Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar isin parti yönünü birakalim.Buradan bakarsak biz isin içinden çikamayiz.Herkesin bir siyasla görüsü vardir onun yeri siyaset zeminidir.Bu gün futbola lobi karisti diye haykiran bizler siyasetin siyaset zeminin de yapilmasini bekliyoruz.Bu Bakis açisindan ziyade olaya Trabzonspor açisindan bakalim.

Hepimizin istedigi Trabzonsporun amaç olmasi.Yani Yalniz Trabzonspora dolayisiyla camiaya hizmet edecek bir yönetimin gelmesi.Biz Tarftarda güçlü bir takimla zirveye oynarsak bize yetecek.

Hepimzin Istemedigi Trabzonsporun araç olmasi, Trabzonsporun kisisel kazançlar için araç olarak kullanilmasi.Bunu kabul etmemizde mümkün degil?

Buradan Nuri ALBAYRAK ismine iyi bakmak lazim?

Trabzon Limani ihalesi, Ilk Ihalenin Iptali için TS nin bas vurmasi.Ikinci Ihalede bizim verdigimiz Teklif. Ihaleyi Albayrak in almasi.

Az bunu inceleyin derim?

Isin Tuhafi Yönetide O zaman Özkan SÜMER olmasi. Ama Özkan SÜMERIN o yönetimi Terketmesi.Bunlar hep enteresan iser.FLY havayollari meseleside var tabi.Özkan Hoca Yalniz kaldim derken Aziz Yildirimdan yada Cavcavdanmi Canaydindanmi Ergun Gürsoydanmi medet umuyordu sizce yoksa Camiasindanmi.Kimi kime sikayet etmisti.TFF yi TFF ye sikayet edecek kadar bos islerlemi ugrasiyordu.

Yada Bir iki gün gazetelerde manset olma pahasinami istifa etmisti?

Bu gün bu süreçte Nuri ALBAYRAK tek basina aday olursa Karsisina Özkan Hoca bekleniyor.Is buradan bakinca dahada tuhaflasiyor.

Özkan Hoca hangi anlayisi temsil ediyor Albayrak Hangi anlayisi temsil ediyor.

TS bu yol ayrimina bu saate kadar girmedi.Ama kuvvetle muhtemelki girecek.

maalesef 2000 kongresine geri geldik, ayni soruya TS kongresi bu sefer nasil cevap verecek?

Yazik geçen zamana, beklentilere hayellere yazik.

Birde Bize Yazik dedirtenlerede Yaziklar olsun.

Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• artik görüldügü kadaryaris önal ve albayrak arasinda geçecek
      bu arada albyarak lailgili yazdiklarim konusunda bir açiklamaya gerek görüldü sanirim
      albayraklarin hükümetle olan iliskileri malumunuz
      bunun yaninda hükümetin trabzonla iliskileride malumunuz
      hükümet hala basbakanin yaptigi konusmanin kaybedilen belediye seçimlerinin telasi içerisinde
      demme o ki eger albayrak baskan olursa habertürkde bahsedilen komplo teeorisi gerçeklesecek belki sampiyonluk kazanacagiz
      ama neler kaybedecegimiz tam bir muamma

Yorum

• Vahid Halilhodzic'de yönetimin kalmasini istiyor bence Atay aktug yeniden aday olmali Toparlanmaya baslamisken yeni yönetim takimi olumsuz etkileyebilir hiç olmazsa sezon sonuna kadar yönetim degismemeli ankaraspor maçindan sonra Aktug adayligi tekrar düsünmeli Traftardan Yönetime destek gelecegini umuyorum bu maçtan sonra [img]smileys/smiley9.gif[/img].

Yorum

• Albayrak dediginiz adam Tayyip'in kizini verdigi albayrakmi Arkadaslar trabzonspor takimina siyaset, tarikatkarisacak olursa isimiz biter Sampiyonlugu hayalinizde görürsünüz ancak bende yillardir destekledigim takimimi birakirim...

Yorum

• Insallah albayrak denilen adami trabzonspor takiminda görmem Allah'im yardim et trabzonspor'umuzu Tarikatlarin elinden kurtar....

Yorum

• Yürü be Iskender Günen-Albayrak
              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Allah'im Lütfen Atay Aktug yeniden baskanliga aday olsun...

Yorum

• Hangi yönetim gelirse gelsin Halilhodziçin arkasinda durmasi gerek bence kendisi Trabzona gelmis en kariyerli hoca böyle bir degeri bulmusken kaybetmemeliyiz biz taraftar olarak hocamiza sahip çikmaliyiz.Mesela bu haftaki maçta Hocaya tezahurat yapabiliriz veya büyük pankart vs. yeni gelecek yönetimin bunu biz taraftarin Vahid hocayi istedigimizi bilmesi açisindan.

Baskanlik olayina elince olaya siyasi açidan bakmak çok büyük yanlis olur.Trabzonspor baskanligi için en önemli kriter TRABZONSPORluluktur.Su ana kadar CHP belediye baskanligi yapmis bir baskanimiz vardi.Nuri Albayrak ismi geçiyor su an kendisinin basbakana yakinligi biliniyor bence hiç önemli degil.Ben sahsen AKP hükümetinin karsisinda olan bir insanim ama eger onun baskan olmasi Trabzonsporumuzun çikarina olacaksa önemi yok.Yeter ki siyaset bulastirilmasin olaya.Bir arkadas yazmis eger sampiyon yapacaksa Fiedel Castro gelsin kesinlikle katiliyorum.Kimse bana edebiyat yapmasin bunlari 20 yildir sampiyon olamamis bir takimin taraftari olarak yaziyorum bknz Chealsea adamlar 50 yil sonra Abramoviçle sampiyon oldular.Chealsea taraftari da ilk geldiginde Abramoviçe pek iyi gözle bakmiyordu simdi tapiyor hepsi.Kisacasi kim baskan olursa olsun taraftar olarak destek vermemiz gerek arkasinda durmaliyiz baskanimizin...Son söz Nuri Albayrak baskan olsun önümüzdeki seçimleri CHP açik ara götürürTrabzonsporum da bu sans varken..

Yorum

• Aralik2005, 10:31

Önal, Trabzonspor Divan Kurulu'na verdigi dilekçede, 18 Aralik tarihlerinde yapilacak olan Genel Kurul'da, Trabzonspor Kulübü Baskanligi'na aday olmak istedigini belirtti.

Önal'in baskan adayi olmasini isteyen bazi genel kurul üyeleri, hafta içinde 248 imza toplayarak Divan Kurulu'na vermisti.

Bu arada, baskan adayligi konusunda adi geçen Nuri Albayrak da bu sabah Trabzon'a geldi. 15.30'da basin toplantisi yapacagi bildirilen Albayrak'in da baskanliga adayligi konusunda açiklama yapacagi kaydedildi.

---------------------------------

anlasildi yaris önal ile albayrak arasinda geçecek..
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Albayrak seçilirse TRABZONSPOR bitmistir...Atay'i bile tercih ederim!
                      Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• Bence Albayrak Trabzonuma yakisir. Adamda para da vr vizyonda...

Albayrak'i istemeyenler acaba neden istemiyorlar? Yoksa Ak Partiye olan kinlerinden dolayi mi? Ayrica adam siyaset yapmaya degil futbol kulübünü basarili yapmaya geliyor. Böyle seyleri birakin arkadaslar komik oluyorsunuz.. Ak Partiye olan kininizi her firsatta böyle kusmaya devam ettikçe inandiriciliginiz kayboluyor...

Yorum

• İlk olarak greywolf tarafından gönderildi
                          Albayrak seçilirse TRABZONSPOR bitmistir...Atay'i bile tercih ederim!

ne olacak kongre sesleri tekrar yükselir. ne de olsa alisigiz. bir baskan gelir , bir baskan gider.

Herkes buna göre karar vermeli, sonuçlarinin ne olacagini simdiden düsünmeli.

birde Nuri Albayrak'i deneyelim. Belki trabzonspor hisseleri borsa'da tavan yapar.

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi

Hangi yönetim gelirse gelsin Halilhodziçin arkasinda durmasi gerek bence kendisi Trabzona gelmis en kariyerli hoca böyle bir degeri bulmusken kaybetmemeliyiz biz taraftar olarak hocamiza sahip çikmaliyiz.Mesela bu haftaki maçta Hocaya tezahurat yapabiliriz veya büyük pankart vs. yeni gelecek yönetimin bunu biz taraftarin Vahid hocayi istedigimizi bilmesi açisindan.

Baskanlik olayina elince olaya siyasi açidan bakmak çok büyük yanlis olur.Trabzonspor baskanligi için en önemli kriter TRABZONSPORluluktur.Su ana kadar CHP belediye baskanligi yapmis bir baskanimiz vardi.Nuri Albayrak ismi geçiyor su an kendisinin basbakana yakinligi biliniyor bence hiç önemli degil.Ben sahsen AKP hükümetinin karsisinda olan bir insanim ama eger onun baskan olmasi Trabzonsporumuzun çikarina olacaksa önemi yok.Yeter ki siyaset bulastirilmasin olaya.Bir arkadas yazmis eger sampiyon yapacaksa Fiedel Castro gelsin kesinlikle katiliyorum.Kimse bana edebiyat yapmasin bunlari 20 yildir sampiyon olamamis bir takimin taraftari olarak yaziyorum bknz Chealsea adamlar 50 yil sonra Abramoviçle sampiyon oldular.Chealsea taraftari da ilk geldiginde Abramoviçe pek iyi gözle bakmiyordu simdi tapiyor hepsi.Kisacasi kim baskan olursa olsun taraftar olarak destek vermemiz gerek arkasinda durmaliyiz baskanimizin...Son söz Nuri Albayrak baskan olsun önümüzdeki seçimleri CHP açik ara götürürTrabzonsporum da bu sans varken..

sampiyonluk için her yol mubah düsüncesine kesinlikle katilmiyorum..sirf sampiyon olmak için bizi biz yapan degerleri hiçe mi sayacagiz? o zaman biz de klübü bir yabanci tüccara satalim...

Yorum

• YA BEN ANLAMIYORUM.Faruk Özak AKP li degil mi Mehmet Ali YILMAZDYP li degilmiydi.herkesin bir siyasi kimligi vardir.Burda önemli olan siyasi kimlik degil TRABZON sevgisi degil mi.
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Ugur61 sana aynen katiliyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X