Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike yapan takım küme düşmeden asla kurtulamaz, kurtulursa dünya da futbol biter..

UEFA kişilere olan cezaları açıkladıktan sonra (bunun için CAS'ın gerekçeli kararı bekleniyor) TFF'ye yazı gönderip süre isteyecektir..

Süre geçtikten sonra dosyayı üstü olan FIFA'ya sevk edecek..FIFA fişi çekecektir sabredelim..
    #LiverpooL#
    -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• yapilacak hamle cok basit,uefaya önümüzdeki sene trabzonspor olarak bir kac macta sike yapmak istiyoruz,bilindigi üzere fenerbahceye sikeden dolayi yurticinde herhangi bir ceza verilmedigi icin,bizde sike yapmak istiyoruz ve uefadan bizede herhangi bir ceza gelmeyeceginin garantisini istiyoruz.hayir olmaz derlerse fener düser,olur derlerse kendileri düser.bu konuda cok ciddiyim.resmen basvurun bakalim nolacak? bizim günah isleme hakkimizi elimizden alamazsiniz

Yorum

• IHO UEFA'da tanidiklarim var gorusuyoruz felan fistik uyuttu bizi
        sonra infantino geldi kapak yapti kendisine iyici rezil oluyoruz
        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Vay be bu aralar gs nin vergi soruşturmasi varmiş 40 trilyonluk. Tamda uefadan kinu kapandi aciklamasina senj geldi. . .
          BİZE HERYER TRABZON!!!
          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Atilla abi dahil 30 marttan sonra birşeyler olacak deniliyordu nolacak şimdi geçti 30 mart da.
            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• 2011 sezonu sampiyonu Fenerbahçe kalacak kalsinda biz bunu dun hak ettik
              Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Dun Trabzon fenerin sampiyonlugunu tescil etti . Trabzon futbol sehriydi oysaki, demekki bize yanlis anlatildi yilarca.
                Dun yuzde 95 Trabzonsporumun davasina sirt cevirdi . Tek kelimeyle yaziklar olsun , iyice sogudum artik futboldan.

Edit. Kapansin bu baslik artik kiminle neyin mucadelesini verecegiz bu saaten sonra .
                En son Efsane-1967 tarafından düzenlendi; 31.03.2014, 17:24.

Yorum

• Seçimleri chp veya mhp kazansaydı şikeyle ilgili sorulacak ilk soruya; '' Şikemi oda ne? Bundan önceki iktidarın uydurması olan şeymiydi?'' derlerdi...
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Şike davası benim için bitti

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Ve aziz yildirim hala elini kolunu sallaya sallaya geziyor...

Hani hapis cezasi

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Tanımıyomuş mahkeme kararını, öyle demiyor muydu? Belki de tahkim kuruluna başvurmuştur
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben ki umidimi asla yitirmedik ama uefa ve fifanin kişilere ceza verip başka da bir .ok yapacağına inanmıyorum artık. Rte nasıl bir rüşvet verdiyse bunlara ki verdi adamlar kılıni kıpırdatmıyor artık.
                          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Bunu tekrar okumakta fayda var.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Yeniden yargılama başlığı altında bir ''aklama furyası'' başlatılırsa ..... Şike davası benim içinde bitmiştir.

Fakat bu süreç başlatılmadan bitti ,kapandı ,yenildik diyemiyorum.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Şike davası bu hukuk tanımazlar ülkesinde bitmiştir. Ne yazık ki Trabzonspor'u da bitirmiştir...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X