Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://amkspor.com/2014/05/06/unlule...agrisi-297032/

bunun aynısını bizde yapmassak baska birsey demiyorum..
    İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Adalete Fener Yak" kampanyasının "ADALET" asdı altında adaletsilik isteyen ilk 11 :

Cem Yılmaz, Okan Bayülgen, Berna Laçin, Emre Karayel, Şebnem Ferah, Emre Kınay, Kıraç, Şevket Çoruh, Burcu Kara, Ceyda Düvencioğlu, Sarp Akkaya

Bizde kim var ? Kocaman bir soru işareti..

Adamlar haksız davalarına bile acıtasyon yaparak üste çıkıyorlar. Biz ise hala birbirimizi yiyoruz..
    İlk olarak Efsane-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu nasil adalet anlayisi arkadas adaletin reklami mi olurmus. Videoyu izlerken bin cesit kufur ettim allah hepsinin belasini versin.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
    Boşuna demiyoruz 28 yıl sonra gelecek olan şampiyonluk böyle gelmeliydi diye... Bu ve bunun gibi şerefsizlik ve arsızlıkları görünce, 2011 şampiyonluğunu nasıl kutlayacağım hakkında her geçen gün daha değişik fantaziler üretiyorum. Sizlerede tavsiye ederim.
    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Bugün yine görüyoruz ki biz yalnızız. Bizim medyamız da yok, tanıdık yüzlerimiz de. Arkamızda bizi kollayan siyasiler de yok. Taraftarı bütünleştirip bu işin üzerine hakkıyla gidecek bir yönetimimiz de.. Tamamen yalnızız bu süreçte.. Bir çoğumuz yoruldu, bıraktı mücadeleyi. Çok az kişi kaldık yılmadan mücadele eden.. Küçük bir grup koca ülkeye karşı bir mücadeleye giriştik.. Ve biz biliyoruz ki sonunda kazanacağız. Çünkü biz HAKLIYIZ ! Çünkü Allah'ın Adaleti Şaşmaz. Çünkü Allah haklının yanındadır..

Twitter'dan alıntıdır..
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Adalete Fener Yak" kampanyasının "ADALET" asdı altında adaletsilik isteyen ilk 11 :

Cem Yılmaz, Okan Bayülgen, Berna Laçin, Emre Karayel, Şebnem Ferah, Emre Kınay, Kıraç, Şevket Çoruh, Burcu Kara, Ceyda Düvencioğlu, Sarp Akkaya

Adamlar haksız davalarına bile acıtasyon yaparak üste çıkıyorlar. Biz ise hala birbirimizi yiyoruz..
        Hepsini kara listeye aldım bunların.
        İnsanda zaten az utanma, arlanma olur.Ama nerde ?
        Bizim bazı taraftarlarımızda bunları dinleyerek izleyerek tam destek oluyor işte.Her şeye rağmen
        Üstelik ünlülerimizden de bize sahip çıkan iki kişiden başka biri yok.

Ah Trabzonum sen bu hallere düşecek takımmıydın.Bizi bu hale koyanlar utansın.!

Yorum

Lanetler ya ne yapıyolar ediyolar iyice soğutuyolar milleti kendilerinden de ülkedende.
          Ama durun siz keser döner sap döner elbet.

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizde kim var ben sayayım.

"Şimdi fenerli olmak vardı" diyen Nihat Genç,

"fenerin şampiyonluğunu kutluyorum" diyen Volkan Konak,

"fener küme düşmese de olur" diyen Trabzon Belediye Başkanı,

Şike konusu açılınca dut yemiş bülbüle dönen siyasilerimiz, iş adamlarımız, kentin ileri gelenleri vs....
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Twitterda sikenin belgeleri diye birisi turedi biseyler yaziyolar bakalim altindan ne cikacak
              Ersin Gökalioğlu'nun twetlerine benziyo attığı twetler.
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

"@apolaslermi: Şimdi Reklamlar:

HIRSIZIN FENERİ OLUP ZENGİN OLACAĞIMA;
                EMEĞİN GÜNEŞİ OLUP YOKSUL KALIRIM.

Ahlak olmadan sanat olmaz."

Tek gerçek Apolas Lermi.

Yorum

• Arkamizda bundan iki tane olsaydi, o fener yakanlarin hic biri insan icine cikmaya yüz bulamazdi. Bazi yavsaklara yüz verip büyütmeye devam ettikce yerimizde saymaya devam edecegiz.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Araların da sadece Cem Yılmazla işim olurdu onuda artık sildim her kim adalete karşı cephe alıp güçlünün köpeği olursa babam olsa tanımam silerim..

Gezide orada,burada adalet'ten dem vuran insan hakları çiğneniyor diyen bu dalkavuk sürüsü demek ki sadece siyasi bakıyormuş olaya şimdi'de takım fanatizanlığı ile bakıyor..

Bu ülkede adaleti sadece adalet için isteyecek bir topluluk yok sanırım hepsinin canı cehenneme..!
                    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                    Komünar..

Yorum

• aralarından bi tek cemyılmazın 4 sinemasını para verip izlemiştim,diğerlerine hiç para vermedim.hep korsan

cemyılmaza verdiklerimde haram olsun koduğumun şerefsizi korsancılara karşı savaş açmayı biliyor emek hırsızlığı diyerekten...Savunduğun şey ne e şerefsiz..

yaktığınız o fener münasip bir yerinizde söner inş.

Yorum

• Ya bunların hepsi soytarı,ne sanatçısıymış bunlar?Gezide tayyip'e,hükümete demedik laf bırakmayan insanlar şimdi aziz Yıldırım için bunları yapıyor.O zaman hükümete de birşey demeyeceksin arkadaş sen,bak o da komplo var,operasyon var diyor devamlı.Hele Okan Bayülgen denen gay kılıklı zerzavata ne diyeceğimi bilemedim,ulan sen fbli bile değilsin,futboldan zerre çakmazsın,bilmediğin bir konu hakkında nasıl ahkam kesebiliyorsun?Bu ahlaksızlara her ortamda gereken tepki verilmelidir bundan sonra

Yorum

• Kimseye kızmaya gerek yok.Daha kendi resmi sitemizde bile 2010-2011 şampiyonluğu yazmıyor!

Yorum

• Bunlara göre adalet sadece fenerin aklanması. fenerin suçlu olması gibi bir ihtimal yok onlar için.
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Siyah adamlar !

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bu adalete fener yak olayını çok yadırgamamak gerek. Ayrıca bu işin sonunda biz suçlu bulunursak hiç sürpriz olmaz.
                                En son ozturk tarafından düzenlendi; 07.05.2014, 08:10.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X