Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hani nerde celal ben burdayım celal nerde öyle nöbet tutulmaz forumda işte böyle nöbet tutulur

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hani nerde celal ben burdayım celal nerde öyle nöbet tutulmaz forumda işte böyle nöbet tutulur
      bana takılmamanı rica ederim sabah 8 de geldim ben buraya akşam 19 a kadarda burdayım...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• TRT Spor'da yayınlanan "Manşet" programında Özer Hurmacı için akıl almaz bir yorum yapıldı.
        TRT'nin şike sürecinde Trabzonspor'a karşı duruşunu bilmeyen Trabzonsporlu yoktur. Tarafını şikeden ve şikecilerden yana belirleyen TRT'de bu konuda bir skandal daha gerçekleşti. Özer Hurmacı'nın Trabzonspor Dergisi'ne verdiği röportajda Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarından anlamsız bir rahatsızlık duyan yorumcu Lütfü Özel akla,mantığa uymayan bir yorum yaptı. Şike yapanları bugüne kadar kınmayan,kınayamayan Lütfü Özel, Özer Hurmacı'nın bahsi geçen açıklamalarını kınadı.

3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'de takım içerisinde yaşananların konuşulmasından rahatsızlık duyan Lütfü Özel, Fenerbahçe'nin bu süreçte büyük bir direniş gösterdiği yalanını gözler önüne süren Özer Hurmacı'yı eleştirdi.

Şikenin ve şikecinin dostu Lütfü Özel, bu yorumlarla Trabzonspor taraftarlarının tepkisini çekerken Özer Hurmacı'yı kınamasıyle safını net bir şekilde gösterdi.

yalakalar sürüsü...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Vay arkadaş ya iş iyice şirazesinden çıktı.

AKP'li Trabzonsporlular'ın bir kısmı Tayyip sevgisi yüzünden hepimizin Trabzonspor'unu onlara feda etmeye çalışıyor. Dolayısıyla karşı cenahtan gelen her türlü saldırıyı da adam gibi karşılayıp birlik beraberlik sağlayamıyoruz. İstedikleri gibi bize sallayabiliyorlar haliyle. Çünkü epki vermek için içimizdekilerden bazıları tepki verirken işin ucu AKP'ye deyecek se bunda çekimser kalıyor. Haliyle TRT olsun siyasetçi olsun istediği gibi sallayabilir bize. Ne güzel iş.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Kupa ''kişi ve kurumları ayıran'' başbakanda, alın alabiliyorsanız ...!!

bence tek çare FİFA... ama bunun için hükümeti şikayet edebilecek bi cesur yüreğe ihtiyaç var.

http://www.maraton.com.tr/fifadan-turkiyeye-men-cezasi-gelecek-mi_219234.html

Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TRT Spor'da yayınlanan "Manşet" programında Özer Hurmacı için akıl almaz bir yorum yapıldı.
              TRT'nin şike sürecinde Trabzonspor'a karşı duruşunu bilmeyen Trabzonsporlu yoktur. Tarafını şikeden ve şikecilerden yana belirleyen TRT'de bu konuda bir skandal daha gerçekleşti. Özer Hurmacı'nın Trabzonspor Dergisi'ne verdiği röportajda Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarından anlamsız bir rahatsızlık duyan yorumcu Lütfü Özel akla,mantığa uymayan bir yorum yaptı. Şike yapanları bugüne kadar kınmayan,kınayamayan Lütfü Özel, Özer Hurmacı'nın bahsi geçen açıklamalarını kınadı.

3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'de takım içerisinde yaşananların konuşulmasından rahatsızlık duyan Lütfü Özel, Fenerbahçe'nin bu süreçte büyük bir direniş gösterdiği yalanını gözler önüne süren Özer Hurmacı'yı eleştirdi.

Şikenin ve şikecinin dostu Lütfü Özel, bu yorumlarla Trabzonspor taraftarlarının tepkisini çekerken Özer Hurmacı'yı kınamasıyle safını net bir şekilde gösterdi.

yalakalar sürüsü...
              zaten belliydi ki safı benim için yeni bişey değil

Yorum

bana takılmamanı rica ederim sabah 8 de geldim ben buraya akşam 19 a kadarda burdayım...
                iyi valla insan renkdaşına takılmaycakta kime takılacak seni bu tutumundan dolayı kınıyorum

Yorum

• Sike yapmak serbest konuşmak yasak. . .
                  BİZE HERYER TRABZON!!!
                  Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

iyi valla insan renkdaşına takılmaycakta kime takılacak seni bu tutumundan dolayı kınıyorum
                    bana bu konuda takılabilmen için önce benim kadar rütbeli olman lazım burda tertipçilik var haberin yokmuydu

Yorum

• Bizim işimiz bu noktadan sonra FİFA'nın Türkiye'ye bir şekilde müdahale etmesini sağlamak.futbolun patronu FİFA'nın bu olanlara bu kadar duyarsız kalması kabul edilir bir şey değil.bu koduklarım bu ligden düşmeli o kupa Trabzona gelmeli.
                      En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 11.04.2014, 15:00.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

bana bu konuda takılabilmen için önce benim kadar rütbeli olman lazım burda tertipçilik var haberin yokmuydu
                        ama bende senden büyüğüm ayrıca kaç yıldır burdasın sen ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim işimiz bu noktadan sonra FİFA'nın Türkiye'ye bir şekilde müdahale etmesini sağlamak.futbolun patronu FİFA'nın bu olanlara bu kadar duyarsız kalması kabul edilir bir şey değil.bu koduklarım bu ligden düşmeli o kupa Trabzona gelmeli.
                          bu dediklerin zaten olacak bunun başka yolu yok, bunlar sadece süreci nasıl dahada uzatabiliriz onun derdindeler...

Yorum

ama bende senden büyüğüm ayrıca kaç yıldır burdasın sen ?
                            2006 dan beri çok şükür BMN derim...

Yorum

• UEFA yada FİFA bunlara hiç beklemedikleri bir anda öyle bir geçirecekki, eşşekten düşmüş karpuz gibi olacaklar...

Yorum

• Sadece biraz daha sabır Allah'ın izniyle güzel günler yakın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X