Ergenekon, Balyoz,sike hepsi kumpasti. Fenerbahce sike yapmaz. Eninde sonunda aklanip, tazminatlarla zengin olacağiz. O tazminatlarla 11 tane yabanci alacağiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak İremlover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgenekon, Balyoz,sike hepsi kumpasti. Fenerbahce sike yapmaz. Eninde sonunda aklanip, tazminatlarla zengin olacağiz. O tazminatlarla 11 tane yabanci alacağiz.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
Balıkesir'e verilen penaltı çok ucuzdu.
Tolga denen adi, bize çok kolay sarı kart gösterirken Ali denen sahtekarı hep uyarmakla geçti, onların sert faullerinde uyarıyla yetindi.
Şu bir gerçek ki, bu sezon bizi bile bile doğrarken, şikebahçe başta olmak üzere 3 takımı çok bariz koruyorlar.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kupayı hiçbir güç bize vermeyecek.
Acı gerçek bu.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleer yada geç o kupa gelecek ve ALLAH ömür verirse hepimizde göreceğiz...
Yorum
-
İlk olarak İremlover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgenekon, Balyoz,sike hepsi kumpasti. Fenerbahce sike yapmaz. Eninde sonunda aklanip, tazminatlarla zengin olacağiz. O tazminatlarla 11 tane yabanci alacağiz.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kadar bekleme ,gel tazminatını benden al.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana fazla yük olmasın tazminatın bir kısmınıda ben üstleniyorumHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleer yada geç o kupa gelecek ve ALLAH ömür verirse hepimizde göreceğiz...
(ben de iki haftaya yaşlanıyorum)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum