Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haklisin kardes bak o dogru[img]smileys/smiley9.gif[/img] ama sümer gelirse basa buna inanin konbinemi yirtacagim üyelik durumunu iptal edecegim baskanligi birakana kadar maclara gitmiyecegim okadar beyler anlamiyorsunuz sümein baskan adayi olmasinin arkasinda cok entrikalar var siz sanmayinki sümer istedi diye baskan oluyo sadece onu kullaniyorlar[img]smileys/smiley7.gif[/img]
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• YILDIZ HIBE EDECEGIM

Kimi isterse
      Trabzonspor Baskan adayi Nuri Albayrak, teknik direktör Hodniç'i begendigini birlikte çalismayi istediklerini belirterek "Hocamisin verecegi rapor dogrultusunda kimi isterse takima katacagiz. Bütün imkanlarimizi ve gücümü kullanarak Hodziç'inde onaylayacagi bir yildizi yönetim olarak bütçeye yük getirmeden kendimiz takima hibe edecegiz"dedi.
      Istanbul temaslari
      Albayrak dün Istanbul'da Trabzonspor Onursal Baskani M.Ali Yilmaz ile görüstü. Yilmaz'la yaptigiörüsmeyi çok olumlu degerlendiren Albayrak daha sonra Ibrahim Cevahir'le bir araya geldi. Albayrak yarinda Ankara'ya gidecek ve büyük Bayindirlitk Bakani Faruk Özak ile bir araya gelecek.

Saitoglu ince eliyor siki dokuyor

Baskan adayi Nuri Albayrak'in As Baskani Hasim Saitoglu listesini olusturmak için kollari sivadi. Saitoglu göreve göre yönetici belirleyeceklerini ifade etti. Saitoglu, yönetimin çok genis bir prespektifi olacagini ve tabana yayilacaginin da garantisini verdi.

Liste kabarik
      Albayrak'in yönetiminde su isimlerin adi geçiyor;
      Yusuf Cevahir, Ali Agaoglu, Çaglar Bozoglu, Ibrahim Haciosmanoglu, Orhan Ilaslan, Faruk Kanca, Emin Kahraman, Fethi Yazici, Ali Bayram, Köksal Güney, Dursun Hüroglu, Süleyman Aydogdu,

Trabzon'un ilaci biziz

GÜÇLÜ ISIMLER
      Trabzonspor Baskan adayi Iskender Önal yönetimine alacagi iki ismi dün açikladi. Önal'in açiklamasina göre Ali Sefik Abdioglu ile Bahri Köse, Önal'in baskanligindaki listede yer alacak. Önal "Trabzonspor'un derdini ve çözüm yollarini bilen bir ekiple göreve talibiz"dedi.
      SEKILLENIYOR
      Bu arada Iskender Önal'in listesinde yer almasi muhtemel isimler sunlar
      Önder Karaduman, Adnan Çebi, Hüseyin Alioglu, Ömer Eyüpoglu, Alpaslan Özdemir, Necmettin Aytekin, Tufan Aydogan, Yusuf Hayirlioglu, Ihsan Alioglu, Mustafa Beyazli, Murat Iskender, Seref Usta, Ibrahim Usta

Abdioglu ve Köse tamam

ÇALISMALAR SÜRÜYOR
      Trabzonspor Baskan adayi Iskender Önal, güçlü bir yönetim olusturmak için kollari sivadi. Önal, basinda her gün bir çok isimin listesinde varmis gibi gösterilmesinin yanlis oldugunu belirtirken, "Su anda kesinlesmis 2 isim var. Bunlar da Ali Sefik Abdioglu ve Bahri Köse'dir. Bunun disinda yazilan isimler dogru degildir. Biz Trabzonspor'u sikintili günlerden kurtaracak bir ekip olusturmak için çalisiyoruz" dedi.

karadenizgazete.com
      Edited by: gerçekefsane
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• abi kim gelirse gelsin takima faydali olacak takim için varini yogunu ortaya koyacak biri gelsin

HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi

yattara olayi

sanki yattarayi özkan sümer bulduda o aldi, beyler burada yanlisiniz var ,özkan sümer yattarayi bulmadi yattarayi kesfeden hüseyin tütüncüdür, olay söyle anlatayim hüseyin tütüncü ile özkan sümer transfer ve futbolcu izlemek için belçikaya gider yattaranin takiminda oynayan bir defans oyuncusu ve ortasaha oyuncusu daha önceden begenilmistir hüseyin tütüncüve özkan hocada bunlari ciplak gözle tekrar izlerken hüsetin tütüncü.nün dikkatini ceken sari sacli ve adamlari calima dizen yattarayi begenir sonra hüseyin tt özkan hocaya derki baskanim bu sari sacli topçuyu alalim tüm türkiyeyi ayaga kaldirir nedersin özkan hocada derki sen delimisin ona milyon dolarlar isterler onu alamayiz ve sonra hüseyin tt bi arastiralim baskanim ögrenelim ne isterler

sorarlarki 200bin dolar mi ne öyle alirlar yattarayi kisacasi yattarayi kesfeden hüseyin tütüncüdür ama malumunuz baskan sümer olunca herkeste o buldu biliyo

o defans oyuncusuda d'haene di.
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• keske iskender Önal ve Nuri Albayrak ortak bir liste ile girse,

büyük bir ihtimal yarin Faruk Özak ve Nuri Albayrak Görüsmesi sonucunda bu yönde ciddi bir adim atilir.
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Listeye bakilirsa NURI ALBAYRAK açik ara kaznir gibime geliyo insallah ta öyle olur ve yeni baskanimiz NURI ALBAYRAK olur.
              MİMOZA

Yorum

• Kimi destekliyor olursaniz olun, buraya çikip da sayfalarca Özkan

- Çamurdur,

- Hortumcudur,

- Haindir,

- Trabzon'dan yemlenir

gibi kelimeler sarfederseniz sizin Trabzonspor tarihi ile bi-alaka, ya da o tarihe saygisiz oldugunuzu düsünmeye baslayacagim. Yahu kardesim kimi destekliyorsaniz onu anlatin, çikip da en azindan bizim deger verdigimiz insanlara sövüp, sayip adamin nesemizi kaçirmayin. Kulübün sövülüp sayilmadik bir yeri kalmadi. Buraya Trabzonspor'umuzun internetteki güçbirligi diyoruz. Bu konuyu takip etmeyecegim diye her seferinde kendi kendime söz veriyorum, dayanamiyorum gene açiyorum bakiyorum Trabzonspor ile ilgili ne varsa, ona salla, buna salla. Yeter yahu, insaf, INSAF!
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• iyi bir liste olusturursa Ozkan Sumer Ts baskanligina digerlerinden cok daha fazla yakisir.

Kulubu MAY katastrofundan kurtaran kisidir, ve MAY doneminin kulup uzerindeki yukunu temizlemek ona kalmistir. Tabi bir adim arka plani goremeyenler sumer doneminin lig 14. lugu mu herneyse vebalini Sumer'e yuklerler. Bunlarla futbol degil hicbisey tartislimaz, lise talebesinin bile dusmeyecegi bir dusunme metodolijisidir bu.

http://gezi-notlarim.blogspot.com/

Yorum

• sevgili Simal Yildizi kardes bizler burada Özkan Sümeri suclamiyoruz.. ama kendisi klübün menfaatlerini koruyamiyorum deyip, istifa etti.. Peki soruyorum simdi ; o günden bu güne degisen nedir.. o zaman koruyamadigimi klübü simdi koruyabilecek mi?? Masaya yumrugunu vurabilecek mi??

Ayrica Özkan Sümerin Trabzonsporda yaptiklarina kimsenin birsey dedigi yok.. ama su andaki aday olus sekli hic mi hic etik degildir ve insallah Kongre üyeleri bu hatali davranisi onaylamazlar..

Eger Özkan Sümer Baskan olursa sevgisini hic birseye degisemeyecegim Trabzonspordan istemeyerekte olsa soguyacagim.. Ben o 14. oldugumuz seneyi hatirladikca kahroluyorum kimse bana burada su adami, bu adami takima kazandirdi demesin..cünkü "ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz" ..

Artik milletin maskarasi olmak istemiyorum, artik 3 kurusluk takimlarin bize futbolcu verirken naz yapmasini istemiyorum, artik cekirdek yemek icin gelinen bir stada sahip olmak yerine Modern ve adindan söz ettiren bir stad sahibi olmak istiyorum, artik Avrupada hüsran yasamak istemiyorum.. peki bunlari Özkan Sümer bize yasatabilir mi?

Asla!! Arkadaslar sorarim size Özkan hazretleri aday olacaktida neden simdiye kadar bekledi, neden Albayragin adayligini acikladiktan sonra adayligini acikladi bunun degisik nedenleri var.. Kuyruk acisi bunlardan biri, arkasindan pohpohlayicilarinin sen büyüksün, bu takimi senden baskasi kurtaram, sen yoksan Trabzonspor bir hic gibi gaz verici sözleride baska bir neden olabilir..

Ben gurbette yasayan bir Trabzonsporlu olarak ugruna herseyi feda edebilecegimiz Trabzonsporu iyi yerlerde görmek istiyorum.. Bunu a veya b kisisi yapmis önemli degil.. Atay Aktug benim siyasi görüsüme cok zit bir görüste olmasina ragmen cok saygi duydugum ve takdir ettigim bir kisidir ve Baskan olarakta o koltuga yakisan biriydi ama Özkan Sümer baskanlik kapasitesini kaldiramayacak birisi..

Belki iyi bir Teknik Direktör, idari menacer, Alt yapi sorumlusu olabilir ama iyi bir baskan ASLA!!

Son söz olarak Saygideger Özkan Sümer, eger Trabzonspor"un selahiyetini istiyorsan lütfen TRABZONSPOR dan cek ellerini, o kisisel hesaplasmalarina TRABZONSPOR umuzu katma..

saygilarimla..
                    Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• albayrak in asbaskani baska biri olsaydi simdiden kesin o baskan derdim..ama buyuk ihtimalle yine o olacak..
                      Erkek adam haritada ismi olmayan takim tutmaz:)

Yorum

• İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
                        Listeye bakilirsa NURI ALBAYRAK açik ara kaznir gibime geliyo insallah ta öyle olur ve yeni baskanimiz NURI ALBAYRAK olur.

yok usta yok. bu sümer ne eder eder kazanir. hic istemiyorum o adami ya o konusunca tvyi kapatiyom. ISTEMIYORUM SENI SÜMERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Yorum

• Takimi ancak maddi ve manevi yönden Albayrak ayaga kaldirabilir..

Yorum

• yaniliyorsun. Parali oldugu zaman gidip Juni, Elleri ve Jeffersonu
                            aldi. Bunlarin hicbiri ise yarar adam degil. Ama parasiz oldugu
                            zamanlar Ozkan Sumer (ve ekibi) gitti kendi gozuyleriyle izledi ve: Aurelio, Petkovic,
                            Yattara, Lee ve Da silva gibi oyunculari buldu. Bunlara buyuk paralar
                            vermedi. Sorun para degil. Sorun dogru durust bir transfer komitesinin
                            yoklugu. Ozkan Sumer bu isi biliyor. Futbolcuyu arayip buluyor.
                            Futbolcudan anliyor. Ozkan Sumerin gelmesini isterim. Takimi iyi birde
                            temizler.

Parali degil, futboldan ve futbolcudan gercekten anlayan birisi lazim.
                            Buda, bence, Ozkan Sumerdir. Baskanlik tercubeside var. Simdi baskanlik
                            tercubesi olmayan birisi gelmesi takima zarar verir. Kisa zamanda
                            biseyler basaracak tek isim Ozkan Sumer bence. Ondan sonra gelecek
                            baskan parali olsa iyi olur. Atay Aktug ve ekibi oturmus takimi ne hale
                            getirdigini goruyoruz. PArada kalmadi zaten.

Bugun okudugum haberlere gore Eller anteremana gelmemis. HAlilhodzicle
                            futbolcular arasinda sorunlar varmis. Futbolcular Halilhodzic kendine
                            baksin diyor. Halilhodzic futbolculara kiziyor vs vs. Durumlar pek iyi
                            gozukmiyor. Isimiz cok zor gibi. Bu seneden gecti. Ozkan Sumer baskan
                            olamazsa bile transfer komitesi basina getirilmesi lazim. Bidaki sene
                            icin transfleri onun yapmasi lazim. bence.
                            "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• son 20 yilda sampiyonluga en çok yaklastigimiz dönem olan Faruk Özak döneminde yönetimin kulübün kasasina yaptigi kisisel katki kulüp bütçesinin %5'i dolayindaydi.. Parali baskan diye tutturanlara önemle duyurulur!!!
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
                                İlk olarak Attacking tarafından gönderildi

@Berat Tekke

Basarili oldugu tek sey bu zaten.Yattara..

Ona bakarsan Atay Aktug un da basarili oldugu yerler de vardi.

Demek ki yetmiyor.

Benim gözüm eksik görüyor heralde..ben sadece Yattarayi mi yazmisim? son 10 senede altyapidan birtane dogru düzgün adam çikmis vaziyette (altyapidan çiktiginda adamdi ama simdi adamligi da tartisilir gerçi ama) o da Gökdeniz.. Onu A takima kazandiran da Özkan Sümer, Fatih ve Hüseyini döndüren de Özkan Sümer.Kulübü kisilere bagimli olmaktan kurtaran da Özklan Sümer,bu takimin temelini atan da Özkan Sümer, hem yönetim bazinda hem de futbol takimi olarak gereken islahati yapma cesaretini gösteren de Özkan Sümer (bu islahatin sonucunda 14. olduk ama semeresini sonraki senelerde topladik)...Özkan Sümer'i sevmeyebilirsiniz,onun da muhakkak hatalari olmusturama bunlari da kabul edin..

Berat sana bir tavsiyem var sen bu özkan denen zati o kadar övdünki Git söyle senide Yönetime Alsin.
                                Allahim Trabzonumu Özkan´Ihtirasindan Fatih´ín Kaprislerinden Koru

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim