Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

SONUNA KADAR ATAY AKTUG...
    61 Vatan 34 Mekan
    Zavzaga

Yorum

İlk olarak KUYMAK tarafından gönderildi

arkadasim sen ciddimisin yaa[img]smileys/smiley5.gif[/img]
      neden atay aktug açiklarmisin

Yorum

kuymak.yazdi

............................................................ .............................

onurkaradeniz.yazdi

arkadasim sen ciddimisin yaa

............................................................ .................

yoksa bu arkadasimiz atay aktug olmasin beyler olurya siteye girer kendisine destek ister çaktirmadan olmaz olmaz demeyin[img]smileys/smiley5.gif[/img]
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

ahmet agaoglu

mehmet ali yilmaz

haluk ulusoy

ben kendim agaoglu nun olmasini isterim ama o olamassa may olsun yada ulusoy bunlarin disinda kimse olmasin

arkadaslar bide bakiyonuz hiç aday cikmiyo atay aktug la osman abanoz yarisiyo[img]smileys/smiley36.gif[/img]
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

demedi demeyin, haluk ulusoy baskan olacak.
            Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
            Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

yahu saçmalamayin ne may i ne ulusoy u bu adamlarin ne kadar çakal oldugunu bilmiyormusunuz ?

bi de sizlere bunlari mi aciklayacaz yapmayin allah askina
              <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                demedi demeyin, haluk ulusoy baskan olacak.

senin fikirin mi kardesim yoksa saglam kaynak mi?
                <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

AhmetAgaoglu olmali. Bu takim Atay Aktuguda gördü Mehmet Ali Yilmazi da gördü. Mehmet Ali Yilmaz dönemindepara olmasina ragmenTrabzospor da hiç birsey yoktu. Atay Aktug döneminde ise geçen sene ve ondan önceki sene lig sampiyonlugunu kaçirdi. Ama bu sene birakin ligsampiyonlugunuküme düsmeye oynuyoruz.Biran önce yönetim istifa edip yeni yönetimin basa gelmesidir. Aslinda Trabzonsporda birlik ve beraberlik olmadigi sürece yeni gelen yöntimde birsey yapamaz.

Yorum

arkadaslar MAY federasyonu bekliyor...o burda yarismaz...trabzondan da mutlaka aday çikacak...en akilci tercih agaoglu,buna göre gündem yaratmaliyiz
                    Yattttaraaaa

Yorum

Trabzonspor'u iyi bilen ya$li amcaya dedim

ahmet agaoglu ba$kan olsun??

o cok yukarlarda geziyor söyleyin ona biraz a$aga ya insin.

(konu$makla olmuyor bu i$ler oglum, Trabzonspor icin cali$mak lazim, icraat lazim vs...)
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

iste sorun bu ahmet agaoülunun tarzi kulübün yaslilarina uymuyor...kulüp artik bir karar vermeli.genç dinamik çagdas gençler mi yoksa geri kalmis yaslilar mi?
                        Yattttaraaaa

Yorum

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi

kuymak.yazdi

............................................................ .............................

onurkaradeniz.yazdi

arkadasim sen ciddimisin yaa

............................................................ .................

yoksa bu arkadasimiz atay aktug olmasin beyler olurya siteye girer kendisine destek ister çaktirmadan olmaz olmaz demeyin[img]smileys/smiley5.gif[/img]

[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]
                          Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Agaoglu'ndan daha iyi bir aday göremiyorum...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

agaoglu'dan iyi aday yok zaten arkadasim...
                              Yattttaraaaa

Yorum

Parali baskan devri bitti beyler AZiZE nin çokmu isi parasi var zannediyonuz yada diger baskanlarin bu isler mevcut islerini gelistirmek için ve çevre kazanmak icin yapilir.MAY 1984 ne idi de kim yapti onu tanina adam Günes gazetesimi yoksa Trabzonmu MAY bu kulübü 20 yil geriye götürmüstür.

Haluk Ulusoy ve iliskileri ve yaptigi isler profesyonelce deil ya allah bismillah allahuekber is yapiyor.

Devir akilli trabzonu seven ama çok iyi bir is bilgi ve becerisi olan insanlarin devridir. Çalisacak kazandiracak. Çikar amacli insanlarla bu gemi yürümez. Agaoglu denenmedigine ve kamuoyu olusturabiliyorsa denenmelidir.

Bu arada ben Atay baskana üzülüyorum çünki insanligi yüzünden basiretsiz yöneticileri seçti ve sonu geldi. Ekip çok önemli sadece baskan ismiyle bu isler olmazzzzz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X