Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Liste saglam saglam olmasina da, klubu borca sokup gitmesinler bir zahmet.Bir de transfer için futboldan anlayan bir adam alsinlar yonetime, ya da ne bileyim vahid hocanin dediklerini alabilsinler.

Yorum

• bence transferi hoca yapmali bunu söylemek bile anlamsiz gelio bana heralde hoca yapacak yani yönetim idari isleri yapsin hoca da teknik isleri herkes görevini bilsin yeni dönemde

Yorum

• Ahmet Abi ÖZKAN in adini duyanlar neden teleslandi diye sen bari sorma ya ÖZKAN döneminde yapilanlari unuttun galiba,takimin eksi vaerejla ligde kaldigi günler unutuldu galiba,Trabzon tarihinde 2.lig dahil hangi dönemde Belediye hopörlörlerinden KÜME DÜSMEME YOLUNDA ÖNEMLI MAÇIMIZA TARAFTARLARIMIZ BEKLIYORUZ diye bagrildi.Hangi dönemde Tüm Türkiyede TRABZON KÜMEYE diye bagrildi.Hangi dönemde Siradan oyuncular bile bizden kaçip ELAZIG-D.BAKIR-RIZE ye gitti.Hangi Dönemde Bir baskan beceriksizlgini Onur mücadelesi diye Millete yutturup kaçti gitti.Bunlarin cevabini bana verirsen bende telesa kapilmam.

Ben yeniden O karanlik günlere dönmek istemiyorum.ALLAH BIR DAHA O GÜNLERI BIZE GÖSTERMESIN

Abi çok güzel demissin de bu adam(özkan sümer)kendinde o yüzü nerden buluyo bunu sormak lazim?Ya hayret bise yaaaa kardesim sen birakip gitmedin mi niye geri dönmeye çalisiyon ki?kim istiyo seni?ne gücün war?ben cewappliyayim hiç bi gücün yok ne maddi ne manevi.Adayligini açiklarsan karekterin ve kisiligin hakkinda çok negatif düsünmeye sevk edersin insanlari.Umarim bu kadar küçülmezsin SAYIN SÜMER
        MİMOZA

Yorum

• insallah albayak gelir n uygun baskan adayi . insallah özkan sümer filan gelmez
          "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• albayragin kadro saglam

Yorum

• BEN DOGDUM DOGALI BASKAN ADAYLARININ ILK PROJESI STADI BÜYÜTMEK OLUR AMA GEL GÖRKI 20 SENEDE 20 BASKAN DEGISTI SATAT YINE AYNI STAT INS NURI BASKANIMIZ SÖZÜNDE DURURDA STADI BÜYÜYTÜR
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• BENCEÖZKAN SÜMER OLSA DAHA YARARLI OLURDU AMA OLMAK ISTEMIYORMUS EDINDIGIM BILGIYE GORE.
                asigim sana Trabzonum.

Yorum

• hay özkan baskan gelsin de kurtaralim bu dertten.o zaman hakkaten düsmemeye oynariz herhalde..
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak umit davranoglu tarafından gönderildi

BENCEÖZKAN SÜMER OLSA DAHA YARARLI OLURDU AMA OLMAK ISTEMIYORMUS EDINDIGIM BILGIYE GORE.
                    insallah dogru bilgi edinmissindir
                    ASKIMA ÖRNEK GEREK,YASAMAK GÖRMEK GEREK,BU ÖYLE BIR SEVDAKI,YASARKEN ÖLMEK DEMEK

Yorum

• ALBAYRAK`IN SON ACIKLAMALARI (ajansspor`dan)

----------------------

BÜYÜK HEDEFLER VE YILDIZ SÖZÜ!

Albayrak, yaptigi yazili açiklamada, Türk futbolunun tartismasiz liderlerinden biri olan Trabzonspor camiasinin her seyi hak ettigini belirterek, ''Artik uyuyan devin uyanma zamanidir. Hedefimiz önümüzdeki yil sampiyonluga ulasmak ve Avrupa'da basarilara ulasmaktir'' ifadelerini kullandi.

Trabzonspor taraftarinin, kulübünden bir tek sey istedigini ifade eden Albayrak, açiklamasinda, ''O da Türkiye'nin gururu, Anadolu'nun lideri Trabzonspor'un tekrar sahlanmasidir ki bu son derece yerinde bir istek. Artik yüzlerin gülme zamanidir. Çünkü Trabzon'un yenilgisine sadece Trabzon degil, Samsunlusu da Sivaslisi da Malatyalisi da üzülür. Gurbetteki insanimiz da üzülür. Trabzon halkin takimi. 22 senedir sampiyonluga hasret. Ancak sessiz kalacak, sikintisini içine atacak kadar gerçek taraftar. Bunun için de sampiyonluk serilerini tekrar yakalamaliyiz'' görüslerine yer verdi.

Trabzonlularin futbolla yatip, futbolla kalktigini dile getiren Albayrak, sunlari kaydetti:

''Sevincimizin de hüznümüzün de kaynagi belli. Kulübün basarisidir. Efsanemizin tekrar ayaga kalkmasi, haklarinin yenmemesi için artik sabretme lüksümüz yok. Camia bizim gelmemizi istedi ve biz de Trabzon için variz. Hüseyin Avni Aker Stadi'nin modern hale getirilmesi sart. Hedefimiz Avrupa'da basarili olabilecek kadroyu kurmak. Ancak bunun da ötesindeki ilk sorunumuz, stadimizin sorunlari. Artik dünya markasi ve kulübü olan Trabzonspor'u kendisine layik olan bir stada kavusturmanin da zamani gelmistir. Bunun için dünyanin en önemli stat projelerini ve modellerini uygulamak için ekiplerimiz çalismalarini baslatti.''

-''ÜRÜNÜMÜZ PAZARLANMALI''-

Trabzonspor'un çok güçlü bir marka olmasina ragmen yeterince iyi pazarlanamadigini anlatan Albayrak, ''Bu markayi dünyaya en iyi sekilde açmaliyiz. Daha önceki yönetimlerimiz bazi uygulamalar yapti. Ancak bunun da ötesine geçerek, Avrupa'nin önemli sehirlerinde ve Türkiye'nin her bölgesinde taraftarimizin ürünlerimize rahatlikla ulasabilecegi yerler kurmayi hedefliyoruz. Trabzonspor'un özlemini duydugu bir kadroyu kurmak istiyoruz. Hedeflerimiz ve yelpazemiz çok genis. Bunun için de güçlü bir kadro kurmak istiyoruz. Özünü Trabzonlularin olusturdugu ve Trabzonspor'umuzu basaridan basariya kosturacak bir ekip kurmak için bu göreve soyunduk. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacagiz'' dedi.

-''HALILHODZIÇ'I BEGENIYORUM''-

Vahid Halilhodziç'i begendigini belirten Albayrak, ''Kendisinin kariyeri ve icraatlari iyi. Göreve gelirsek, yönetim kurulu arkadaslarimizla beraber, oturup kendisiyle konusacagiz. Bir takimin senede 3 teknik adam degistirmesi dogru degil. Ilkemiz istikrardan yana. Ancak olmamasi halinde de yine Trabzon'a en çok yakisacak isim göreve getirilir'' görüslerini savundu.

Trabzonspor'da baskanlik yarisi son derece ilginç ve çekismeli geçecegine inandigini vurgulayan Albayrak, ''Sua nda sadece Iskender Önal aday. Özkan Sümer'in de aday olacagi söyleniyor. Ancak kimlerin seçime girdigi çok önemli degil. Çünkü Trabzonspor için çok güçlü ve her alanda masaya yumrugunu vurabilecek bir ekip hazirladik. Artik bunun takdirini saygi deger genel kurul üyelerimiz verecek'' dedi.

-''BIR YILDIZI HIBE EDECEGIM''-

Albayrak, eksik olan bir mevkiye bir yildiz oyuncuyu alacagini belirterek, ''Hocamizla görüsecegiz. Hangi mevkiimizde eksik varsa, o mevkiye bir yildiz alacagim. Ve bunun bütün masrafini ben üstlenecegim. Bu alacagimiz isim de herkesi ayaga kaldiracak bir isim olacak'' sözünü verdi.

Baskan adayligini açikladiktan sonra birçok kisiyle görüsmeler yaptigini ifade eden Albayrak, açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

''Trabzon valimizle, belediye baskanimizla görüsmeler yaptik. Onlarla bilgi alis verisinde bulunduk. Camianin önde gelen bütün isimleriyle görüsüyoruz. Hepsinin bize bakis açisi son derece olumlu. Bu da bizi fazlasiyla memnun ediyor. Çünkü artik camianin bir bütün olmasi lazim. Artik güçlerimizi ikiye bölmemeliyiz. Bunun için de Trabzonspor'un yeni olaganüstü kongre kaldiracak gücü yok. Bir bütünün bölünmez parçalari olmaliyiz.''

Nuri Albayrak'in, Trabzonspor camiasinin önde gelen isimleriyle görüsmeler yaptiktan sonra dün de eski baskanlardan Mehmet Ali Yilmaz ve Ibrahim Cevahir ile görüserek desteklerini aldigi öne sürüldü.
                      Edited by: The Londoner
                      "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                      Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• ALBAYRAK`IN SON ACIKLAMALARI (ajansspor`dan)

----------------------

BÜYÜK HEDEFLER VE YILDIZ SÖZÜ!

Albayrak, yaptigi yazili açiklamada, Türk futbolunun tartismasiz liderlerinden biri olan Trabzonspor camiasinin her seyi hak ettigini belirterek, ''Artik uyuyan devin uyanma zamanidir. Hedefimiz önümüzdeki yil sampiyonluga ulasmak ve Avrupa'da basarilara ulasmaktir'' ifadelerini kullandi.

Trabzonspor taraftarinin, kulübünden bir tek sey istedigini ifade eden Albayrak, açiklamasinda, ''O da Türkiye'nin gururu, Anadolu'nun lideri Trabzonspor'un tekrar sahlanmasidir ki bu son derece yerinde bir istek. Artik yüzlerin gülme zamanidir. Çünkü Trabzon'un yenilgisine sadece Trabzon degil, Samsunlusu da Sivaslisi da Malatyalisi da üzülür. Gurbetteki insanimiz da üzülür. Trabzon halkin takimi. 22 senedir sampiyonluga hasret. Ancak sessiz kalacak, sikintisini içine atacak kadar gerçek taraftar. Bunun için de sampiyonluk serilerini tekrar yakalamaliyiz'' görüslerine yer verdi.

Trabzonlularin futbolla yatip, futbolla kalktigini dile getiren Albayrak, sunlari kaydetti:

''Sevincimizin de hüznümüzün de kaynagi belli. Kulübün basarisidir. Efsanemizin tekrar ayaga kalkmasi, haklarinin yenmemesi için artik sabretme lüksümüz yok. Camia bizim gelmemizi istedi ve biz de Trabzon için variz. Hüseyin Avni Aker Stadi'nin modern hale getirilmesi sart. Hedefimiz Avrupa'da basarili olabilecek kadroyu kurmak. Ancak bunun da ötesindeki ilk sorunumuz, stadimizin sorunlari. Artik dünya markasi ve kulübü olan Trabzonspor'u kendisine layik olan bir stada kavusturmanin da zamani gelmistir. Bunun için dünyanin en önemli stat projelerini ve modellerini uygulamak için ekiplerimiz çalismalarini baslatti.''

-''ÜRÜNÜMÜZ PAZARLANMALI''-

Trabzonspor'un çok güçlü bir marka olmasina ragmen yeterince iyi pazarlanamadigini anlatan Albayrak, ''Bu markayi dünyaya en iyi sekilde açmaliyiz. Daha önceki yönetimlerimiz bazi uygulamalar yapti. Ancak bunun da ötesine geçerek, Avrupa'nin önemli sehirlerinde ve Türkiye'nin her bölgesinde taraftarimizin ürünlerimize rahatlikla ulasabilecegi yerler kurmayi hedefliyoruz. Trabzonspor'un özlemini duydugu bir kadroyu kurmak istiyoruz. Hedeflerimiz ve yelpazemiz çok genis. Bunun için de güçlü bir kadro kurmak istiyoruz. Özünü Trabzonlularin olusturdugu ve Trabzonspor'umuzu basaridan basariya kosturacak bir ekip kurmak için bu göreve soyunduk. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacagiz'' dedi.

-''HALILHODZIÇ'I BEGENIYORUM''-

Vahid Halilhodziç'i begendigini belirten Albayrak, ''Kendisinin kariyeri ve icraatlari iyi. Göreve gelirsek, yönetim kurulu arkadaslarimizla beraber, oturup kendisiyle konusacagiz. Bir takimin senede 3 teknik adam degistirmesi dogru degil. Ilkemiz istikrardan yana. Ancak olmamasi halinde de yine Trabzon'a en çok yakisacak isim göreve getirilir'' görüslerini savundu.

Trabzonspor'da baskanlik yarisi son derece ilginç ve çekismeli geçecegine inandigini vurgulayan Albayrak, ''Sua nda sadece Iskender Önal aday. Özkan Sümer'in de aday olacagi söyleniyor. Ancak kimlerin seçime girdigi çok önemli degil. Çünkü Trabzonspor için çok güçlü ve her alanda masaya yumrugunu vurabilecek bir ekip hazirladik. Artik bunun takdirini saygi deger genel kurul üyelerimiz verecek'' dedi.

-''BIR YILDIZI HIBE EDECEGIM''-

Albayrak, eksik olan bir mevkiye bir yildiz oyuncuyu alacagini belirterek, ''Hocamizla görüsecegiz. Hangi mevkiimizde eksik varsa, o mevkiye bir yildiz alacagim. Ve bunun bütün masrafini ben üstlenecegim. Bu alacagimiz isim de herkesi ayaga kaldiracak bir isim olacak'' sözünü verdi.

Baskan adayligini açikladiktan sonra birçok kisiyle görüsmeler yaptigini ifade eden Albayrak, açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

''Trabzon valimizle, belediye baskanimizla görüsmeler yaptik. Onlarla bilgi alis verisinde bulunduk. Camianin önde gelen bütün isimleriyle görüsüyoruz. Hepsinin bize bakis açisi son derece olumlu. Bu da bizi fazlasiyla memnun ediyor. Çünkü artik camianin bir bütün olmasi lazim. Artik güçlerimizi ikiye bölmemeliyiz. Bunun için de Trabzonspor'un yeni olaganüstü kongre kaldiracak gücü yok. Bir bütünün bölünmez parçalari olmaliyiz.''

Nuri Albayrak'in, Trabzonspor camiasinin önde gelen isimleriyle görüsmeler yaptiktan sonra dün de eski baskanlardan Mehmet Ali Yilmaz ve Ibrahim Cevahir ile görüserek desteklerini aldigi öne sürüldü.

------------------------------------------------------------ -----

ama olmaz akp'lisin sen.

tarafsiz sümer gelsin,brezilyadan adi sani duyulmamis bi brezilyali alsin daha iyi...Edited by: oflee61
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• ben baskan maskan istemiyorum.Ben Trabzonsporumu istiyorum.daha ilkyari bitmeden küme düsme korkusu sardi bizi.Böyle bir rezaleti bize yasatan insanlarin o güzelim sehri terk etmeleri lazimken,hala baskanlik için nabiz yoklamalari çok dehset verici bir durum.Akli basinda olan üyelerimizin çok büyük bir görevleri olacak.Ya trabzonumuz geri gelecek yada ebediyen.................................................... (asla bunu kabul edemeyiz)
                          kamil28

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

Kafama takilan nokta su ; eger Albayrak Baskan olursa , mevcut hükümetle olan yakin iliskilerini kullanarak Federasyonun Trabzonspor'a bakisini Trabzonspor lehine mi çevirecek yoksa sadece nötrleyeck mi?? Eger nötr leyeckse yani sadece hakkimizi yedirmemek için ugrasacaksa basimizin üstünde yeri var.. ama bu iliskilerini Trabzonspor'a Istanbul takimlarinin kazandigi türden avantalar kazandirmak için kullanacaksa, takimi Federasyon Hükümet ve hakemler aracligiyla kanatlandiracaklarsa ki benim endisem bu yönde; hiç gelmesinler.. Bu yolla sampiyon yapabilecek olsalar bile gelmesinler.. Bana sampiyonluk lazim degil..Trabzonspor'un geçmisine gölge düsürmesinler.. Asil önemli olan nokta bu, bu olmali!

Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

ama olmaz akp'lisin sen.

tarafsiz sümer gelsin,brezilyadan adi sani duyulmamis bi brezilyali alsin daha iyi...

Senin bu tür yorumlarin, muhalefeti dogurmaktan baska birseye yaramiyor. Baskalarina gönderme yapmak yerine, söylediklerini yorumlasan inan kimse de sana birsey söylemeyecek. Ayni haberi bende "Son Dakika Haberler" bölümüne yaptim. Keske, akp falan filan diye yorum yapmasaydin. Sonuç olarak hepimiz Trabzonspor'un iyiligini istiyoruz. Seçilecek insan da kim olursa, bizi temsil edecek öyle degil mi.

Birakalim artik su siyaseti de, dönelim gerçek meselemize. Biz buradan yazdigimiz kelimeyle binlerce insana ulasirken, sokaktaki insan sesini duyurabildigi uzakliga ulastiriyordur. Dolayisiyla, siyaseti en çok bizler burada dillendiriyoruz.

Beni anlayacagina eminim. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Bu siyaset isini kulübümüze bulastiranlar söylerlermi acaba,neci istiyorlar.Hadi AKP li olmayacak sa hangi partiden olacak.Niçin net degillerde kaçak güresiyorlar acaba.
                                kamil28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim