Daha önce baskanlik yapanlar ortada aday varken ve tek seçenek olarak sunulmadiklari sürece tekrar baskanliga aday olmamalidirlar. Yoksa Kulüp Yönetimi 99 öncesi Türk Siyasi Hayatina döner.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi
nuri albayrak in listesinde cevahir lerde mi var??????
murat cevahir, cebi ailesinden birileri, hikmet onur, hasim sayitoglu gibi isimler oldugu söyleniliyor. Güçlü kisilerden olustugu söyleniliyorPaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)
Yorum
-
İlk olarak smertkan tarafından gönderildiOysa bizler Öze dönen Kendi ayaklari üstüne duran aramizdan birilerinin görev yapacagi bir TS hayaletmistik. Olmadi...
Maalesef sadece hayalde kaldi.
ALBAYRAK'i burada yazilanlarin haricinde tanimiyorum. Sadece liman ihalesinden hatirliyorum. Liman ihalesi vukuati sebebiyle adayliina yada olasi baskanliina karsi pekte sicak bakmiyorum. Adinin siyasetle sikça anilmasi vs..Karsi aday da pek iç açici diil hani. Bu seçim hiç içime sinmedi."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
evet arkadaslar. Burada yazilan yazilari okudum. Aklimahemen May döneminin sonunda geldigimiz nokta geldi. Takima adam gibi topçu kalmamis, teknik drektörün hirsi yüzünden arçil ve sotadan olmusuz. Baskanimiz kendi yaptigi hatalara bakmaktansa kendi aldigi topçusuna yamyam diyerek takimin itibarini sifira indirmis. 3 sene önce alinip gönderilmis elin yabanci topçusulari ile borcumuzu ödemedigimiz için UEFA lik olmusuz hatta topçu almamiza bile ambargo koyulacak duruma gelmisiz. Liste daha da uzatilabilir.
Daha sonra bir kongre yapilmis takimin geldigi durum yüzünden ÖZKAN hoca bile galeyana gelip gidise dur demis. Karsisina çikan may ise valla ben liste bile yapmadim seçime girmedim, trabzondaki arkadaslar benim adima liste yapmis haberim yok demis. Hatta seçimden bir gün önce 2 adet çeki(toplam 20 milyon dolar civari)kendi asbaskani Hikmet ONUR May a vermis. May de seçim ertesi zaman kaybetmeden bu çekleri istemis icra ve temlik falan filan.Bu arada listesinde Hikmet ONUR var denen Albayraga allah kolaylik versin.
Kisaca takimin eli kolu baglanmis tarnsfer yapacak paralara onursal baskan el koymus. Iste bizi bu ortamdan kurtaran Özkan baskana helal olsun derim ben her zaman.
En azindan takimi reklam için rant için kullanmamistir.
Bu ortamda kendi menfaatini düsünerek yönetici veya baskan olmayi isteyen kisilerin takima çok zarari olur.
Bu arada Albayraklari tanimayan arkadaslar Recep Teyyip Erdoganin istanbul belediye baskanligi döneminde hakkinda açilan yolsuzluk ve görevi kötüye kullanma davalarina baksinlar. Albayraklarin adi bu davalarda bayagi fazla geçmektedir. Görün ne olduklarini.
HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
-
@gerçekefsane
Mesajlarinizdaki belirgin düsünce Özkan Sümer'in mevcut durumunun Mehmet Ali Yilmaz'in "ihtiyaç olursa göreve gelirim" mantalitesiyle benzerlikler tasidigi yönünde...
Fakat ben Özkan SÜmer'in bu yönde bir tavirla,düsünceyle hareket ettigini düsünmüyorum...Özkan Sümer'in bugün yaptigi veya yapacagi sey 2000 kongresinde yaptigi seyden farkli degildir...O gün yaptigi ne kadar gerekli ve dogru ise bugünkü de en az o günkü kadar dogrudur...
Nuri Albayrak'in Trabzonspor'a baskan olmasi ise Trabzon' da 30.000 insanin fuzuli yere yürüdügü anlamina gelir, benim düsüncem...
Yorum
-
İlk olarak degok tarafından gönderildi
. Iste bizi bu ortamdan kurtaran Özkan baskana helal olsun derim ben her zaman.
Özkan Sümer 5000$ maas alirken MAY'i çok seviyodu da isine son verilince mi kulübün çikarlarini düsünür oldu..[img]smileys/smiley32.gif[/img]BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildiİlk olarak degok tarafından gönderildi
. Iste bizi bu ortamdan kurtaran Özkan baskana helal olsun derim ben her zaman.
Özkan Sümer 5000$ maas alirken MAY'i çok seviyodu da isine son verilince mi kulübün çikarlarini düsünür oldu..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Özkan Sümer'in yaptigi meslek karsiliginda maas almasinda garipsenecek birsey var midir?
Daha önce farkli bir alanda hizmet vermistir Trabzonspor'a ve karsiligini almistir...Bundan daha dogal ne olabilir...Kulübün basinda MAY da olsa bi baskasi da olsa hak edecegi parayi alacaktir, almalidir...Elmayla armutu birbirine karistirmayalim...
Yorum
-
Ben bise demiyorum çalisirken para almasina.Ama yillarca MAY'in yaninda çalisti,dukiç-zukiç lüzumsuz adamlar da aldi ama yanlislarini göremedi de isine son verildiginde mi fark etti yanlis yönetimi??
MAY'i savundugumdan degil ama Özkan Sümer'in bu kadar TRABZONSPORperver gösterilmesine de gönlüm razi olmuyor bunlari bilirken..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
@ bordomavim
Özkan Sümer'in baskanlik yaptigi sartlardaki dönemde, Özkan Sümer baskan adayligini açiklamisti. oysa simdi durum çok farkli. Özkan sümer baskan adayligini açiklamamistir. Ve su an yasanilan dönemÖzkan Sümer için Baskan adayligini açiklamasi yönündeki baskidir. Bu durum ister istemez Mehmet Yilmaz'in Ihtiyaç olursa göreve hazirim durumuyla paralellik tasimaktadir. ayrica bu durumun olacagini tahmin etmek hiçte zor degildi. Özkan Sümer bugün adayligini açiklasaydi. herhangi bir sey söyleme hakkim olmaz sadece basarilar derdim. bu dakikadan sonra baskan adayligini açiklamasi daha dogru olan Atay Aktug'dur.
ÖzKan Sümer Baskan Adayligini açiklamamali. bu durumdan kurtaracak tek kisi Özkan Sümer olmamali.
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
Ben bise demiyorum çalisirken para almasina.Ama yillarca MAY'in yaninda çalisti,dukiç-zukiç lüzumsuz adamlar da aldi ama yanlislarini göremedi de isine son verildiginde mi fark etti yanlis yönetimi??
MAY'i savundugumdan degil ama Özkan Sümer'in bu kadar TRABZONSPORperver gösterilmesine de gönlüm razi olmuyor bunlari bilirken..
Özkan Sümer neden 2000 kongresinde aday oldu?
Neden baska kimse çikmadi da Özkan Sümer çikti o dönem...
2000 kongresi bir milattir Trabzonspor için...O gün "ben de varim" diyebilen tek isim Özkan SÜmer'dir...O dönemde hacizlerle, onursal baskanin koydurdugu temliklerle savasan Atay Aktug'a tertemiz bir kulüp devreden Özkan Sümer'dir...Yalan midir bu da?
Karsilik olarak ne kazanmistir Özkan Sümer?..Trabzonspor üzerinden rant mi saglamistir? Saglamissa nerede nesi vardir?..O halde bu adam bunca yükün altina giren bir "manyak"tir..Ya da bu adam gerçek bir Trabzonsporludur...Bu adam ne manyaktir, ne rantci...Trabzonspor'ludur...Kimseye tartistirilmayacak kadar çok...Günün 3/4'ünü kulüpte geçirecek kadar çok, bir minik takim idmanini dahi "yeni bir yetenek gelir mi" düsüncesiyle kaçirmayacak kadar çok...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum