İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAraların da sadece Cem Yılmazla işim olurdu onuda artık sildim her kim adalete karşı cephe alıp güçlünün köpeği olursa babam olsa tanımam silerim..
Gezide orada,burada adalet'ten dem vuran insan hakları çiğneniyor diyen bu dalkavuk sürüsü demek ki sadece siyasi bakıyormuş olaya şimdi'de takım fanatizanlığı ile bakıyor..
Bu ülkede adaleti sadece adalet için isteyecek bir topluluk yok sanırım hepsinin canı cehenneme..!
Mesele ne gezi olayları ne de başka bir şey. Hangi fikir ya da görüşten olursa olsun herkes kendisi için adalet ister olmuş.
Adil olmak, haksızlığın karşısında haklı olanı korumak ya da desteklemek bizim ülkemiz için geçerli değil maalesef.
Bu milletin DNA sını bozmuşlar hocam.efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu güzel ülkemden ümidimi çoktan kaybettim.
Mesele ne gezi olayları ne de başka bir şey. Hangi fikir ya da görüşten olursa olsun herkes kendisi için adalet ister olmuş.
Adil olmak, haksızlığın karşısında haklı olanı korumak ya da desteklemek bizim ülkemiz için geçerli değil maalesef.
Bu milletin DNA sını bozmuşlar hocam.
Hem de her konuda. Bu ülke için kurtuluş yok.
Belki bugünden başlasa 50 yıl sonraya ahlâklı nesiller yetişir... Bir ihtimal.
Yorum
-
ya bu kendını sanatcı sanan bozuntular dunyanın paralarını kazanıyolar ulkeye 3 kurus faydaları var mıdır acaba ? hayatları para olmus ınsanların felsefesınden ne beklıyosunuz kı ? hadı bunların kanı damarı bozuk kendı ıcındekı çapsızlara verıceksın asıl tepkıyı örn: volkan konak
Yorum
-
Bunu yeni gördüm
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoo Sibel sen yaşıyormusun ya görüşemiyoruz bayadır, bir iki bişey yazda moralimizi alt üst et
Ey Türkiye! Sonsuz teşekkürler sana(!) Biz haksızız, bir tek biz yanlış yürüyoruz bu yolda(!) Önümüzü aydınlattığınız için sonsuz teşekkürler(!) *** 28 yılın sonunda hasretle beklediği şampiyonluğa, 82 puan gibi üst düzey bir puanla kavuşan Trabzonspor'un hakkının çalınması nedir ki? Trabzonsporlu kimdir ki? Çalınsın
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületefoya bak! En zararsızı odur dedim maaşallah en fazla sözü o almış
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şunu diyene de hastayım! Neymiş efendim futbolla işi olmazmış.
Kardeşim adaletin futbolu mu var? Şarkıcılar korsandan dem vuruyor mesela.
Bize ne ya senin kasedinden desek hoşlarına mı gidecek?
Okan Bayülgen diyelim bir program senaryosu yazdın veya sinema işine girdin başka senaryo yazdın ve çalındı. O zaman biz de diyelim ki banane ya senin senaryodan kim çalmışsa iyi etmiş. Oh.
Hak ve hukukun dalı budağı mı olur Allah aşkına?
Bugün bana futbolda yarın sana başka bir yerde. Ki inşallah!
Yorum
-
Biraz önce Atilla Dilaver ile bir telefon görüşmesi yaptım sağolsun herşeyi içtenlikle yanıtladı;
Söylediklerini özetlersem;
Karşı taraf maddi ve manevi olarak çok ama çok güçlü fakat biz yılmıyoruz..
Yeni bir girişimimiz var ya yarın ya da önümüzdeki hafta açıklayacağız..
Sadri bey zamanında 10 ay İbrahim bey zamanında 6 ay kaybettik ama şu an herşey yolunda...
Kupayı ve haklarımızı alacağız iddam o dur ki fikstür çekilmeden şikeciler küme düşecek...Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz önce Atilla Dilaver ile bir telefon görüşmesi yaptım sağolsun herşeyi içtenlikle yanıtladı;
Sadri bey zamanında 10 ay İbrahim bey zamanında 6 ay kaybettik ama şu an herşey yolunda...
Kupayı ve haklarımızı alacağız iddam o dur ki fikstür çekilmeden şikeciler küme düşecek...
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz önce Atilla Dilaver ile bir telefon görüşmesi yaptım sağolsun herşeyi içtenlikle yanıtladı;
Kupayı ve haklarımızı alacağız iddam o dur ki fikstür çekilmeden şikeciler küme düşecek...
lig başlamadan ezikler düşecek...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak celal demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim düşündüklerimle birebir örtüşüyor...
Lig başlamadan ezikler düşecek...
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 yaşinda ki oglum " biz dar sokaklarinda " bestesini söylüyor yemin ederim agladim
Allah bagislasin cocuklari Trabzonsporlu yapmak kadar önemli baska bisey yokson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum