Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hacisalihoglu'nu eskiden biri bilirim, birçok kez yönetimlerde görev aldi..yerel tv.lerde onlarca kez oturumlara katildi, izledim..akli basinda, sakin, sogukkanli, bilgili bir yapisi var...

albayrak tipi bir adaya bizim delege oy vermez..su ana kadar adi geçen adaylar içinde de en uygunu da bana göre hacisalihoglu..
    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• MAY haaaa ayiptir yahuuuuu, yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeea.Aslinda klübü mahkemeye O vermemisti, ben yanlis hatirliyorum.[img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: perhaps
      HER TÜRLÜ DARBE ITINA ILE YAPILIR...

Yorum

• Heee tam onun aradigi yol iste

Yorum

• valla arkadaslar biliyorum kiminiz galatasarayli diye istemeyecek belki bana kizacak ama ben haluk ulusoyu istiyorm. cunku artik lig guclulerin disini gosterenlerin dunyasi...

Yorum

• Adam gese baskanligina oynuyor kardes.....! Bu nasil tezat

Yorum

• MAY gelmesin Ulusoy da gelmesin yine siradan biri gelsin biz de aglamaya devam edelim papila hakkimizi yedi yok gökdeniz baska takimda olsa bu kadar ceza almazdi yok en düsük notu bizim maçin hakemleri aliyo diye...
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ne kadar MAY'i sevmesek de bu durumlarin böyle kritik anlarin adami olarak görüyorum MAY'i belki Trabzonspor'a degil ama TFF'ye baskan olmasi konusunda katilabilirim.
                keyif adamı ..

Yorum

• Yukarda "Gercekefsane"nin bildirdigine göre , Günebakis gazetesi dogru yazmissa , Atay Aktug bu kulübün icine tam manasiyla etmistir arkadaslar.Bu pisligi kolay kolay kimse temizleyemez.Atay Baskandan beklemedigimiz bisey insallah iddalar dogru degildir.

Yorum

• kim baskan olacak sa olsun ya takim iyice çökdü bu ne ya koskoca efsanemizi kimse ayaklar altina alamaz biz bunu izin vermeyiz
                    22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• ben oluyum bari[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

saka bir yana aklima adam gibi baskan olacak kimse gelmiyo[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                      Fikirler Kurşun Geçirmez........

Yorum

• açiklamalarda ortak nokta herkes tek bir liste ile kongreye gidilsin diyor. nedendir bilmiyorum herkes kendi baskan adayligi altinda bir liste olsun istiyor. simdilik, ortak bir paydalari bile gözükmüyor. mevcut yönetim istifa etti. Evet buyrunuz kongre yolu açik, hep birlikte görecegiz, Trabzonspor kulubü baskansiz kalmaz sonuçta, simdiden ev ödevlerini hazirlasinlar. bir olaganüstü kongre süreci daha yasamayalim

1- enkaz devraldik diyecekmisiniz

2- 1 ocakta baslayacak ara transferde neler yapacaksiniz. paramiz yok, Trabzonspor'un sokaga atilacak parasi yok, taraftar bize güvensingibi klise olmus cümleler duyacakmiyiz.Edited by: gerçekefsane
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Baskan adayi olan ne hikmetse tek liste istiyor acaba nedeni rakip çikarsa ve onlarin hazirlayip delegeye sunacagi projeler ile yarismak korkusu mudur?

Altin tepsi içinde baskanligi getirin sunun bana ne bir projem olsun ne de sorulara muhatap olayim.Basari istenirse sampiyonluk beklemeyin,sabirli olun laflarini da bolca duyariz artik.

Herkes bir birinden korkar olmus,kimse de kimseyi ürkütmek istemiyor.Allah'tan hayirlisini dilemekten baska yapacak bir sey yok.Edited by: bordox
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Arkadaslar baskan adaylarindan Nuri Albayrak'in açiklamalari hiç dikkatinizi çekmedi mi?

''Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nde, amatör spor kulüplerinde hizmet verdik. Dolayisiyla bu konuda tecrübelerimiz var.''

Bu nasil bir mantikdir anlamaya imkan yok.''Amatör spor kulüplerinde yapmis oldugun tecrübe,Trabzonspo'ru yönetebilmen için yeterli midir''diye sormazlar mi adama?

Arkadaslar belki komple teorisi gibi gelebilir size ama,Nuri Albayrak ismi; akp iktidarinin ,Trabzonspor'da ve dolayisiyla Trabzon sehrinde nüfuzunu güçlendirmek için ortaya attigi bir isimdir.
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Tek liste olma istemek aslinda güçlü bir yönetim istegi gibi gözüksede herkes Iskender önal gibi 1 numarada son numarada olurum dememesi ben baskan olursam varim demesi aslinda hiçte güçlü bir yönetim istenmedigini gösteriyor.

Bu klasik bir mazeret eger Trabzonsporu yönetmeye talip olan varsa ben yokum.Tek liste çiksin ve yönetimi alsin.Ama baska aday yoksa ben varim aslanlar gibi olmasada listemi olusturur baskanligimi yaparim.

Yani daha kafadan basarisiz olma ihtimaline açik olunuyor.Sonra ne denilecek e ben kulübü ayip olmasin yolda kalmasin diye aldim.Elimden gelen budur.Göbek adimda hidir.Isteyen varsa buyur.

Tabi aslinda istiyorlar.Ama nazli davraniyorlar.

Ben söyle bir baktimda 67-2005 arasi yönetim kuruluna Ömer Sari bile en az 3-4 kez görev almis.hani Erdal ATALAY varya eger isim benzerligi yoksa kendisi su anda TFF üyesi sahis han TFF TS aleyhine is yapmiyor diyen kisi bizde en az 4-5 yil yönetim kurulu üyeligi yapmis. Erol Tunabile en az2-3 kez girmis.

Ilk baslarda 12 olan üye sayisi sonra 30 a kadar yükselmis.Herhalde 100 ün üzerinde isim Yönetim Kurulu üyesi olmus ama Sampiyon olan kadro 20 yi geçmez.

Nuri ALBAYRAK disinda ismi geçen Adaylarin hemen hemen hepsi Yönetim kurulu üyeligi yapmislar, Osman TERZI ve OSMAN ABANOZ gibi.

Bir enteresan durum daha ATALAY, SARI, HACISALIHOGLU gibiaynisoyadli bir çok isim var olmasi.

Yine enteresan bir durum ATAY AKTUG un daha önce hiç Yönetim Kurulunda olmamasi.

Bir zaman gelmis IZmir,Istanbul,Bursa ve Ankara temsilcileri atanmis.

En Istikrarli geçis dönemi Mehmet ALi YILMAZ, SADRI SENER, MEHMET ALI YILMAZ FARUK ÖZAK geçisleri.En sancili geçis dönemi Mazhar AFACAN-Mehmet Ali YIMAZ dönemi.

Anlayacaginiz Asil isimler pek degismemis yada akrabalar yerlerini almis.Belki il disindan üye alindiysada çekirdek kadro hep TRabzondan çikmis.

Ancak o çekirdekkadro simdi birbirine çok uzak.Birbirini gözlüyor o alsin o alsin diye bekliyor.Asil kongre üyeleri üzerindede bu çekirdek kadro etkili.O alsin derken bile bana birak ama sende olma deniliyor.Isin özeti budur.

Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• simdi trabzonspora baskan adaylarini tartisiyoruz cok guzel bence herkes taraftar olarak gorusunu demokratik bicimde soyleyebilir isder su olur isder bu herkesin gonlunden gecen bir aday var. onemli olan arkadaslarimizin isdedigi baskan aday adayini saygiyla karsilamaliyiz. egerki baskan aday adayini isdemiyorsa benimsemiyorsa gercek somut gerceklerini aciklayarak soylesin su olsun bu olsun degil baskan olacak kisilerde unutmayinki bizim ki gibi trabzonsporludur renkdaslara sen daha trabzonluisun bu daha trabzonlu demek olmaz. hepimiz trabzonspor icin yurekleri atan insanlariz..

benim gonlumden gecen baskan adayida nuri albayrakdir onceden bu forumda haluk ulusoy olsun demisdim. ama kim olursa olsun o bizim baskanimizdir icimize sindirmeliyiz onu bagrimiza basmaliyiz kulubun menfaatini kollayan insan bizim bas tacimizdir bu ahmet olmus bu mehmet isderse trabzonluda olmayabilir baskan egerki trabzonsporluysa trabzonspora gonul vermisse bu samsunluda olur izmirlide olur trabzonspora herkes baskan olmak isder baskan varken ama ortada secim oldugu zaman deliklere kacar bu insanlar onlar kulube en cok zarari veren insanlardir bu insanlari secip ayiralim ben neden nuri albayrak diyorum adam kulub baskanliginin ne oldugunu biliyor oncelikle istanbul buyuksehir belediyesinin baskani. nice trabzonlular barki suan baska takimlarda yonetici galatasarayda ergun gursoy ankaragucu baskani cemal aydin gencelerbirliginde mehmet akyuz. ikinci ligde gungoren belediyesporun baskani idris keskinci aklima gelmeyin niceleri trabzonlu olup baska takimlarin baskanligini veya yoneticiligini yapiyorlar trabzonspora asik sevdali herkesi icimize sindirir trabzonlu olmus izmirli olmus farketmez kazanan umarim trabzonspor olur...
                                hakan kont

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim