Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hamsi28, is mi simdi bu yaptigin )) koskoca Nuri Albayrak'in maskesini düsürdün helal olsun valla... [img]smileys/smiley36.gif[/img]

ya kardesim fenerbahçe medyasi gibi çalismayin, yukardaki iddalar çok yazildi çizildi ama bir tane Albayraklarin aleyhine karar çikmadi. Aydin Dogan sana da yakinda is teklifinde bulunur merak etme ))

Trabzonspor taraftarina yakismaz bu sekilde davranmak... Lütfen biraz seviye biraz gerçeklik biraz samimiyet.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Arkadaslar bu nuri albayrak daha adayligini açiklamadi ki.Saat 16,45 olmus bu saatten sonrada açilayacak gibide durmuyo.
      MİMOZA

Yorum

• evet açikladi
        KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
        Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
          Arkadaslar bu nuri albayrak daha adayligini açiklamadi ki.Saat 16,45 olmus bu saatten sonrada açilayacak gibide durmuyo.

Açikladi

kaynak: ajansspor.com
          Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Nuri Albayrak, düzenledigi basin toplantisinda, sözlerine ''Bugün burada dogdugum, büyüdügüm memleketim Trabzon'umuzda Trabzonspor'umuza sanli tarihindeki parlak günlerine yeniden kavusturabilmek için camiadan gelen yogun baskilar karsisinda, baskan adayi oldugumu açiklamak üzere huzurlarinizdayim'' diyerek basladi ve ''Trabzonspor'umuzun her alanda yumrugunu masaya vurabilecek güçlü bir yönetime her zamankinden daha fazla ihtiyaci var. Bir dünya markasi olan ve önce firtina sonra ihtilal ve efsane haline gelmis Trabzonspor'umuzu tekrar ayaga kalkmasi gerekmektedir'' dedi.

Olusturacaklari yönetimle 22 yildir süren sampiyonluk hasretine çagdas yönetim anlayisiyla son vereceklerini savunan Albayrak, söyle konustu:

''Biz bu ise soyunurken herseyi detayina kadar inceledik. Gerekli tespitleri yaptik. Plan ve programlar hazirlandik. Önümüzdeki yil itibariyle dev Trabzonspor'u yeniden olusturarak sampiyonluga ulasacagimiza inaniyoruz. Trabzonspor camiasi genel kurulumuzda bizi ve ekibimizi görevlendirdigi takdirde, özünü Trabzonlular'in olusturdugu bir yildizlar toplulugu için herkes hazir olsun.''

Albayrak, yönetim kurulunda her türlü siyasal partiden ismin yer alacagini ve teknik direktör Vahid Halilhodziç'i de begendigini kaydetti.

---------------------------------------------------------

Adayligini açikladi. Ilk kez bir baskan adayi bos laflarla degil direk hedef gösterek baskanliga aday oluyor. Hayirli olsun... Trabzonspor'u siyasallastiracak denilen Nuri Albayrak her partiden isimlerle çalisacaz dedi. Bu kisim her halde oldukça önemli...
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

hamsi28, is mi simdi bu yaptigin )) koskoca Nuri Albayrak'in maskesini düsürdün helal olsun valla... [img]smileys/smiley36.gif[/img]

ya kardesim fenerbahçe medyasi gibi çalismayin, yukardaki iddalar çok yazildi çizildi ama bir tane Albayraklarin aleyhine karar çikmadi. Aydin Dogan sana da yakinda is teklifinde bulunur merak etme ))

Trabzonspor taraftarina yakismaz bu sekilde davranmak... Lütfen biraz seviye biraz gerçeklik biraz samimiyet.

Kesinlikle katiliyorum nedir bu önyargi, kartel medyasina inanipta bu haberleri buraya tasimak bile anlamsiz ispatlanmamis seyler bunlar
              Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• ben olmaliyim

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
                  ben olmaliyim

benden bir oy çalisir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                  Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                  " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Isadami Nuri Albayrak, 18 Aralik Pazar günü yapilacak olan seçimli mali genel kurulda, Trabzonspor Kulübü Baskanligi'na aday oldugunu açikladi.

Nuri Albayrak, düzenledigi basin toplantisinda, sözlerine ''Bugün burada dogdugum, büyüdügüm memleketim Trabzon'umuzda Trabzonspor'umuza sanli tarihindeki parlak günlerine yeniden kavusturabilmek için camiadan gelen yogun baskilar karsisinda, baskan adayi oldugumu açiklamak üzere huzurlarinizdayim'' diyerek basladi ve ''Trabzonspor'umuzun her alanda yumrugunu masaya vurabilecek güçlü bir yönetime her zamankinden daha fazla ihtiyaci var. Bir dünya markasi olan ve önce firtina sonra ihtilal ve efsane haline gelmis Trabzonspor'umuzu tekrar ayaga kalkmasi gerekmektedir'' dedi.

Olusturacaklari yönetimle 22 yildir süren sampiyonluk hasretine çagdas yönetim anlayisiyla son vereceklerini savunan Albayrak, söyle konustu:

''Biz bu ise soyunurken herseyi detayina kadar inceledik. Gerekli tespitleri yaptik. Plan ve programlar hazirlandik. Önümüzdeki yil itibariyle dev Trabzonspor'u yeniden olusturarak sampiyonluga ulasacagimiza inaniyoruz. Trabzonspor camiasi genel kurulumuzda bizi ve ekibimizi görevlendirdigi takdirde, özünü Trabzonlular'in nolusturdugu bir yildizlar toplulugu için herkes hazir olsun.''

Albayrak, yönetim kurulunda her türlü siyasal partiden ismin yer alacagini ve teknik direktör Vahid Halilhodziç'i de begendigini kaydetti.
                    bence iyi olur

Yorum

• hayirli olsun adayligi
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Adam çikmis bu forumda yazilanlarin tümüne cevap niteliginde konusmus.Hocayla devam edeceginin sinyalini vermis bu da çok olumlu bence.güçlü bir yönetim hazirlayabilirse bence kongreyi alir insallah karsisina aday çikmaz ki eger her kesimden insani alirsa yönetime ben zannetmiyorum aday çikacagini.Ama en önemlisi kim kazanirsa kongrede herkes onun arkasinda yer almali taraftar olarak da bizler..

Yorum

• Çok sükür ALLAH ima.Sonunda bekledigim açiklama geldi.Artik top genel kurulda.seçin nui albayrak i daalem yönetim görsün.Lobiyse lobi paraysa para hersey var bu yeni gelecek yeni yönetim kuruluna.ne diyim Insallah kazanirsin NURI ALBAYRAK
                          MİMOZA

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi
                            Adam çikmis bu forumda yazilanlarin tümüne cevap niteliginde konusmus.Hocayla devam edeceginin sinyalini vermis bu da çok olumlu bence.güçlü bir yönetim hazirlayabilirse bence kongreyi alir insallah karsisina aday çikmaz ki eger her kesimden insani alirsa yönetime ben zannetmiyorum aday çikacagini.Ama en önemlisi kim kazanirsa kongrede herkes onun arkasinda yer almali taraftar olarak da bizler..

"Trabzonspor'umuzun her alanda yumrugunu masaya vurabilecek güçlü bir yönetime her zamankinden daha fazla ihtiyaci var. Bir dünya markasi olan ve önce firtina sonra ihtilal ve efsane haline gelmis Trabzonspor'umuzu tekrar ayaga kalkmasi gerekmektedir''

hele bu sözler aynen bizim sözlerimiz.

Saskinlik içindeyim.

Liman ihalesini bunlarin sirket aldigindan beri ayarim ama bilemiyecem.

Para kokusunu alinca agzimizin sulanmamasi lazim.
                            38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                            Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                            " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• digerleri gibi "görevden kaçmiyorum, verilirse yaparim,açikta birakmam" gibi söylemlerle plansiz,programsiz,hedefsiz gelmiyor...

ilk izlenimim olumlu benimde...özellikle en ince ayrintilari arastirdik, tespitleri yaptik demesi ve hedefi çok ciddi ortaya koymasi önemli...
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Bence iskender önal yeni baskanimizdir hayirli ossun camiamiza[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X