Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
    Allahim ne olursun YA-RABBIm su özkan sümer aday falan olmasin aday olursada seçilemesin.Nuri Albayrak gelir insallah basimiza Türkiyede esi benzeri görülmemis kadar güçlü bi yönetimle.Trabzon kökenli zengin ve vizyon sahibi insanlar var listede okudugum kadariyla.Insallah kazanirsin ALBAYRAK.Ondan sonra elalem transfergörsün.

fenerin sampiyonlugu tescil edilir o zaman basbakanin bir numarali adami o peki basbakan hangi takimi tutuyor koyu fenerli. lafindan çikmaz.zaten ondan degilmi bu kadar sikinti.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• TRABZONSPORUMUZ HIÇ BIR PARTININ REKLAMINI YAPACAGI YER DEGILDIR.

ne akp nin ne chp nin

onun için albayragi istemiyorum....

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi

İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
        Allahim ne olursun YA-RABBIm su özkan sümer aday falan olmasin aday olursada seçilemesin.Nuri Albayrak gelir insallah basimiza Türkiyede esi benzeri görülmemis kadar güçlü bi yönetimle.Trabzon kökenli zengin ve vizyon sahibi insanlar var listede okudugum kadariyla.Insallah kazanirsin ALBAYRAK.Ondan sonra elalem transfergörsün.

fenerin sampiyonlugu tescil edilir o zaman basbakanin bir numarali adami o peki basbakan hangi takimi tutuyor koyu fenerli. lafindan çikmaz.zaten ondan degilmi bu kadar sikinti.
        ya arkadas tc nin basbakani fenerli diye böyle pazarligami girecek yapmayin allah askina....benim tek korkum azizzenin adamiysa tekke yada gökdenizi satmasi o kadar

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
          İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi

İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi

ya arkadas tc nin basbakani fenerli diye böyle pazarligami girecek yapmayin allah askina....benim tek korkum azizzenin adamiysa tekke yada gökdenizi satmasi o kadar

bunlar yapilmadimi sevgili arkadasim 2 yil önce fenerle maçimizda ceza alan feneri sayin basbakan savunmadimi ve sonra fenerin cezasi kaldirilmadimi. ayrica bugün fener milletin gözünün içine baka baka aleni fener propagandasi yapilmiyormu.bunlarda sayin basbakanin eseri degilmi.biçakçiyi kim seçtirdi.ne olur biraz objektif olalim. gerçekleri görelim.gerçek aci ama böyle maalesef......

Yorum

• Hacisalihogluda adayliktan çekilmis diye haber vardi bugun zilliyet gazetesinde
            eger dogru ise tayiiplerin operasyonu tutmus baksan nuri albayrak olmustur
            yazim kilitlenmisti ama artik daha net bir sekilde akp nin trabzondaki baskiyi hafifletme operasyonu baslamistir

Yorum

• Diger baslik çok degerli forum yöneticilerimiz tarafindan kitlenmis.. Orda bahsetmistim heran hersey olabilir yeni adaylar çikabilecegi gibi çekilenlerde olacaktir. Görülen o ki en ciddi çalismayi Nuri Albayrak yapiyor. Nuri Albayrak'in siyasi kimligi hakkinda yorumlar yapiliyor. Bildigim kadariyle hiç bir partide görev almadi, Nuri Albayrak ismini karalamak için AKP ile özdelsemtirmek ne derece dogru. Bu davranis art niyetli degil midir. Ayni seyler CHP'li Atay Aktug için söylendi mi söylendi mi. Atay Aktug olsun Nuri Albayrak olsun Trabzonspor baskanligina siyasi çikarlar için mi aday oldular. Kendilerinin böyle bir niyeti oldugunu sanmiyorum. Ancak malesef camia içerisinde yok su bunun adami su bucu o sucu diye diye insanlarin heveslerini ve cesaretlerini kiriyorlar.

Nuri Albayrak bu gün adayligini açikliyor ve listesi oldukça saglama benziyor. Adamin önünü engellemek için kongreye siyaset bulasti o oldu buoldu diyerek suyu bulandirmanin anlami yok. Nuri Albayrak kongreye siyaset bulastiriyorsa Atay Aktug bunun Allah'ini yapti tövbe tövbe...

Trabzonspor için hayirli olacaksa Fidel Castro bile baskan olsun bize ))
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Arkadaslar eger dediginiz gibi bise olursa yani Nuri Albayrak baskan seçilipte siyaseti klübe sokmaya çalisirsa büyük TRABZONSPOR taraftari bunu onun yanina koymaz.Bu klüp sahipsiz degil bizlerde aptal degiliz.Eger öle bisey hissedilirse o stadi adamin basina yikarlar.Arkadaslar konustugumuz takim TRABZONSPOR.O nu yikmaya,parçalamaya kimsenin gücü yetmez.Ne siyasi bi partinin ne de basbakanin.
                MİMOZA

Yorum

• Ben kendi adima söyleyeyim Nuri Albayrak'in baskanligini nasil kabullenebilecegi mi söylemem siyasi görüsünden ya da kimin dostu, arkadasi oldugundan degil, Trabzonspor ve ticari çikarlari karsi karsiya geldiginde hangisini tercih edecegi hakkindaki süphelerimdir.

Haa, limani satip pauletayi alirsa orasini bilemem.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                  Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
                    Arkadaslar eger dediginiz gibi bise olursa yani Nuri Albayrak baskan seçilipte siyaseti klübe sokmaya çalisirsa büyük TRABZONSPOR taraftari bunu onun yanina koymaz.Bu klüp sahipsiz degil bizlerde aptal degiliz.Eger öle bisey hissedilirse o stadi adamin basina yikarlar.Arkadaslar konustugumuz takim TRABZONSPOR.O nu yikmaya,parçalamaya kimsenin gücü yetmez.Ne siyasi bi partinin ne de basbakanin.

Ama dediginiz gibi seylerin olacagina hiç inanmiyorum.Nuri Albayrakkariyer sahibi belli bi mevkii makam sahibi bi insan.ihtiyaci mi war böyle seylere.Bi kere Nuri Albayrak kimsenin adami olmaz ancakyukarda adi geçenisimler onun adami olabilir.
                    MİMOZA

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Diger baslik çok degerli forum yöneticilerimiz tarafindan kitlenmis.. Orda bahsetmistim heran hersey olabilir yeni adaylar çikabilecegi gibi çekilenlerde olacaktir. Görülen o ki en ciddi çalismayi Nuri Albayrak yapiyor. Nuri Albayrak'in siyasi kimligi hakkinda yorumlar yapiliyor. Bildigim kadariyle hiç bir partide görev almadi, Nuri Albayrak ismini karalamak için AKP ile özdelsemtirmek ne derece dogru. Bu davranis art niyetli degil midir. Ayni seyler CHP'li Atay Aktug için söylendi mi söylendi mi. Atay Aktug olsun Nuri Albayrak olsun Trabzonspor baskanligina siyasi çikarlar için mi aday oldular. Kendilerinin böyle bir niyeti oldugunu sanmiyorum. Ancak malesef camia içerisinde yok su bunun adami su bucu o sucu diye diye insanlarin heveslerini ve cesaretlerini kiriyorlar.

Nuri Albayrak bu gün adayligini açikliyor ve listesi oldukça saglama benziyor. Adamin önünü engellemek için kongreye siyaset bulasti o oldu buoldu diyerek suyu bulandirmanin anlami yok. Nuri Albayrak kongreye siyaset bulastiriyorsa Atay Aktug bunun Allah'ini yapti tövbe tövbe...

Trabzonspor için hayirli olacaksa Fidel Castro bile baskan olsun bize ))
                      imza damga pul

Yorum

• İlk olarak a wolf tarafından gönderildi
                        yil 1996, ts sampiyonluga çok yakin.uzun bir aradan sonra takim zirvede.talihsiz bir maçla sampiyonluk kaçiyor.camida bir öfke hakim.kizilan kisiler baskan özak, yönetim kurulu, teknik direktör.suçlari takimi spon ana kadar zirvede tutmak.halbuki geride kalan on yilda takim ligin ortasinda havluyu atardi.ayrica uzun yillar avrupa kupalarina dahi katilamamisti.hatta rakip tribünlerde ''bjk sl de gs kupa da fb uefa da ts nerde?hamsi tutar derede '' afisleri asilmakta.ne hocalar ne futbolcular gelmis fakat sonuç degismemisti.oysa özak baskanligindaki takim senol hoca nin da gayretleriyle takim sampiyonluga gitmekte.hem de parasiz pulsuz...fakat güzel ülkemde basaranlar suçlu olduklari için bu sahislarda paylarini aldilar...
                        kaçan sampiyonluktan sonra tribünler ''parali baskan isteriz'' sloganlari atilir.96/97 sezonuna takim tüm aleyhteki yikim çalismlarina ragmen fena baslamaz.bir derbi maçta takim 3-1 geriye düsünce tribündeki taraftarlar takima sirtlarini dönerler.hem de 2. yarinin basinda.isterler ki takim fark yesin.fakat takim 3-3 beraberligi yakalar.bu sefer baska firsat beklenir.mevcut yönetim ve hoca için küfürler edilir.parali baskan isterizciler bastirir.takimin kaptani dövülür.bir istanbul maçinda taraftar küfürlü bir sekilde yönetimi istafaya davet eder.yönetim kongre karari alir.takim ise zirveye ortaktir.siralmadaki yeri 2.liktir.biraz moral destegiyle ilk siraya yerlesmesi muhtemeldir.sonunda parali baskan gelir.fakat takim beklenenin aksine düsüse geçer.takima takviyeler yapilir fakat mevcut hoca bunlari kullanamadan görevinden alinir.yerine hokkabazin biri getirilir.her mglubiyetten sonra bir kurban seçilir.takimin degerleri birer birer kopartilir.ilk önce takimin kaptani ve zamaninin en iyi sol beki degerlerinin çok altinda anlamsiz bir sekilde fb ye satilir.gol krali santraforu ve kardesi takimdan uzaklastirilir.yerlerine daha pahali ve daha kalitesizleri alinir.takim tepetaklak gider.fakat bunun önemi yoktur çünkü parali baskan çözümü nasil olsa bulacaktir.onlarca oyuncu gelir onlarca oyncu gider.fakat tablo degismez.neyse kongre karari alinir parali olan ben aday olmam fakat beni zorla seçerler der.karsisina sürpriz bir rakip çikar:öskan sümer.parali baskan sasirir ilkönce ufak yollu bir denem yapar rakibi vaz geçsin diye.fakat etkili olmaz.medyadaki dostalrini kullanir yine sonuç alamaz.devrin yönetimine hemen belgeler hazirlatirilir.verdigi paralari hesaplayarak üzerine tüfe*tefe*yasal faiz uygular.fakat kongre kararini verir, seçimi kaybeder... klübün tüm gelirlerine el konulur.borç belgelerinin sahte oldugu ispatlanir.borç 15 milyon dolara düsürürlür ve ödenmeye baslar.takim ilk zamanlarda zor günler geçirse de sonraki senelerde toparlanmaya baslar.bu is sasirticidir.çünkü mevcut baskanin parasizdir.derken baska bir parasiz baskan daha seçilir.takim zirve yapar.iki sene üst üste takim 2.olur...parasiz baskan basarmak üzeredir.fakat kamuoyu bos durmaz.parali baskan olsaydi bunlar olmazdi, kesin sampiyon olurduk laflari yayilir.dis etknlerle kaybedilen sampiyonluk sonrasi ben olsaydim hakemler hakkimizi yiyemezdi der birisi.parali baskan isterizciler yine etkili olurlar.küçük firsatlar beklemektedirlerr.ve firsatlar olusur.taraftarlar arasinda parali baskan istegi artar.mevcut parasiz yönetim aleyhine bagrilir, bazen de küfür edilir.parasi olan medyaya bol bol demeç verir.herkes haklisin der.ve taraftarlar artik parali baskanini beklemektedir...

BASARI = PARA

ne kimsenin parasina ihtiyacimiz var ne de bu tür hikayelere.Sadece TRABZONSPOR a sahip çikmasini bilen bir baskana ihtiyacimiz var.

VE ATAY AKTUG TRABZONSPOR A SAHIP ÇIKMASINI BILMEDI .

Yorum

• kim bildiki yada kim bilecek????

Yorum

• burada yazilan mesajlara saygi duyalim. begenmeyebilirsiniz, katilmayabilirsiniz. fakat yazilan mesaja hikaye demek dogru mu.
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• KONGREYE DOGRU... TRABZONSPOR'DA KONGRE ÖNCESI KAOS ÇIKTI.. ISTE SON GELISMELER !!!...
                              Trabzonspor'da 17-18 Aralik'ta yapilacak olan seçimli mali kurul yaklasirken baskan adaylarinin açiklamalari seçimi arapsaçina çevirdi. Ilk sasirtan açiklama baskan Atay Aktug'dan geldi. Daha önce "Devam karari verebiliriz" diyen Atay Aktug dün "Baskanliga yeniden aday degilim" açiklamasini yaparak gelecek yeni yönetime basari dileyip emegi geçenlere tesekkür etti.

243 IMZA TOPLANDI
                              Günün ikinci açiklamasi baskan adayligi sikça konusulan Hayrettin Hacisalihoglu'ndan geldi. Trabzonspor'un birlik ve beraberlige çok ihtiyaci oldugunu belirten Hacisalihoglu, "Sayet Iskender Önal aday olursa ben onun girdigi bir seçime katilmam" dedi. Iki eski yönetici tam 243 imza toplayarak Önal'i aday göstermesi Hacisalihoglu'na geri adim attirdi.

BUGÜN KESINLESECEK
                              Trabzonspor Divan Kurulu, eski baskanlardan Iskender Önal'in aday gösterilmesinin geçerli olmadigini belirterek kendisinin de "Ben adayim" demesinin sart oldugunu vurgulandi. Baskanlik seçimi su an arapsaçina dönerken herkes bugün saat 18.00'e kadar 150 üyenin imzasi ile aday oldugunu Divan Kurulu'na bildirecek "baskan adayi"ni bekliyor.
                              :::TS:::

Yorum

• HACISALIHOGLU ADAYLIKTAN ÇEKILDI

Hafta basinda bir yazili açiklama yaparak bugün için basin toplantisi düzenleyip adayligini resmen açiklayacagini bildiren Hacisalihoglu, dün gece kulüp eski asbaskanlarindan Iskender Önal ile görüstügünü ve adayliktan çekilme karari aldigini söyledi.

Bugünkü basin toplantisini iptal eden Hacisalihoglu, Iskender Önal'in daha önce aday olmayacagini söylemesine ragmen dün gece aday oldugunu söyledigini belirterek, ''Iskender bey, adaylikta israrli oldugunu bildirince adayliktan çekildim'' dedi.

------------------------------------------------

iskender önal tek basina girebilir veya bu durumda atay aktug tekrar aday olabilir...albayrak da son anda devreye girebilir..

Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim