Siyaseti hiç sevmiyorum kim kime oy vermiş umrumda bile değil bu süreçte bir partiye yüklenenleri komik görüyorum bu işin içinde bütün siyasi partiler var muhalefet adam gibi muhalefetliğini yapsaydı böyle olmazdı herkes gücün yanında oldu kimse kusura bakmasın Trabzonspora kendi kişisel siyasetinizi alet etmeyinn
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ben bir dahaki seçimde,İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- İstanbulda yaşıyorum
2- Cumhurbaşkanlığı seciminde erdoğana oy vermedim
3- Yerel secimlerde oyum Trabzondaydı gelip kullanamadım, kullansam akp ye verirdim oyumu
4- Genel seçimlerde akp ye oy vermem
Sanırım kalın kafana girmiştir.
OY PUSULASININ EN ÜSTÜNE YA DA ALTINA,
"ADALET İSTİYORUZ.
2010-2011 SÜPER LİG ŞAMPİYONU TRABZONSPOR"
yazacağım.
Bu ülkede oy verebileceğim bir parti yoktur.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
harikasınız 20.000 ts sevdalısıİlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz 20 kisi polis 120 kisiydi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
3 kızkardeşten birini tutanlar da son dönemde çoğaldı, yazık Trabzon'da sadece TS tutulurdu bir zamanlar....İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ejdrakcy@TunaliSedatEn az Trabzonsporlu Trabzon şehrinde var.
7:38pm- 30 Eylül 14
Atila dilaver2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
O şehir efsanesi işin gerçeği o Trabzonlu olupta gurbette olan çok kişi tanıyoruym şikebahçeli olan.Hatta yıllar önce lisede biri vardı şikebahçeliydi.Açık ve net pisliğinde tekiydi.Öyle adama ne hemşo derim nede başka birşey.Bu adaletin sağlanacağına kuşkuyla bakıyorum bu ülkede birşeylerin değişmesi için devrim niteliğinde olaylar olamsı gerek.Ya uefa ya fifa bu tff ye darbe yapmadığı sürecede Ülke hukuğundan bir cacık çıkmaz .Baksana birilerini kurtarmak için orta malı yapılan hukuk sistemi gelinen noktada azizide tekrar yargılayacak...İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 kızkardeşten birini tutanlar da son dönemde çoğaldı, yazık Trabzon'da sadece TS tutulurdu bir zamanlar....Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
Yeniden yargılama için delillerin sahteliği ve sanıklara kötü muamele ile delil toplandığı başvuruları reddedilmişti sadece kanundaki değişikliğin sanık lehine yeni durum oluşturduğu için kabul edildi.Bu karar bile şikenin olduğunun yeni bir onayı değil mi?Prosedürde olan bir şey neden bu kadar can sıkıyor anlamadım?Bilmediğimiz başka şeyler mı var?En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 01.10.2014, 10:55.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
haklısın emenike beraat etti, yani suçsuz bulundu. fakat aziz yıldırım emenike olayı yüzündende ceza aldı, bu yüzden yeniden yargılanacak. beraat edemeyecek fakat cezasında indirime gidileceği bu durumda kesin gibi.İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeniden yargılama için delillerin sahteliği ve sanıklara kötü muamele ile delil toplandığı başvuruları reddedilmişti sadece kanundaki değişikliğin sanık lehine yeni durum oluşturduğu için kabul edildi.Bu karar bile şikenin olduğunun yeni bir onayı değil mi?Prosedürde olan bir şey neden bu kadar can sıkıyor anlamadım?Bilmediğimiz başka şeyler mı var?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın emenike beraat etti, yani suçsuz bulundu. fakat aziz yıldırım emenike olayı yüzündende ceza aldı, bu yüzden yeniden yargılanacak. beraat edemeyecek fakat cezasında indirime gidileceği bu durumda kesin gibi.
Hakimler delillerin gerçek olduğunu ve toplanırken de kanunsuz bir işlem olmadığını belirterek reddetti.Kanundaki çete ile ilgili bir değişiklik nedeniyle sanık lehine durum oluştu ve her sanık için geçerli bir durum ne bu dava ne de şike suçunu işleyenlere özel bir durum.
Insanlar neden dava çökmüş gibi davranıyor?Aksine bu mahkeme de deliller geçerli demiş,spor hukuku için de önemli olan bu zaten,mahkemenin kaç yıl ceza verdiği onların umrunda olmaz.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Ah be kardeşim burasının Türkiye olduğu hatta padişahın çiftliği olduğunu unutuyorsunuz bu ülkede herşey onun iki dudağı arasından çıkacak kelimelere bakar siz bakmayın onların ADALET le başlayan ismine!! evet prosedürde bilmediğimiz şeyler var ama bizden gizleniyor o ayrı bunlar yine bişeyleri kılıfına uydurup AKlayacaklarİlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeniden yargılama için delillerin sahteliği ve sanıklara kötü muamele ile delil toplandığı başvuruları reddedilmişti sadece kanundaki değişikliğin sanık lehine yeni durum oluşturduğu için kabul edildi.Bu karar bile şikenin olduğunun yeni bir onayı değil mi?Prosedürde olan bir şey neden bu kadar can sıkıyor anlamadım?Bilmediğimiz başka şeyler mı var?
Diyeceksin ki adamlar o sezon CLye gidemediler o sezon Süper Kupa finalinde oynayamadılar mahkemece şikesi kesinleştikten sonra + 2 yıl daha avrupa'dan kovuldular üstelik CAS da bizden yana artık burdan geri dönüş olmaz diyeceksiniz ama işin siyasi boyutu da var.
Şimdi bunlar 2 Haziran 2000 tarihinde bişeyi kılıfına nasıl uydurmulşardı bi hatırlayalım
国产,日韩,欧美,一区二区,精品国产日韩欧美一区二区,欧美日韩国产一区二区三区播放,欧美日韩 国产一区二区,国产精品久久久久久久女人,日韩欧美国产精品1区二区,国产精品欧美日韩一区二区三区,国产三级视频这里只有精品视频,99精品视频在线直播观看,国产成人高清免费在线看,黄页网站成人在线免费观看,国产色哟哟免费在线观看,免费播放av大香蕉在线,欧美亚洲视频大片一区二区98,欧美日韩丝袜诱惑网站,欧美日韩亚洲区久久综合,日韩av激情在线不卡,亚洲视频午夜伦理
-------------------------------------------------------------
9 mart 2003 (bu tarih ülkemizin son 12 yılı açısından çok önemli)
oysa padişahın aday olması bile mümkün değildi yasalar kişiye özel değiştirildi ve seçilmiş vekillerin hakları gasp edilerek adam meclise girdi
bakın tıpkı 58. madde gibi o dönemde kanunlar nasıl değiştirildi hatırlayın
----------------------------------------------------
Mardinli N.Ç olayını bi hatırlayalım
Adalet!! arayan küçük çocuğun aldığı sonucu da hatılayalım!
http://www.ntvmsnbc.com/id/25293264
Malesef sırada biz varız kimse kalkıp bana kanun var yasa var adalet var hukuk var hukukun gücü var demesin burası Türkiye burda iş hukuka kaldı mı siyasilerin yardımıyla bişeyleri kılıfına uyduruyorlar!!! şimdi bu yenşden yargılama olayında biz ''aman canım nolacak eldeki belgelere göre aziz zaten suçlu çok çok çeteden aklarlar şikeden aklayamazlar'' diyerek olayı hafife alıyoruz aziz beraat ettirilirse (ki bu gidişle öyle olacak) ortada şike mike kalmaz sonra bu kararları götürüp uefanın masasına koyarlarsa onlarda ona göre karar verecekler yani şikeciler üste tazminat bile alır son kale CAS'ta bu şekilde bi karar alır kısaca her yerden çıkan ''şike var'' kararları bundan sonra ''şike yok'' şeklinde olur Burak Erdoğan davasından tutun Mardinli N.Ç davasına kadar olan davalara bi bakın neyi ne şekilde yapmışlar sonra çıkacak sonucu bi düşünün
Allah bunların belasını versin ben daha ne diyeyim.Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
Rüyamda fifa da bu işi kapatmıştı. İnşallah tersi çıkar. Birde çekirge vardı dolanıyordu ortalıkta ne alakaysa.En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 01.10.2014, 12:18.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum

Yorum