Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak isko tarafından gönderildi

Bence Albayrak Trabzonuma yakisir. Adamda para da vr vizyonda...

Albayrak'i istemeyenler acaba neden istemiyorlar? Yoksa Ak Partiye olan kinlerinden dolayi mi? Ayrica adam siyaset yapmaya degil futbol kulübünü basarili yapmaya geliyor. Böyle seyleri birakin arkadaslar komik oluyorsunuz.. Ak Partiye olan kininizi her firsatta böyle kusmaya devam ettikçe inandiriciliginiz kayboluyor...

Olaya siyasi bakmadigimi ama albayrakin baskanligini daha önce belirttigim nedenden kabul edebilmemin zor olacagini söylemistim önceki sayfalarda. para tamam da vizyonu nedir? biraz açar misin?
    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

Albayrak'i istemeyenler acaba neden istemiyorlar? Yoksa Ak Partiye olan kinlerinden dolayi mi? Ayrica adam siyaset yapmaya degil futbol kulübünü basarili yapmaya geliyor. Böyle seyleri birakin arkadaslar komik oluyorsunuz.. Ak Partiye olan kininizi her firsatta böyle kusmaya devam ettikçe inandiriciliginiz kayboluyor...

sevgili gönüldasim.sende trabzonsporla ak parti sevgisini karistirma lütfen akp sivil toplum kuruluslarini planli bir biçimde ele geçirmekte böylelikle iktidarini pekistirmeye çalistirmaktadir. futbol federasyonuna kukla bir yönetim seçtirdiler her sene feneri zorla sampiyon yapiyorlar.soruyorum sana geçen yil sampiyonluk elimizden resmen gasp edilirken hosunami gitti senin. iste simdi seçilecek albayrakta bu amaca yönelik seçime girmistir.bu güne kadar trabzonsporda bir çivisimi vardir.simdiye kadar neredeydi soruyorum. istanbul büyüksehir belediye sporu kalkindiracak yerde kendi takimina fayda saglamayi tercih etmis olsaydi iyiniyetinden süphe etmezdim.ayrica ayni sahis limanida trabzonsporun elinden almistir.

sana objektif düsünmeni tavsiye ederim sevgili gönüldasim.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ugur 61 tarafından gönderildi
        YA BEN ANLAMIYORUM.Faruk Özak AKP li degil mi Mehmet Ali YILMAZDYP li degilmiydi.herkesin bir siyasi kimligi vardir.Burda önemli olan siyasi kimlik degil TRABZON sevgisi degil mi.

evet ama hiçbirisi parti kimligni ortaya çikarip is yapmadilar.mehmet ali yilmaz ve faruk özak herkesi kucaklamistir. hiç kimseninde kuklasi olmamistir. simdikilerle karistirmayalim....

Yorum

Akp ye oy vermis biri olarak Nuri ALbayrak 'i baskan olarak görmek istemiyorum bunun akpyle chpyle falan alakasi yok klübe siyaset karistirilmaya çalisiliyor ona karsiyiz ortalikta trabzonsporla alakasi olmayan yazarlarin bile yazi yazdigi komplo!! teorileri var ve gidisat bu teorilerin dogrulugu üzerinde yol aliyor sadece bizi kullanmalarina istemiyoruz hepsi bu

Yorum

• İlk olarak ARNAVUT61 tarafından gönderildi
            İlk olarak isko tarafından gönderildi

Akp ye oy vermis biri olarak Nuri ALbayrak 'i baskan olarak görmek istemiyorum bunun akpyle chpyle falan alakasi yok klübe siyaset karistirilmaya çalisiliyor ona karsiyiz ortalikta trabzonsporla alakasi olmayan yazarlarin bile yazi yazdigi komplo!! teorileri var ve gidisat bu teorilerin dogrulugu üzerinde yol aliyor sadece bizi kullanmalarina istemiyoruz hepsi bu

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

iste bu kisaca anlatmak istedigim seyi gönüldasim çok güzel anlatmis.

Yorum

• Nuri Albayrak'i sahsen tanimiyorum. Sadece Albayrak adini duydum. Bu bile vizyon için yetmezmi? Celal Dogan, Sefa Sirmen gibi adamlar hem belediye baskani hemde kulüp baskani olmadimi? Basarili da olmadilarmi? Ayrica Nuri Albayrak'i tam olarak tanimiyoruz. Ön yargili davranmak dogrumu? Gelsin bir görelim. Begenmezsek o da gider baskasi gelir...

Yorum

Nuri Albayrak'i sahsen tanimiyorum. Sadece Albayrak adini duydum. Bu bile vizyon için yetmezmi? Celal Dogan, Sefa Sirmen gibi adamlar hem belediye baskani hemde kulüp baskani olmadimi? Basarili da olmadilarmi? Ayrica Nuri Albayrak'i tam olarak tanimiyoruz. Ön yargili davranmak dogrumu? Gelsin bir görelim. Begenmezsek o da gider baskasi gelir...

ne kadar kolay degilmi bu adamgelir olmazsagider.takimimiz çocuk oyuncagi degilki ama olmadi bu simdi.adamlar planli geliyorlar siyaset için trabzonspor onlarin umrunda degil.üç-bes oy onlarin derdi.ayrica kisinin zengin olmasi klübede para verecegi anlamina gelmez. bu klübe gelip sadece ceplerini dolduran kendi reklamini yapanlarti çok gördük.

hem bunlar madem siki trabzonluydu bir toplu ignelerini taniyan varmi klübe verilen.neden simdiye kadar degilde simdi ortaya çiktilar. bunlari hiç düsünmedinizmi.bu adamlar kendi siyasi görüsünden olmayani klube bile almazlar. peki böyle adamlari trabzonspor gibi topluma mal olan bir kuruma baskan yapmak ne derece dogru soruyorum arkadaslara....

Yorum

• ATAY AKTUG BENCE ADAY ALMALI AMA IYI BIR LISTEYLE ALBAYRAK KIM OLDUGU BELLI DEGIL ATY AKTUG ASLINDA IYI BASKAN AMA 2 YANLISI VAR 1 FB LI 3 YONETICI LISTEYE KOYMASI 2 TRANSFER
                  OLUMUNE TRABZON
                  ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• arkadaslar merhaba,

biliyorum ki bu seçim arifesi ve sonrasinda yasanmasi muhtemel olaylar herkesini kafasini karistiracaktir.

benim TRABZONSPOR'LU olusumun nedeni onun özündeki degerlerdir. Bu degerler en Basta Trabzonspor Sevgisidir bu gün gelinen nokta da bazi degerli taraftar arkadasarinzor sartlar altin da kalininca bu degerlerden vazgeçme egilimine girmesi oldugu da bir gerçek, evet zor günler geçirdik ve hala da geçiriyoruz ama bir nebze de olsa düzelme varasil sorun su; ismi geçen baskan adylarinin ve bugün adayligini açiklayan sahsin Trabzonspor içinmi yoksa kendine yeni bir vizyon eklemek için mi ( diger saydiginiz Trabzonspor Baskanlarinin bir parti de bakan olmalari ve bunun için Trabzosporu kullanmalariki bunu herhengi bir siyasi kimlik altinda ve bir parti ile iliskilendirmeden yapmislar dibuda büyük bir farktir) sehre geldigi? diger yandan limanin özellestirilmesinde yasanan oaylar v.b. siyasi ve etik olmayan iliskiler mesala cinconlarin en büyük mali destekçilerindedir kendileri...ve bu güne kadar TRABZONSPORA ne vermisler ve almislar dikkat edilmeli bence, diger taraftan zamaninda adi geçen adaylardan Cevahirogullari da bjk nin destikçileridir. M. Ali Yilmaz da fb lidir. bu gerçekler duruken biz olayin siyasi degil yada nasil olursa olsun TRABZONSPOR için dogru olan budur ancak bu sekilde sampiyon olunur diyorsaniz ben bu takimi birakirim arkadaslar

Ve emin olun Trabzonspor üzerinden bugün hem siyaset hem hemde futbol disi seyler kullanilmak üzere dinamit ateslenmis ve 18 Aralik bekleniyor.

ben isterdim ki bugünkü yönetim seçime yeni bir listeyle girsin ve tekrar güçlenmis bir sekilde TRABZONSPORUMUZUN basinda olsun ya da yil sonuna kadar görevde kalsin

ama malesef bu zor gibi artik..

bir diger konuda mesru yada gayri mesru olaylar karsisindaki taraftar olarak tutumumuz, GÖKDENIZ olayinda onu en çok bizler elestirdik ve hala elestiriyoruz. peki aday olan sayin malum kisi yi neden elestmiyorsunuz IST. belediyesinde yasanan olaylardabir sürü ihalede adi geçen ve mahkemelik olan bu kisi yada kisileri ne çabuk unutuyoruz haa madem ki unuttuk.. o zaman Gökdenizin de yaptiklarini unutun bir zahmet..

herkese saygilar sunarim.......
                    GÜÇLÜLERE KARSI GÜÇSÜZLERIN GÜR SESI TRABZONSPOR

Yorum

• ALBAYRAK Trabzon spor sevgisi üzerine degilde siyaset üzere geliyorsa bende karsiyim.
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Bazi arkadaslar don kisotçuluk oynamak istiyor. Yok AKP Trabzonspor'u ele geçirmek istiyor. Bu düsünceyi ciddiye alirsak bu düsünce üzerinden yola çikarsak o zaman Trabzonspor CHP'liler tarafindan isgal altinda midir sorusunu sormak gerekiyor. AKP- Trabzonspor naralarini atanlar hangi siyasi düsünceye sahipler acaba...

Don kisotçulugu birakalim kongreye siyasetin felan karistigi yok, bu tip yorumlar yaparak siyaseti kendiniz karistiriyorsunuz... Ögleden sonraki açiklamalarini bekleyelim görelim. Ondan sonra daha saglikli yorumlar yapariz. Ama körü körüne AKP Trabzonspor'u ele geçirmek istiyor gibi saçma sapan yorumlari birakalim, bu tip yorumlari ciddiye alirsak o zaman kulübü CHP'lilerden kurtarmak zorunda kalariz. Biraz dikkat etmek lazim...
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ben albayrak'i sahsen tanimiyorum, bilmem etmem..isminin akp ile bu kadar özdeslestirilmesini de anlamiyorum..herkesin oldugu gibi onun da siyasal tercihi vardir belki ama bu denli çagrisim yapacak aleni bir seyini görmedim...ona bakilirsa atay aktug'un siyasi görüsü, yapisi çok daha bariz...

benim için kriter albayrak'in bu ise ehil olup olmamasidir...bakisi,vizyonu nedir ne degildir bilmiyorum o yüzden birsey demiyorum...akp ile komplo teorilerine de somut bilgilere sahip olmadan ikna olamiyorum...
                          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Eski baskanlari bilmiyorum ama,bildiklerim;

M.Ali Yilmaz = DYP

F.Özak=AKP (RP)

A.Aktug = CHP

Siyasi yelpazenin hemen her kesiminden baskan adayimiz olmus.Bunlar parti kimliklerini yönetime karistirmislar mi ? Cevap kocaman bir hayir.O zaman simdi neden korkuyoruz.Bu iktidardan kaynaklanan rahatsizligi bir dereceye kadar anlayabiliyorum.Fakat gelecek olan sahista bu kurumun geleneklerine göre hareket edecektir.Aksi takdirde Trabzonspor'lu yillarini kaybetmeyi göze alir ama prensiplerinden ve kamuya mal olmus özelliklerinden asla taviz vermez.Gerekirse gemileri yakariz.Trabzonspor bizim kutsalimizdir.Baskan adaylari dahil herkes bunu böyle bilsin.

Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• akp ellerini bizden uzak tut [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Bir baskan adayinin bir Siyasi Partiyle anilmasi çok dogal karsilanmali.Isteyen istedigi düsünceye sahip olabilir.Kimsenin bunu elestirme hakki olamaz.Burda konusulmasi gereken adaylarin takima ne gibi yararlar getirip getirmeyecegi olmasi gerekirken maalesef saçma sapan seyler konusulmaya baslandi... Edited by: thepatfhinder
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X