Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
    İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi

Atay baskan devam eder, ekibi degisir. bahsedilen isimleri bazilaribana göre ancak yönetim kurulu üyeligi yapabilir. Bazilarida kulüpden içeri girmez.

Saygilarimla

Katiliyorum

Ben de...

Yorum

• albayrak olmali
      her sey TRABZONUMUZ için....

Yorum

• bu nasil bir akildir bana genis bir izahini yaparmisiniz....yönetim degissin atay baskanliga devam etsin.....atay aktugu diger yöneticilerden farkli kilan nedir....hezimetlerde aglamasi bizim ona acimamizmidir....atay baskanim lütfen taze bir sürecin önünü açiniz.....hem kendi isminizi hem trabzonsporu yipratmayiniz.....bu kadar koltuk sevdalisi olmayiniz....

rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• İlk olarak yakup midi tarafından gönderildi

bu nasil bir akildir bana genis bir izahini yaparmisiniz....yönetim degissin atay baskanliga devam etsin.....atay aktugu diger yöneticilerden farkli kilan nedir....hezimetlerde aglamasi bizim ona acimamizmidir....atay baskanim lütfen taze bir sürecin önünü açiniz.....hem kendi isminizi hem trabzonsporu yipratmayiniz.....bu kadar koltuk sevdalisi olmayiniz....

Birbirimizi ikna etmek gibi bir zorunluluk yok ki! Kisisel olarak düsünürüz, kongrede oy kullaniriz, o kisilerden hangisinin ortak düsüncesi daha fazla ise onun destekledigi baskan olur.

Ben adamin Trabzonsporlulugunu, Trabzonspor'un resmi ortamlarda onun sayesinde artan sayginligini, bankalarin Trabzonspor'a bakislarindaki degisimi, adamin kendini ifade edisini begeniyor ve mevcut yönetimi olustururken biraz aceleye getirip yanlis yaptigini düsünüyorum. Bunun cezasini da çekti, çekiyor ve belki de baskanliktan olarak yine çekecek... Önemli degil, ben Trabzonspor baskani olacak kisiye bu titrinden ötürü her zaman saygi duyar, destekler ve basarili olmasini arzularim zaten. Ama Atay Aktug'un Trabzonspor'da hala yapacak islerinin oldugunu düsünüyorum. Bunu yaparken de mantigimin, düsünce sistematigimin ya da baska bir seyimin sorgulanmasindan çekinmiyorum. Kitleleri yönetmek, kanalize etmek gibi bir kaygim yok, kendimden sorumluyum. Onu çok basarisiz bulan Trabzonspor'lu arkadaslarima sonsuz saygi duyuyorum.

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
            İlk olarak yakup midi tarafından gönderildi

bu nasil bir akildir bana genis bir izahini yaparmisiniz....yönetim degissin atay baskanliga devam etsin.....atay aktugu diger yöneticilerden farkli kilan nedir....hezimetlerde aglamasi bizim ona acimamizmidir....atay baskanim lütfen taze bir sürecin önünü açiniz.....hem kendi isminizi hem trabzonsporu yipratmayiniz.....bu kadar koltuk sevdalisi olmayiniz....

Birbirimizi ikna etmek gibi bir zorunluluk yok ki! Kisisel olarak düsünürüz, kongrede oy kullaniriz, o kisilerden hangisinin ortak düsüncesi daha fazla ise onun destekledigi baskan olur.

Ben adamin Trabzonsporlulugunu, Trabzonspor'un resmi ortamlarda onun sayesinde artan sayginligini, bankalarin Trabzonspor'a bakislarindaki degisimi, adamin kendini ifade edisini begeniyor ve mevcut yönetimi olustururken biraz aceleye getirip yanlis yaptigini düsünüyorum. Bunun cezasini da çekti, çekiyor ve belki de baskanliktan olarak yine çekecek... Önemli degil, ben Trabzonspor baskani olacak kisiye bu titrinden ötürü her zaman saygi duyar, destekler ve basarili olmasini arzularim zaten. Ama Atay Aktug'un Trabzonspor'da hala yapacak islerinin oldugunu düsünüyorum. Bunu yaparken de mantigimin, düsünce sistematigimin ya da baska bir seyimin sorgulanmasindan çekinmiyorum. Kitleleri yönetmek, kanalize etmek gibi bir kaygim yok, kendimden sorumluyum. Onu çok basarisiz bulan Trabzonspor'lu arkadaslarima sonsuz saygi duyuyorum.
            öyle bir methiye düzmüssünki atay baskana bende asik oldum simdi.demek atay baskanimizin herkesten farki buymus ögrendim artik bende.tesekkür ediyorum.....ben de atay baskanimizin büyüklügünü herkesten ayri olusunu anladim......

Yorum

• SEZONfficeffice" />[/B]

BASKAN/T.DIR.[/B]

LIG DURUMU[/B]

CUMHUR.BSK.LIGI[/B]

TÜRKIYE KUPASI[/B]

BASBAKANLIK KUPASI[/B]

73-74[/B]

A.SALIH ERDEM[/B]
              A.SUAT ÖZYAZICI[/B]

2.LIG SAMPIYONLUGU[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

74-75[/B]

A.SALIH ERDEM[/B]
              A.SUAT ÖZYAZICI[/B]

LIG 9 NCÜSU[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

75-76[/B]

SAMIL EKINCI[/B]
              SÜKRÜ ERSOY/ A.SUAT ÖZYAZICI[/B]

SAMPIYON[/B]

KUPA[/B]

-[/B]

KUPA[/B]

76-77[/B]

SAMIL EKINCI[/B]
              A.SUAT ÖZYAZICI[/B]

SAMPIYON[/B][/B]

KUPA[/B]

KUPA[/B]

-[/B]

77-78[/B]

SAMIL EKINCI[/B]
              A.SUAT ÖZYAZICI[/B]

LIG 2 CILIGI[/B]
              (1 PUAN FARK)[/B]

KUPA[/B]

KUPA[/B]

KUPA[/B]

78-79[/B]

SAMIL EKINCI[/B]
              ÖZKAN SÜMER[/B]

SAMPIYON[/B]

KUPA[/B]

-[/B]

-[/B]

79-80[/B]

SAMIL EKINCI[/B]
              A.SUAT ÖZYAZICI[/B]

SAMPIYON[/B]

KUPA[/B]

-[/B]

-[/B]

80-81[/B]

CELAL ATAMAN[/B]
              ÖZKAN SÜMER[/B]

SAMPIYON[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

81-82[/B]

MUSTAFA GÜNAYDIN[/B]
              ÖZKAN SÜMER[/B]

LIG 2 CILIGI[/B]
              (1 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

82-83[/B]

M.ALI YILMAZ[/B]
              A.SUAT ÖZYAZICI[/B]

LIG 2 CILIGI[/B]
              (2 PUAN FARK)[/B]

KUPA[/B]

-[/B]

-[/B]

83-84[/B]

M.ALI YILMAZ[/B]
              A.SUAT ÖZYAZICI[/B]

SAMPIYON[/B]

-[/B]

KUPA[/B]

-[/B]

84-85[/B]

M.ALI YILMAZ[/B]
              ÖZKAN SÜMER[/B]

LIG 3 CÜLÜGÜ[/B]
              (8 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

KUPA[/B]

85-86[/B]

M.ALI YILMAZ[/B]
              SUNDERMAN/[/B]
              A.SUAT ÖZYAZICI[/B][/B]

LIG 7 CILIGI[/B]
              (19 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

86-87[/B]

M.ALI YILMAZ[/B]
              A.SUAT ÖZYAZICI[/B]

LIG 4 CÜLÜGÜ[/B]
              (5 PUAN FARKLA)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

87-88[/B]

M.ALI YILMAZ[/B]
              A.SUAT ÖZYAZICI/[/B]
              METIN TÜREL[/B][/B]

LIG 6 CILIGI[/B]
              (33 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

88-89[/B]

M.ALI YILMAZ[/B]
              WERNER BISKUP/[/B]
              SENOL GÜNES[/B][/B]

LIG 5 NCILIGI[/B]
              (29 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

89-90[/B]

M.ALI YILMAZ[/B]
              URBAIN BREAMS[/B]

LIG 3 CÜLÜGÜ[/B]
              (7 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

90-91[/B]

M.ALI YILMAZ[/B]
              ÖZKAN SÜMER[/B]

LIG 3 CÜLÜGÜ[/B]
              (18 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

91-92[/B]

M.ALI YILMAZ[/B]
              URBAIN BREAMS[/B]

LIG 4 CÜLÜGÜ[/B]
              (21 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

KUPA[/B]

-[/B]

92-93[/B]

SADRI SENER[/B]
              George LEEKENS[/B][/B]

LIG 3 CÜLÜGÜ[/B]
              (6 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

93-94[/B]

SADRI SENER[/B]
              George LEEKENS/[/B]
              SENOL GÜNES[/B][/B]

LIG 3 CÜLÜGÜ[/B]
              (11 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

KUPA[/B]

94-95[/B]

SADRI SENER[/B]
              SENOL GÜNES[/B]

LIG 2 CILIGI[/B]
              (3 PUAN FARK)[/B]

KUPA[/B]

KUPA[/B]

[/B]

95-96[/B]

FARUK ÖZAK[/B]
              SENOL GÜNES[/B]

LIG 2 CILIGI[/B]
              (3 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

KUPA[/B]

96-97[/B]

FARUK ÖZAK[/B]
              SENOL GÜNES/[/B]
              YILMAZ VURAL[/B][/B]

LIG 4 CÜLÜGÜ[/B]
              (10 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

97-98[/B]

M.ALI YILMAZ[/B]
              YILMAZ VURAL/[/B]
              ÖZKAN SÜMER[/B][/B]

LIG 3 CÜLGÜ[/B]
              (5 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

98-99[/B]

M.ALI YILMAZ[/B]
              GORDON MILNE[/B]

LIG 4 CÜLÜGÜ[/B]
              (20 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

99-00[/B]

M.ALI YILMAZ[/B]
              A.SUAT ÖZYAZICI[/B]

LIG 6 CILIGI[/B]
              (26 PUAN FARK)[/B]

[/B]

[/B]

[/B]

00-01[/B]

ÖZKAN SÜMER[/B]
              SADI TEKELIOGLU[/B]

LIG 5 CILIGI[/B]
              (18 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

01-02[/B]

ÖZKAN SÜMER[/B]
              PETER BRIEGEL[/B]

LIG 13 CÜLÜGÜ[/B]
              (38 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

02-03[/B]

ÖZKAN SÜMER[/B]
              SAMET AYBABA[/B]

LIG 7 CILIGI[/B]
              (34 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

KUPA[/B]

-[/B]

03-04[/B]

ATAY AKTUG[/B]
              SAMET AYBABA/[/B]
              ZIYA DOGAN[/B][/B]

LIG 2 CILIGI[/B]
              (4 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

KUPA[/B]

-[/B]

04-05[/B]

ATAY AKTUG[/B]
              ZIYA DOGAN/[/B]
              SENOL GÜNES[/B][/B]

LIG 2 CILIGI[/B]
              (3 PUAN FARK)[/B]

-[/B]

-[/B]

-[/B]

Bu tabloyu bir kere de buraya koyayim, fikir vermesi amaciyla.

Yorum

• o tabloyu koydunya çok etkilendim....bir sürecin sonuna yetisti atay aktug ve yönetimi....naptilar peki süreci dinamitlediler.....

dün symek de eklemlendi bu takima takim ne hale geldi.tolga ve gökdeniz de olsaydi bu takimda kötü mü olurdu?bir tane transfer de yapamadilar mibu takima?....yönetimin yapmasi gerekenler çok açik ortadaydi diyorum ben....çok fazla bir sey yapmalarinada gerek yoktu bir iki tane kalite ismi eklemleyeceklerdi bu takima....

anartosise elendik ikinci defa sampiyonlar ligi hezimeti yasadik....lig baslasin diyodunuz o zaman da elestirmeyelim istiyordunuz....simdi diyorsunuz ki atay baskan olsun siz bizimle kafami buluyorsunuz....sizin derdiniz trabzonspor mu yoksa atay mi?ben seni ikna etmek zorunda degilim diyor perhaps bana....oyumu veririm olur biter diyor...peki öyle oluyorsa olsun bakalim.....insallah olur....

kusura bakmayin elimden geldigince yumusak bir üslup kullandim.....ortami hep geren olyoruz ya o sebeple....

Yorum

• Yakup Midi, Tabloyu oraya koyma nedenim, seni etkilemek degildi. Niye üzerine alindin anlayamadim. 22 sayfa boyunca bir sürü isim zikredilmis. Zikredilen isimlerin bu tabloda ne tür basarilar elde ettigi gözüküyor. Sadece o arkadaslara fikir vermesi için buraya koymustum.

Yorum

• atay aktugun yeterince parasi war ama transfer yapmiyolar.hatta tv de izledim tomas junu izlemeden almislar atay aktug we kadrosunda bence is yok.bence ekinci olmasi lazim en iyisiEdited by: perhaps
                    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• İlk olarak yakup midi tarafından gönderildi
                      İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
                      İlk olarak yakup midi tarafından gönderildi

öyle bir methiye düzmüssünki atay baskana bende asik oldum simdi.demek atay baskanimizin herkesten farki buymus ögrendim artik bende.tesekkür ediyorum.....ben de atay baskanimizin büyüklügünü herkesten ayri olusunu anladim......

Güzel kardesim,niye bu kadar rahatsiz oluyorsunmethiyelerimden? Kaldi ki bunlar duyum degil, içinde bulundugum ortamlardan gözlemledigim seyler, bana ait, beni ilgilendiren, benim düsüncelerimi yansitan... Gerçekten yaniliyor da olabilirim, sonuçta 'mutlak' dogru yok. Bak sen aksini düsünüyorsun diye ben sana "bu nasil akil" diyor muyum? Sen de sevme, destekleme, -buradaki çogunluk gibi- olsun bitsin. Sen mutlu olacaksin diye düsüncelerimi degistiremem ki. E ben seninkileri degistirmek gibi bir kaygiyi zaten gütmüyorum.O zaman sorun dayok. Sen seçilmemesi için elinden geleni yap, ben desteklenmesi için... Aramizdaki fark da benim yeni baskan kim olursa olsun ona da gerekli destegi verip saygi duyacak olusumla, senin mevcut baskanla ilgili olumlu yazilmis konulara tahammül gösteremeyisin ve bunu yapanlarin aklini begenmeyisin olarak kalsin.Edited by: perhaps

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
                        İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
                        İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi

Atay baskan devam eder, ekibi degisir. bahsedilen isimleri bazilaribana göre ancak yönetim kurulu üyeligi yapabilir. Bazilarida kulüpden içeri girmez.

Saygilarimla

Katiliyorum

Ben de...

arkadaslar size katiliyorum fakat biz diyorum bunu herkez yapti takimin kötü oldugunda hep Atay Aktug istifa dedik. adamin psikolojisi yuvarlandi düzelmesi uzun zaman alir bana da kalirsa gene o gelsin ama bu sefer paralida istemiyoz oki paramiz var diyoruz. saksiyi çalistiran Trazonsporun hakkini savunan baskanlar istiyoruz. böyle baskan gelsin fener maçindan sonra nasil sokaga döküldüysek bu sefer gene dökülürüz...
                        [ille d' 7]

Yorum

• bencede[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                          Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• baskan szymkowiak olsun anasini satiyim
                            Kütahyalı, Trabzonsporlu...

eski recce, şimdi; reha37

Yorum

• benim mantiksiz buldugum sey yönetim gitsin atay aktug baskanliga devam etsindemeniz....atay aktug trabzonun yetistirdigi tek beyefendi insan degil ki....atay aktugun karakteriyle ilgili degil hersey....ben senin atay aktug un karakteristik özelliklerini buraya dökmene bir anlam veremedim yoksa sabaha kadar övgüler düz....

bazi insanlar yönetimi trabzonspor bu duruma gelmeden uyardi elestirdi....ben de sahsen bunlardan biriyim....

ben düsündügümü yine yazarim....benim acizane sorumlulugum bu kadardir....atay baskan yönetimiyle beraber istifa etmeli trabzonspor için yeni bir olusumun önünü açmali.....camia tüm potansiyelini en iyi yansitan bir yönetimi ortaya koymali....yoksa trabzonspor için çok daha kötü günler kapidadir.....

ben ce atay aktugun tekrar baskan olmasi ise su durumda trabzonspor a en zarar veren olasilik olur....

Yorum

• Atay aktug asla baskan olmamali.

size bir sey anlatiyim.küçük bir çocuk bilmedigi için sobaya dokunur ve eli yanar.anlarki soba sicak yakar bir daha elini sürmez.

ama bunlar sobaya bir dokunup ellerini yaktilar sonra sobanin içine atayip yandilar.artik bitti birakin.sizi istemiyoruz.çünkü küçük bir çocuk kadar algilayamiyorsunuz.

neden bahsettigime gelince 2 sene önce sampiyonlar ligine yanlis ve geç yapilan transferler dolayisiyla gidemedik.ayni olay bu senede yasandi ve sampiyonlar ligine yine katilamadik.

ben sahsen istemiyorum.bir hata bir kere yapilir ikincisinde ipini çekerler.artik gerisi sizin takdirinize kalmis
                                inadına TRABZON
                                ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim