NTV Radyo'da güzel altyapı yapıyorlar valla. Bu açıklamalardan sonra etik kuruluna ve savcılığa sevk edilmemiz gerekiyormuş...
yeni gelişme neymiş peki ? fb li arkadaşlarım heyecan yapıp yanıma geldiklerinde, onlara bu soruyu sorduğumda, elinden uçan balonu ve şekeri alınmış bebe gibi yüzüme bakmaları çok hoşuma gidiyor
biride çıkıp şunlara, mecnun un söylediklerinin 3 yıldır bilinen ve mahkemelerce ti ye alınan şeyler olduğunu söylemiyor, adamlar öyle bir kıvama gelmişlerki, cicişler çıkıp ''TS şike yapmıştır, bizi rakip oyunculara teklif ettiler'' dese dünyalar bunların olacak, inanacaklar hemen son dakika geçecek medya organları felan aahaaha düşündümde şimdi harbi komik olurdu, yapar mı yaparlar beklerim
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
O değil bu olay gerçekten sosyolojik bir vaka,gerçekten incelenmeli.
Adamlar ciddi ciddi aslında şike yapanın biz olduğumuz,onların ise masum olduğu ve üstüne üstelik bizim küme düşmemiz gerektiğine inanıyor.
Buna çaycıda inanıyor holding patronuda çok enteresan..
fener taraftarına ilk başlarda acıyordum ama artık hoşuma gidiyor. Adamlar ilk günden beri başkanlarının ağzına bakıyor hep hüsran hep hüsran. Müstehak gerçi kendilerine.
fener taraftarına ilk başlarda acıyordum ama artık hoşuma gidiyor. Adamlar ilk günden beri başkanlarının ağzına bakıyor hep hüsran hep hüsran. Müstehak gerçi kendilerine.
İnsanlar layık oldukları şekilde yönetilirlermiş.
Onlar bunu hak ediyor.
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Lâyık oldukları durumdalar...
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
Biz kulup olarak niye sessiz kaliyoruz.adamlar baliklar profiller diyo biz yigitler diyoruz.kulube bi metin hazirlayip toplu mail atsak.belki yayinlarlar
O değil bu olay gerçekten sosyolojik bir vaka,gerçekten incelenmeli.
Adamlar ciddi ciddi aslında şike yapanın biz olduğumuz,onların ise masum olduğu ve üstüne üstelik bizim küme düşmemiz gerektiğine inanıyor.
Buna çaycıda inanıyor holding patronuda çok enteresan..
Bana da enteresan geliyor bu durum.
Bunların bir kısmı her şeyden habersiz sadece savunma amaçlı.
Bir kısmı her şeyden haberdar olup savunma amaçlı.
Bir kısmı çıkar uğruna her türlü ahlaksızlığı kabul eden kesim.
Bir kısmı sürü psikolojisi.
Bir kısmı ise %4'lük beyin kullanımını %0 olarak barındıranlar.
Ciddi manada bazen bu insanların incelenebilir olduğunu düşünüyorum.
Mutasyon, sendrom, bilmiyorum...
Bir it düğmeye bastı her yerden çeşitli çeşitli itler afkurmaya başladı. İnsanların ar damarı çatlamış. Edep haya utanma duygusu kalmamış. Adam şikeden ceza almış çıkıyor utanmadan edepsizce bize saldırıyor...
Yorum