Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar ses kayıtlarının hepsi ayarlama gerçek değil bunlara inanmayın.

RTE şikebahçe'yi koruyor mu evet koruyor bizim hakkımızın yenmesine göz yumuyor lakin bu ses kayıtlarının tümü düzmece şikeciler kendilerini taraftarın önünde haklı çıkarmak için yapmıştır bunları.
    Siniyormusun bizi yoksa sakami yapiyirsun..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Artık Allahtan başka kimseye güvenilmeyeceğini öğreniyor insan bu yozlaşmış memlekette...

Oy konusuna gelince Şenol Hocanın oyunu kime verdiğini çok merak ediyorum...

Yorum

• bu arada trabzonda secim atmosferi ne durumda azicik bahseder misiniz?

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Bence şikebahce'yi kurtarma operasyonun oldugu zamanlar daha beter ses kayitlari arsivlenmistir. Ortaya ciksa ama cikarmazlar iste.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• RTE'ye oy veren Trabzonspor hainidir!

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Siniyormusun bizi yoksa sakami yapiyirsun..

Yo sınamıyorum sadece bu kayıtların ortaya çıkma zamanı sizede manidar gelmiyor mu?
              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu dinlemeler bize yeni bir şey anlatmıyor ki..Başbakanın süreç içersindeki tavrı zaten malum..3 yıldır azize denen it cemaat bizi ele geçirmeye çalışıyor diye yaygara yaptı mı?Yaptı..Gülen denen şerefsizle konuştuğunu söyledikten sonra bakın başka şeyler ima etmeye başladı 2-3 haftadır..Bu dinleme kaydı eğer gerçekse bu i.neler neden seçime bir ay kala ortaya çıkardılar..Kendi siyasi hesaplarını görmek için Trabzonspor'umu alet eden kim varsa Allah onu bildiği gibi yapsın..
                Helal olsun ne güzel zeytinyağı gibi üste çıkartmışsın boşbakanı tebrik ediyorum.

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Oy konusuna gelince Şenol Hocanın oyunu kime verdiğini çok merak ediyorum...
                  Pusulanın üzerine ''2010-11 şampiyonu biziz, hırsızlara oy yok'' diye yazacakmış
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yo sınamıyorum sadece bu kayıtların ortaya çıkma zamanı sizede manidar gelmiyor mu?
                    Git akp saksakciligini baska mecralarda yap! Montaj he montaj!

Yorum

• eh boş durmayalım,

F.A.O. UEFA Board Members; Subject : Is UEFA part of Turkish Match Fixing Corruption too? A voice record revealed a conversation ...

Yorum

Arkadaşlar ses kayıtlarının hepsi ayarlama gerçek değil bunlara inanmayın.

RTE şikebahçe'yi koruyor mu evet koruyor bizim hakkımızın yenmesine göz yumuyor lakin bu ses kayıtlarının tümü düzmece şikeciler kendilerini taraftarın önünde haklı çıkarmak için yapmıştır bunları.
                        bu ses kaydı fenerbahçelileri haklı çıkarmaz aksine başbakan tarafından kollandığı ortaya çıkar.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Allah'in takdiri..siz diyosunuz hani bizim Allahimiz var diye..ama Allah korkusu yok.. haram kul hakki olmus sizin dininiz imaniniz.

hadi yaylan simdi bu basliktan

Yorum

• RTE sikebahce'yi koruyup kolladigini bilal oglana aktarmistir acik sekilde! Ben bundan sonra bu herife oy verdigini soyleyen TS'li gorursem basacagim kufuru..

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              su bilal gercekten böyle aptal mi??
                              bu yaklaşımı da anlamak mümkün değil.
                              herkes bilalin anlayışına takılmış kalmış.
                              alengirli işlerden anlamadığı için mi aptal oluyor.
                              hepimizin kafası böyle çalışıyor malasef...

Yorum

artık zaman kavramı yok, fenerbahçe için çok geç

başbakan fenerbahçe için neleri göze aldı sahip çıkmadılar yazık
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X