Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• NTV Radyo'da güzel altyapı yapıyorlar valla. Bu açıklamalardan sonra etik kuruluna ve savcılığa sevk edilmemiz gerekiyormuş...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Onu bunu bırakında şampiyonlar ligine gideceğiz kimse bahsetmiyor :-)
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        NTV Radyo'da güzel altyapı yapıyorlar valla. Bu açıklamalardan sonra etik kuruluna ve savcılığa sevk edilmemiz gerekiyormuş...

yeni gelişme neymiş peki ? fb li arkadaşlarım heyecan yapıp yanıma geldiklerinde, onlara bu soruyu sorduğumda, elinden uçan balonu ve şekeri alınmış bebe gibi yüzüme bakmaları çok hoşuma gidiyor

biride çıkıp şunlara, mecnun un söylediklerinin 3 yıldır bilinen ve mahkemelerce ti ye alınan şeyler olduğunu söylemiyor, adamlar öyle bir kıvama gelmişlerki, cicişler çıkıp ''TS şike yapmıştır, bizi rakip oyunculara teklif ettiler'' dese dünyalar bunların olacak, inanacaklar hemen son dakika geçecek medya organları felan aahaaha düşündümde şimdi harbi komik olurdu, yapar mı yaparlar beklerim
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vay be viledayı biliyorsun.
          tabi ki, o pis adam da ben oluyorum ama bunlar kadar pisliğe bağışıklığı olanını görmedim.

Yorum

• şike ortamında en büyük şansımız olan atilla dilaver'e sallamak için bayağı bir şey olmak lazım o şeyi dersem ceza alaırım.

Yorum

• Şampiyonlar Ligi önelemesindeki rakipler kimler arkadaşlar

Yorum

• O değil bu olay gerçekten sosyolojik bir vaka,gerçekten incelenmeli.
                Adamlar ciddi ciddi aslında şike yapanın biz olduğumuz,onların ise masum olduğu ve üstüne üstelik bizim küme düşmemiz gerektiğine inanıyor.

Buna çaycıda inanıyor holding patronuda çok enteresan..

Yorum

• fener taraftarına ilk başlarda acıyordum ama artık hoşuma gidiyor. Adamlar ilk günden beri başkanlarının ağzına bakıyor hep hüsran hep hüsran. Müstehak gerçi kendilerine.
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fener taraftarına ilk başlarda acıyordum ama artık hoşuma gidiyor. Adamlar ilk günden beri başkanlarının ağzına bakıyor hep hüsran hep hüsran. Müstehak gerçi kendilerine.
                    İnsanlar layık oldukları şekilde yönetilirlermiş.

Onlar bunu hak ediyor.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Lâyık oldukları durumdalar...
                    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Biz kulup olarak niye sessiz kaliyoruz.adamlar baliklar profiller diyo biz yigitler diyoruz.kulube bi metin hazirlayip toplu mail atsak.belki yayinlarlar
                      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                      8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O değil bu olay gerçekten sosyolojik bir vaka,gerçekten incelenmeli.
                        Adamlar ciddi ciddi aslında şike yapanın biz olduğumuz,onların ise masum olduğu ve üstüne üstelik bizim küme düşmemiz gerektiğine inanıyor.

Buna çaycıda inanıyor holding patronuda çok enteresan..
                        Bana da enteresan geliyor bu durum.
                        Bunların bir kısmı her şeyden habersiz sadece savunma amaçlı.
                        Bir kısmı her şeyden haberdar olup savunma amaçlı.
                        Bir kısmı çıkar uğruna her türlü ahlaksızlığı kabul eden kesim.
                        Bir kısmı sürü psikolojisi.
                        Bir kısmı ise %4'lük beyin kullanımını %0 olarak barındıranlar.
                        Ciddi manada bazen bu insanların incelenebilir olduğunu düşünüyorum.
                        Mutasyon, sendrom, bilmiyorum...

Yorum

• Mehmet YILDIZ'ı bulup 'sana para teklif edildi mi?' diye sormak lazım. bakalım ne cevap verecek.
                          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• işin aslı medya ayagında ve bence askerlikten kacmıs adamların sozde ataturkculuk yaparak kamuoyunda zemın kazanması.
                            Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                            Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                            NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• fb açıklama yapmış

çok korktum ya la

3 yıldır bilmem kaç mahkeme tarafından suçlu bulunan fb yine aynı mahkemelerce suçsuz bulunan takımımıza çamur atmaya devam ediyor

bunlar harbi mal

Yorum

• Bir it düğmeye bastı her yerden çeşitli çeşitli itler afkurmaya başladı. İnsanların ar damarı çatlamış. Edep haya utanma duygusu kalmamış. Adam şikeden ceza almış çıkıyor utanmadan edepsizce bize saldırıyor...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X