İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiniyormusun bizi yoksa sakami yapiyirsun..
Yo sınamıyorum sadece bu kayıtların ortaya çıkma zamanı sizede manidar gelmiyor mu?KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
Helal olsun ne güzel zeytinyağı gibi üste çıkartmışsın boşbakanı tebrik ediyorum.İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dinlemeler bize yeni bir şey anlatmıyor ki..Başbakanın süreç içersindeki tavrı zaten malum..3 yıldır azize denen it cemaat bizi ele geçirmeye çalışıyor diye yaygara yaptı mı?Yaptı..Gülen denen şerefsizle konuştuğunu söyledikten sonra bakın başka şeyler ima etmeye başladı 2-3 haftadır..Bu dinleme kaydı eğer gerçekse bu i.neler neden seçime bir ay kala ortaya çıkardılar..Kendi siyasi hesaplarını görmek için Trabzonspor'umu alet eden kim varsa Allah onu bildiği gibi yapsın..
Yorum
-
Pusulanın üzerine ''2010-11 şampiyonu biziz, hırsızlara oy yok'' diye yazacakmışİlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Oy konusuna gelince Şenol Hocanın oyunu kime verdiğini çok merak ediyorum...
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
Git akp saksakciligini baska mecralarda yap! Montaj he montaj!İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYo sınamıyorum sadece bu kayıtların ortaya çıkma zamanı sizede manidar gelmiyor mu?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
bu ses kaydı fenerbahçelileri haklı çıkarmaz aksine başbakan tarafından kollandığı ortaya çıkar.İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ses kayıtlarının hepsi ayarlama gerçek değil bunlara inanmayın.
RTE şikebahçe'yi koruyor mu evet koruyor bizim hakkımızın yenmesine göz yumuyor lakin bu ses kayıtlarının tümü düzmece şikeciler kendilerini taraftarın önünde haklı çıkarmak için yapmıştır bunları.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Allah'in takdiri..siz diyosunuz hani bizim Allahimiz var diye..ama Allah korkusu yok.. haram kul hakki olmus sizin dininiz imaniniz.İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYo sınamıyorum sadece bu kayıtların ortaya çıkma zamanı sizede manidar gelmiyor mu?
hadi yaylan simdi bu basliktan
Yorum
-
bu yaklaşımı da anlamak mümkün değil.İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu bilal gercekten böyle aptal mi??
herkes bilalin anlayışına takılmış kalmış.
alengirli işlerden anlamadığı için mi aptal oluyor.
hepimizin kafası böyle çalışıyor malasef...
Yorum
-
artık zaman kavramı yok, fenerbahçe için çok geçİlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYo sınamıyorum sadece bu kayıtların ortaya çıkma zamanı sizede manidar gelmiyor mu?
başbakan fenerbahçe için neleri göze aldı sahip çıkmadılar yazık@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum