Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
    Abi iyi diyosun da 7den 70e herkes tayyip'in adami diyosa adam için,açiklama yapmasi normal degil mi bu konuyla ilgili??

Yanlis birsey demiyorlar, bilinen birsey. Kalkip onlarin sorusuna "Trabzonspor partisiyiz" demenin ne mantigi var. Ben beklerdim ki, "arkadaslar birakin bu isleri. Biz futbol takiminin yöneticiligine soyunuyoruz, parti baskanligina degil." Daha ilk günden medyaya koyacak postayi, bende diyecegim ki. Ula helal olsun 8 okka .asak var bu adamda.

önyargili degilim ama, "Trabzonspor Partisiyiz" sözü çok hosuma gitmedi benim. Senin gittiyse, destekleyebilirsin Trabzonspor Partisini ve baskanini.

abi kelime hos durmayabilir ama ''trabzonspor partisi'' diyerek kasti da senin dedigini,istedigini söylemek degil mi?Hepimiz istiyoruz ki takimimizin politika ile alakasi olmasin,AKP imis CHP imis futbola karismasin,o da onu vurgulamak istemis gibi geldi bana.Ama bu konuda hassas davranan sen de sonuna kadar haklisin,bise diyemem..

Hayirlisi olsun..(son zamanda çok kullanir olduk ya bu sözü hayirlara vesile olsun insallah [img]smileys/smiley1.gif[/img])
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Nuri Albayrak ve Iskender Önal karsi karsiya ama genel kani isin bittigi Nuri Albayrak baskanlik döneminin basladigi.

Iskender Önal gerçekten koftidenmi aday onu görecegiz.Nasilki Hayrettin Hacisalihoglu kendisi için ondan baskan olmaz diyenler hakli çikardiysa Iskender Önalda kendisi için söylenenleri hakli çikaracakmi acaba.

Çok enteresan oldu.Umulanlar olmadi.

ne çok insani yipratti TS yönetim kurulu.

Biliyorum parali baskan diyenler seviniyorlar simdi. Bu bir düsünce meselesi. Onlara da saygi duymak lazim.

Oysa bizler Öze dönen Kendi ayaklari üstüne duran aramizdan birilerinin görev yapacagi bir TS hayaletmistik. Olmadi. Hayal kirikligi karsimizda.Trabzon kazani bu isi kotaracak dedigimiz insanlari yordu cesaretlerini kirdi.Klasik hastaligimiz depresti herkes sessizce geri durdu.

Elbetteki kulüb yönetimine aday hatta adaylar çikmasi bir teselli ama yinede hüzün var nedense.

Özkan Sümer, Atay Aktug sadece kendileri geri çekilmediler bir anlayisida geri çektiler.

Evet parali baskan diyenler masada is bitirici adam olsun diyenler simdi sizin düsünceniz basa geçecek.

Hayirli olsun.

Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• kutoz sana katiliyorum.

Sanki Trabzonspor siyasetin içine çekilmeye çalisiliyor.

elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

• Mevcut ortamda Özkan Sümer son gün olan Persembe günü adayligini açiklayacaktir seklinde bir duyumumu ve umudum var...

Özellikle Nuri Albayrak'in adayligindan hosnut oldugunu sanmiyorum...Kesinlikle ona karsi mücadele edecektir...Basbakanimizin malum fb maçi sonrasi söyledikleri nedeniyle istifa eden Özkan Sümer; basbakanin is ortaginin , liman için Trabzonsporla karsi karsiya gelen vehükümetinde destegiyle limani elimizden alanNuri Albayrak'in adayligi karsisinda sessiz, tepkisiz kalmayacaktir...

Bu sekilde düsünenlerin de çoktan girisimlere basladigini belirteyim...Özkan SÜmer'de bu konu da kendisine yogun baski oldugunun bilincinde ve adaylik için toplanacak asgari 150 imzanin fazlasini görmek istiyor...Düsüncem o ki1000'e yakin imzayla çarsamba veya persembegünü Özkan Sümer adayligini açiklar...Edited by: BordoMavim

Yorum

• Iskender Önal ve Nuri Albayrak adayliklarini açikladilar
            Kulübümüzün yaklasan seçimli olagan genel kurulu için bugün Iskender Önal ile Nuri Albayrak baskan adayliklarini açikladilar. Adaylardan Iskender Önal kulübümüzün Divan Yönetim Kurulu Baskanligi?na bir yaziyla basvururken, Nuri Albayrak da düzenledigi basin toplantisiyla kararini kamuoyuna bildirdi.

Kulübümüzün 10-11 Aralik 2005 tarihlerinde yapilacak çogunluk aranan Seçimli Olagan Genel Kurulu?nda baskanliga adayligini koymak isteyen üyelerimizin basvuru haklari bu aksam 18.00 itibariyla sona erdi.

Ancak toplantida çogunluk saglanmadigi takdirde, yine tüzügümüzün 69. maddesinin amir hükümlerine göre, 17.12.2005 Cumartesi günü saat 10.00'da baslayacak olan çogunluk aranmayan Olagan Genel Kurul toplantisinda baskan ve yönetim kurulu adaylik basvurusu için, bildirilen üye sayisinin (150) onayli imzalari da ekte olmak kosuluyla en geç 15.12.2005 Persembe günü saat 10.00'a kadar yapilabilecektir.
            22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• TRABZONSPOR partiler üstüdür.
              hangi yönetim gelirse gelsin takim üzerinden siyaset yapamaz.
              fenerbahçe dünya pisliğidir..
              her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi

Mevcut ortamda Özkan Sümer son gün olan Persembe günü adayligini açiklayacaktir seklinde bir duyumumu ve umudum var...

Özellikle Nuri Albayrak'in adayligindan hosnut oldugunu sanmiyorum...Kesinlikle ona karsi mücadele edecektir...Basbakanimizin malum fb maçi sonrasi söyledikleri nedeniyle istifa eden Özkan Sümer; basbakanin is ortaginin , liman için Trabzonsporla karsi karsiya gelen vehükümetinde destegiyle limani elimizden alanNuri Albayrak'in adayligi karsisinda sessiz, tepkisiz kalmayacaktir...

Bu sekilde düsünenlerin de çoktan girisimlere basladigini belirteyim...Özkan SÜmer'de bu konu da kendisine yogun baski oldugunun bilincinde ve adaylik için toplanacak asgari 150 imzanin fazlasini görmek istiyor...Düsüncem o ki1000'e yakin imzayla çarsamba veya persembegünü Özkan Sümer adayligini açiklar...

yerel medya da benzer haberlere yer vermeye baslamis...

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi

Mevcut ortamda Özkan Sümer son gün olan Persembe günü adayligini açiklayacaktir seklinde bir duyumumu ve umudum var...

Bu sekilde düsünenlerin de çoktan girisimlere basladigini belirteyim...Özkan SÜmer'de bu konu da kendisine yogun baski oldugunun bilincinde ve adaylik için toplanacak asgari 150 imzanin fazlasini görmek istiyor...Düsüncem o ki1000'e yakin imzayla çarsamba veya persembegünü Özkan Sümer adayligini açiklar...

Özkan Sümer'in bu dakikadan sonraki adayligini açiklamasini dogru bulmuyorum. Trabzonspor baskanlik adayligini kendi istegi ile açiklamasini beklerdim. Özkan Sümer ismi bu dakikadan sonra baskanliga adayliga açiklarsa, ilk basarisizlikta söylecegi sözler simdiden belli.

Artik Özkan Sümer baskanlik adayligini Açiklamamali.

Adayligini açiklayacak tek kisi Atay Aktug'dur. Edited by: gerçekefsane
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• STADI YAPACAK MI ..BANA STADI YENILEYECEK BOMBA TRANSFER YAPACAK PARASI BOL OLACAK ELINI MASAYA VURACAK BASKAN LAZIM SIZCE NURI ALBAYRAK DOGRU SECIMMI AMA ISKENDER ÖNAL .ÖZKAN SÜMER.HACISALIHOGLU OLACAGINA EN IYISI NURI ALBAYRAK
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak oskayb tarafından gönderildi
                      İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Bazi arkadaslar don kisotçuluk oynamak istiyor. Yok AKP Trabzonspor'u ele geçirmek istiyor. Bu düsünceyi ciddiye alirsak bu düsünce üzerinden yola çikarsak o zaman Trabzonspor CHP'liler tarafindan isgal altinda midir sorusunu sormak gerekiyor. AKP- Trabzonspor naralarini atanlar hangi siyasi düsünceye sahipler acaba...

Don kisotçulugu birakalim kongreye siyasetin felan karistigi yok, bu tip yorumlar yaparak siyaseti kendiniz karistiriyorsunuz... Ögleden sonraki açiklamalarini bekleyelim görelim. Ondan sonra daha saglikli yorumlar yapariz. Ama körü körüne AKP Trabzonspor'u ele geçirmek istiyor gibi saçma sapan yorumlari birakalim, bu tip yorumlari ciddiye alirsak o zaman kulübü CHP'lilerden kurtarmak zorunda kalariz. Biraz dikkat etmek lazim...

zahmet etmeyin zaten birileri trabzonsporu kurtariyor meraklanmayin. a-k-p'nin trabzonspor operasyonunda son nokta:nuri albayrak.

adayligini koymasa gücenirdim.

olgulari altta alta koyun;iddialarin ve yorumlarin ne kadar saçma sapan olduguna karar verin.

siyaset karismasin ,aman aman bi tatsizlik çikmasin tavri içinde olanlara sesleniyorum;trabzonsporu dibine kadar siyaset içinesokanlari en hafif deyimi ile bu aymaz tavrinizla temize çikariyorsunuz.daha agiri bu operasyonda isbirligi içerisinde miziniz?(parali asker) operasyonun kendisi yeterince ve sonuna kadar siyasi iken durumu açiklamaya çalisanlara bu sekilde yaklasilmasini baska türlü izah edemiyorum.

elbette n.albayrak ben bu oprasyonda son halkayim ,görevimi yapiyorum ,bu sebeple aday oldum demeyecekti,iyi niyetli ,temiz yürekli ve sadece trabzonsporun basarisini düsünen taraftarimiza hos gelecek ihtilal,efsane vb laflar edecek ,masaya yumruk vurmaktan bahsedecekti.(dersine iyi çalismis)

siyasi düsüncemizi merak edenlere de söyleyelim; yanlis anlasilmasin chp'li degilim.bu ülkeyi ,halkini seven yurtsever bir insan olarak yurdumuza karsi alçakça ihanet içinde olan bu iktidarin ülkemin bütün saglam kalan yanlarina hinçla vurmasi gibi trabzonsporuma da bu sekilde bir asagilamayi reva görmesini içime sindiremiyorum.

[img]uploads/coach/2005-12-09_200915_hiç_olmadi_simdi.gif[/img]
                      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Artik bu dakikadan sonra dogru isim Atay Aktug'dur. Atay Aktug disinda yeni aday olacaklar artik bu durumun böyle olacagini biliyorlardi. zamaninda adayligini açiklamayan bir baskan adayi her zaman sorgulanir. her basarisizliginda kendini secenlere söylecegi sözleri simdiden duyabiliyorum.

ayrica

ben adayligi istemiyordum, yogun baski üzerine aday oldum. Trabzonspor'a siyaset bulasmasin diye aday oldum. gibi söylemler bu dakikadan sonra gerçekligini kaybetmistir.

herkese geçmis olsun YA iskender Önal Yada Nuri Albayrak

kaç kisi kongrede oy kullanir bilmiyorumEdited by: gerçekefsane

Yorum

• Yaw allah askina ne siyaseti abilerim,kardeslerim.Birakin bu önyargiyi yaaa.Yok onun adamiymis yok bunun adamiymis...Adami daha gelmeden yermeye basladik böyle bi camia war mi ALLAH askina.Yapmayalim,etmeyelim.Böyle yapa yapa 21 senemiz bosa geçti.Bi 21 sene daha heba olup gitmesin.Adayligini açiklayan isimlerin açiklarini yazipta yermektense kim seçilirse ona sahip çikalim,destek werelim.bakin o zaman kazanan ne o,nebu,ne de herhangi siyasi bi parti olacak kazanan sadece ve sadece TRABZONSPOR umuz olacak.
                          MİMOZA

Yorum

• baskaliga gelecek isim benim tahminim ce

hacisalihogludur
                            22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• İlk olarak uslanmazlaz tarafından gönderildi

baskaliga gelecek isim benim tahminim ce

hacisalihogludur

baskanliga aday oldugu açiklayan sonra bir baskan adayi için adayliktan çekilen birisi baskan adayi olmasi dogru degildir.

yeni adayligini açiklamasi dogru karsilanacak kisisadece ve sadece Atay Aktug'dur.

Yorum

• Sümer kararini verecek !..fficeffice" />[/B]
                                [/B]
                                Trabzonspor'da, 18 Aralik Pazar günü yapilacak mali genel kuruldan önce, eski kulüp baskanlarindan Özkan Sümer, baskanliga adayligi konusunda birkaç gün içinde karar verecegini söyledi..[/B]

Sümer'e yogun baskilar geldigi ve genel kurulda baskanliga aday gösterilmesi için imza toplandigi ögrenildi.

Özkan Sümer, baskanliga adayligi için kendisine baskilar yapildigini ve imza toplandigini dogrulayarak, ''Karar vermem oldukça zor. Ama böyle çok insani rahatlatici bir tablo da ortada yok. Düsünüp tasinip bir karar vermeye çalisacagim'' dedi.

Baskanliga adayligi için ilgisiz davranmadigini kaydeden Sümer, ''Ama bir kararlilikta da degilim. Degerlendirme yapacagim. Birkaç gün içinde karar verecegim. Süreyi uzatma niyetinde degilim'' diye konustu. (9Aralik2005, 18:26/Ajansspor)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim