Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ergenekon, Balyoz,sike hepsi kumpasti. Fenerbahce sike yapmaz. Eninde sonunda aklanip, tazminatlarla zengin olacağiz. O tazminatlarla 11 tane yabanci alacağiz.

Yorum

• İlk olarak İremlover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ergenekon, Balyoz,sike hepsi kumpasti. Fenerbahce sike yapmaz. Eninde sonunda aklanip, tazminatlarla zengin olacağiz. O tazminatlarla 11 tane yabanci alacağiz.
      Dün gece geri sayanlara arasında sende var mıydın?
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Balıkesir'e verilen penaltı çok ucuzdu.

Tolga denen adi, bize çok kolay sarı kart gösterirken Ali denen sahtekarı hep uyarmakla geçti, onların sert faullerinde uyarıyla yetindi.

Şu bir gerçek ki, bu sezon bizi bile bile doğrarken, şikebahçe başta olmak üzere 3 takımı çok bariz koruyorlar.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O kupayı hiçbir güç bize vermeyecek.
          Acı gerçek bu.
          Evet bence de.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• er yada geç o kupa gelecek ve ALLAH ömür verirse hepimizde göreceğiz...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              er yada geç o kupa gelecek ve ALLAH ömür verirse hepimizde göreceğiz...
              kupayı bilmem ama bu şikeciler er ya da geç dü-şe-cek-ler

Yorum

• ikiside olacak ilk düssünler kupa sonra gelecek kendinden

Yorum

• hatta seneye yine avrupaya gidemez sikeciler diyorum

Yorum

• İlk olarak İremlover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ergenekon, Balyoz,sike hepsi kumpasti. Fenerbahce sike yapmaz. Eninde sonunda aklanip, tazminatlarla zengin olacağiz. O tazminatlarla 11 tane yabanci alacağiz.
                    o kadar bekleme ,gel tazminatını benden al.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o kadar bekleme ,gel tazminatını benden al.
                      sana fazla yük olmasın tazminatın bir kısmınıda ben üstleniyorum

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hala azizin tazminat palavralarına inanıyorsa bence hiç dokunmayın, uyandırmayın. Bundan daha büyük kötülük mü olur?
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

sana fazla yük olmasın tazminatın bir kısmınıda ben üstleniyorum
                          tamam ,kardeş payı
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Şike sürecinde 4 yıldır başardığımız en güzel ve en büyük olay,

Tüm dünyaya 2010-2011 sezonunda şikebahçenin şike ve teşviğe bulaşarak şampiyon olduğunu göstermek ve inandırmak oldu.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

er yada geç o kupa gelecek ve ALLAH ömür verirse hepimizde göreceğiz...
                              Hey gidi Celal abi görmeyeli 1 yaş yaşlandın bile
                              (ben de iki haftaya yaşlanıyorum )

Yorum

• edit

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X