Bu fb nin yeni aldigi arazi meselesi dikkatimi cekti ederinden cok cok fazlasina 30 - 40 milyon tl gibi fazlasina alindigi konusuluyor. 2 gun once yeniden yargilama karari cikti simdi bu olay oldu. Bu aradaki buyuk farkin iki gun once cikan mahkeme karariyla ilgisinin olmadigini kim ispat edebilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
@ejdrakcy@TunaliSedatEn az Trabzonsporlu Trabzon şehrinde var.
7:38pm- 30 Eylül 14
Atila dilaver1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
biz 20 kisi polis 120 kisiydiİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa protestosuna 20 kişi gitmiş.
Vaaauv süper.
Mükemmel taraftarları göremedik.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
Güçlülerin hukukunun olduğu bir yerde saf saf adalet bekleyen bir avuç insan kaldık. Neyse ki öte taraf var.
"Haberiniz olsun ki hüküm ancak O'nundur ve O, hesap görenlerin en çabuğudur."
[En'âm - 62]- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
1- İstanbulda yaşıyorumİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma o yuzde 70in icindeyim kanima dokunuyor diyorsun ..
2- Cumhurbaşkanlığı seciminde erdoğana oy vermedim
3- Yerel secimlerde oyum Trabzondaydı gelip kullanamadım, kullansam akp ye verirdim oyumu
4- Genel seçimlerde akp ye oy vermem
Sanırım kalın kafana girmiştir.her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....
Yorum
-
Sözümü şöyle düzeltmek istiyorum, oradaki bazı kişilerden Allah razı olsun.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyağınıza sağlık abi.
Allah razı olsun ordakilerden.
Yorum
-
Şunun gibilerinin göbek atmasına ve bizimle dalga geçmesine neden olanlara yazıklar olsun!! dediğim gibi 70 bile az gelir %99 olması lazım CB seçiminde ben Demirtaşa verdim ve asla pişman değilim bugün yine CB seçimi olsa yine o kupa hırsızına oy moy vermem.
Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum

Yorum