Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeter ya.hala özkan sümer diyenler,allah askina yeter ya.yattarayi almi mis,göjdenizi çikarmismis.

okan koçlar,mehmet ipekler,de özkanin zamanindan.alt yapi sorumlusuydu,birakinda bir iki adam çikarsin altya pidan.

bu basarimidir yani.

yeteeeeeeerrr.dayanamiyorum artik.bu adam inzivaya çekilmeyecekmi kardesim.
    N e K ö T ü !

Yorum

• sen de bos tarafina bakiyorsun bence,,ben sadece dolu tarafina baksam "normal sartlarda Özkan Sümer'in baskanlik yapmasina bayila bayila evet demem,onun da muhakkak yapmis oldugu yanlislar vardir" demezdim..

ayrica mesele parayi vermek degil..eski topçulari Trabzona tekrar kazandirma fikrinin sahibi Özkan sümer'dir sonuçta, parayi her ne kadar Ahmet Agaoglu verse de.. Ayrica Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a kazandirilmasi olayinda Faruk Özak'in da önemli rol oynadigini biliyorum.. Su an onun destekledigi Nuri Albayrak'a sicak bakmamama ragmen Faruk Özak'a Fatih Tekke için ne kadar tesekkür etsek azdir..ama fikir sahibi Özkan Sümer'dir,bu unutulmamalidir..

Transfr konusunu da yüzdeye istediginiz kadar vuralim.. Trabzonspor'a faydasi olmayan futbolcularin Trabzonspor'a toplam maliyetlerine bakmayi da ihmal etmeyelim tabi.. Ayrica ismi geçen; Jarro,Da Silva,Markov Trabzonspor'un en kötü zmaninda oynamanin cefasini çekmislerdir, bence iyi futbolculardir.. Bushi,Oumar ve Augustine de Türkiye Liginde kendilerini kanitlamis futbolculardir..Adim gibi eminim su an bu transferleri Özkan Sümer'in basarisizlik listesine ekleyen arkadaslar, sözkonusu transferler gerçeklestikleri anda büyük sevinç yasamislardir..Adi geçen Sommers ise kesinlikle Trabzonspora faydali olmus ,taraftarin sevgisini kazanmis som derece efendi bir futbolcudur..

Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• @berat

Jarro, Da Silva ve Eduardo bu kadar iyi oyunculardi, Trabzonspor nasil olduda Küme düsme potasina geldi, bunu açiklayabilirimisiniz.

Augustine james'ten bahsedilmektedir. Altyapiya kazandirmak için geldiler neredeler, Villars ta tabiki.

Edited by: gerçekefsane
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

Daha önce bir noktaya dikkat çekmistim, birdaha hatirlatma ihtiyaci duydum..

Geçen sene bizim basa oynamamizi saglayan futbolcular kimlerdi? Yattara,Fatih Tekke,Hüseyin,Szymek,Gökdeniz..

Sanirim bu noktada mutabikiz,kimse itiraz etmez.. Peki bu isimlerin hangilerinin Trabzonspor formasina giymesine vesile olan isim Özkan Sümer?

cevap: Biri hariç tamami; Fatih Tekke, Gökdeniz,Hüseyin,Yattara..

Bu halde geçtigimiz 2 senede sampiyonluga oynamamizdaki aslan payi kime ait? Bana göre bu takimin iskelet kadrosunu kuran Özkan Sümer'e ait..

Normal sartlar altinda ben de Özkan Sümer'in Trabzonspor Baskani olmasina bayila bayila "eveeet" demem.. Ama su anki 3 adaya baktigimda benim gönlüm Özkan Sümer'den yana..

1- Özkan Sümer baskanlik yapmadan bir kaç ay öncesine kadar altyapidan sorumlu idi.MAY zamani dahil olmak üzere yillarca da sorumlu idi.Peki bu yillar boyunca altyapidan kaç oyuncu gelip basarili oldu A takimda:3 bu mu basari?

2-Özkan sümer kaç yabanci getirdi? Bu gün Yattara hariç kim var takimda? Isabet orani ne? Aurelio'yu da buldu dersen. takima getirmesi basari peki kendi baskanliginda elli bin euro sebebiyle "ahlaksiz" deyip takimdan ayrilmasina sebep olmak basarisizlik degil mi? Peki bugün talip oldugu koltugu dolduracak bir baskanin esas görevi Aurelioyu bulmak midir takimda tutmak midir?

3- takimin haklarini savunamadagi için istifa eden bir insan geçen süre içerisinde ne degismistir de takimin haklarini savunabilecegini düsünmeye baslamistir?

Yorum

• Aurelio'nun hala 50bin dolar yüzünden kulüpten ayrildigini düsünenler daha önceki sayfalari birdaha gözden geçirsinler, gerekli açiklamalar orada mevcut..

herkesin diline pelesenk olan 14.lük mevzuusuna gelince; o sezon federasyonun bize karsi olan tutumunu hatirlayan var mi? Mesela bu forumda bazilarinin baskanliga layik gördükleri Haluk Ulusoy, Özkan Sümer gese-TS maçinin gesenin Avrupa Kupasi mçinin ertelenmesine karsi çikti diye o maçta Mutlu Çelik'i görevlendirip verdigi 2 inanilmaz penalti ve saç bas yoldurtan kararlarla herkesi çileden çikarmistir..Bu ve benzeri olaylarin büyük etkileriyleTrabzonspor 14.olmustur... (isteyen arastirabilir..Buna karsin sezon soinuna dogru 1 ya da 2 maçta da bizim lehimize hakem hatasi olmustur,umarim bunlardan bahsederek o sene hakemlerin yardimiyla kümede kaldigimizi iddia eden arkadaslar da çikmazlar ortaya)

Yorum

• Mevzuu olan Trabzonspor baskanlik koltugudur. transferde bu takima kazandiracaklari mutlaka olacaktir. yoksa O koltuga oturmanin ne geregi var.

Özkan Sümer Basarisiz bir yönetimdir. Trabzonspor'un haklarini savunamiyorum diyen bir baskanin tekrar baskanlik adayligini açiklamasi güven teskil etmemektedir. Edited by: gerçekefsane

Yorum

• sevgili berat

artik sende kabul et, Özkan Sümer ve yönetimi basarisiz bir yönetimdir.

seninde içinden geçen bu, fakat bir türlü kabul etmek istemiyorsun.

Yorum

• neden albayrak'a hayir?akp trabzonsporu ele geçiriyomus guldurmeyin beni, ele gecirse ne olcak, neyine yarar..ben bu adamin taraftari degilim ama hiç olmazsa stad, yildiz gibi vaatleri var, ya tutarsa diyorum..evet,niye hayir demeli??

Yorum

• yahu öyle oldugunu düsünsem neden kabul etmeyeyim..Allah Allah.. kendi düsüncem neyse onu söylüyorum burada..Ben sizin görüslerinize saygi duyuyorum, siz de benimkilere saygi duyun..

Yorum

• Trabzon da doru durust transferden anlayan tek adam Murat Bozoglu dur bence

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

Aurelio'nun hala 50bin dolar yüzünden kulüpten ayrildigini düsünenler daha önceki sayfalari birdaha gözden geçirsinler, gerekli açiklamalar orada mevcut..

herkesin diline pelesenk olan 14.lük mevzuusuna gelince; o sezon federasyonun bize karsi olan tutumunu hatirlayan var mi? Mesela bu forumda bazilarinin baskanliga layik gördükleri Haluk Ulusoy, Özkan Sümer gese-TS maçinin gesenin Avrupa Kupasi mçinin ertelenmesine karsi çikti diye o maçta Mutlu Çelik'i görevlendirip verdigi 2 inanilmaz penalti ve saç bas yoldurtan kararlarla herkesi çileden çikarmistir..Bu ve benzeri olaylarin büyük etkileriyleTrabzonspor 14.olmustur... (isteyen arastirabilir..Buna karsin sezon soinuna dogru 1 ya da 2 maçta da bizim lehimize hakem hatasi olmustur,umarim bunlardan bahsederek o sene hakemlerin yardimiyla kümede kaldigimizi iddia eden arkadaslar da çikmazlar ortaya)

bunu karsilikli tartismaya dönüstürme niyetinde degilim ama son olarak sunu söyleyeyim.biz bu yazdiklarinin olmasina izin vermeyecek yani trabzon'un göz göre göre ezilmesine müsade etmeyecekbir baskan istiyoruz. o baskanin Özkan sümer olmadigini senin yazdiklarin gösteriyor zaten.Edited by: mkmsas

Yorum

• Bu tartisma sürüp gider böyle...

Gerçek olansa, Trabzonspor yönetimsel anlamda ciddi bir krizin içine dogru ilerliyor. Seçilecek isim konusunda, BMN üyüleri arasinda bu kadar hararetli tartismalar yasanirken, yarin tribünlere bunun yansimasi da inanin buradan farksiz olacaktir.

Olumsuz bir sonuçta, tribünlerden yükselen sesleri tahmin edebiliyorum... Hiç umudum kalmadi. Su seçim atmosferinden kim çikarsa çiksin, saglikli bir çalisma ortami bulamayacaktir emin olun. Ne Nuri Albayrak'i parasi kurtaracak, ne de Özkan Sümer'i futbol bilgisi...

Allah sonumuzu hayir etsin...

Yorum

• yattara olayi

sanki yattarayi özkan sümer bulduda o aldi, beyler burada yanlisiniz var ,özkan sümer yattarayi bulmadi yattarayi kesfeden hüseyin tütüncüdür, olay söyle anlatayim hüseyin tütüncü ile özkan sümer transfer ve futbolcu izlemek için belçikaya gider yattaranin takiminda oynayan bir defans oyuncusu ve ortasaha oyuncusu daha önceden begenilmistir hüseyin tütüncüve özkan hocada bunlari ciplak gözle tekrar izlerken hüsetin tütüncü.nün dikkatini ceken sari sacli ve adamlari calima dizen yattarayi begenir sonra hüseyin tt özkan hocaya derki baskanim bu sari sacli topçuyu alalim tüm türkiyeyi ayaga kaldirir nedersin özkan hocada derki sen delimisin ona milyon dolarlar isterler onu alamayiz ve sonra hüseyin tt bi arastiralim baskanim ögrenelim ne isterler

sorarlarki 200bin dolar mi ne öyle alirlar yattarayi kisacasi yattarayi kesfeden hüseyin tütüncüdür ama malumunuz baskan sümer olunca herkeste o buldu biliyo
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi

yattara olayi

sanki yattarayi özkan sümer bulduda o aldi, beyler burada yanlisiniz var ,özkan sümer yattarayi bulmadi ....

Yattara'yi bulan yada kesfedenin kim oldugundan ziyade kimin döneminde alindigina bakilabilir aslinda. Mesela Campel'i Mehmet Ali Yilmaz mi buldu? Yada Paff'i, Olsen'i. Tabi ki bu bir ekip isidir. Bu pencereden baktiginizda, Evet; Yattara Özkan Sümer zamaninda Trabzonspor'a kazandirilmistir.

Jefferson, Jun ve Eller'in basarisizligini kimse Ömer Sari, Bozoglu yada Lemi Çelik'e yüklemiyor. Taraftar bu sahislari istifaya çagirmadi, Atay Aktug'u çagirdi. Bu transferlerin fiyasko olmasindan dolayi. Yani mantik bu sekilde islemeli Zafer [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Keske Özkan SÜMERbaskanlik için aday gösterilmesini kabul etmeseydi. Iskender Önal baskan olacakti, simdi NURI ALBAYRAK öne çikacak. Tabii ÖZKAN SÜMER kaybederse, TRABZON daki ULEMA grubumuza göre ( iCAZET ALINANLAR) bugünkü duruma göre ÖZKAN SÜMER'IN kongreyi kaybedecegi görüsü HAKIMMIS !!

SAYGILARIMLA

Edited by: ozcilingir
                                TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim