da gerçekleri söyleyen gence, taraftar forumu üzerinden tehdit!" manşetleri atar)?
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda röportaj yapmış trt..20li yaşlarda bir genç şampiyonluk görmediğini şike sürecindeki şampiyonluğun helalinden gelmediğini söyledi..bu ne demektir ya gerçekten böyle düşünen 1 taraftarımızın bile olması yıktı beni..bu sene iyi kadro kuruldu ya hemen unutalım zaten 2011i..bu sene gelecek sene alacağımız kupalardan hiçbiri 2011 kupası kadar helal olamaz..
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeyretmedim ama büyük bir ihtimalle danışıklı dövüş.
O kadar çok mantıksızlık ve tutarsızlık var ki...
1-) Şike yapıldığından emin olan bu kadar taraftar varken, sen aksini söyleyen bu genci nereden buldun (Hoş, aksini söylese zaten ekrana çıkarmazdın)?
2-) Şu ana kadar gelen şampiyonluk filan yok (Eğer gerçekten bu kelimelerle söylediyse).
3-) Sen "helalinden gelmediği" ifadenle, takımının şike yaptığını mı kast ediyorsun?
4-) Yok olası bir kupa iadesi olursa, "Aslında Fenerbahçe köküne kadar temiz bir şampiyonluk kazandı, biz onu bir takım masa başı oyunlarla alacağız." mı demek istiyorsun?
Neresinden bakarsanız, elinizde kalan bir düşünce. Dediğim gibi çok büyük bir ihtimalle, genç Trabzonspor taraftarı değil. Röportaj Trabzon'da mıydı, ve genci tanıyan var mı (Şimdi bu lâfımdan da yandaş basın "Trabzon'da gerçekleri söyleyen gence, taraftar forumu üzerinden tehdit!" manşetleri atar)?
.
Yorum
-
İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda röportaj yapmış trt..20li yaşlarda bir genç şampiyonluk görmediğini şike sürecindeki şampiyonluğun helalinden gelmediğini söyledi..bu ne demektir ya gerçekten böyle düşünen 1 taraftarımızın bile olması yıktı beni..bu sene iyi kadro kuruldu ya hemen unutalım zaten 2011i..bu sene gelecek sene alacağımız kupalardan hiçbiri 2011 kupası kadar helal olamaz..
Al sana makbul Trabzonspor taraftarı. (bilinçsiz ,şuursuz ,gamsız)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Tayyip Radyo Televizyonu (TRT) o röportajı kasıtlı yapmıştır.
Bunca insan bu helal 82 puanla kazanılmış şampiyonluğun tescilini beklerken bu 20'lik piyonu nereden nasıl buldularsa, şikeci medya gibi TRT de bu düzenin alçak bir parçası olmuş.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum