Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oflee61 sana tamamen katiliyorum yani her kelimene. diyorumki acabaTS olmazsa bunlar nasil gecinir nerden kazanir. hep aldilar simdiye kadar neverdiler bu takima karsilik aramadan.atay baskanken neden ona yardimci olmadilarda akbaba gibi beklediler bu hale düsmemizi. ah ulan ah sömürüyorsunuz güzelim camiayi.

BUNU EXTRA BÜYÜK YAZIYORUM: BU TAKIMIN TARAFTAR GÜCÜ HANGI KULÜPTE OLSA TÜRKIYEYI BIRAK AVRUPADA HERYIL SAMPIYON OLUR. örnegin schalke, bayern, dortmund vs kendi sehirlerinden baska taraftari yok denecek kadar az. en fazlasi 200-300 bin.bizim milyonlarimiz var ama sömürgecilerden kurtulamiyoruz. ben bu potansiyeli degerlendirecek baskan ve yönetim istiyorum
    seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
    asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Özkan Sümer aday olmadi, önceden oldugu gibi yine aday olmaya zorlandi. Bu kapsamda sorulacak soru: Baskanlik için bir projesi varmi, altyapi çalismlarini yaptimi? Adayligi açiklama tarihine bakarsak bu sorularin yanitlari "hayir"dir. Bizde baskanlikta iki sey oluyor genelde: ya para oluyor, futbolu bilmiyor. ya da futbolu biliyor, parasi olmuyor. Burada en önemli soru biz BMN olarak kimi destekleyecegiz?

Yorum

• serefim üzerine yemin ederim,özkan sümer baskan seçilsin,ben trabzon spordan istifa edecem.akçabat sebati tutarim.bu kadar kus beyinli olunmaz.özkan sümeri seçecek kisilerede hatta oy vereceklerede simdiden yaziklar olsun.

bu fosil kafalilar trabzon spordan ellerini çekmeden trabzonum ayaga kalkamaz.yaziklar olsun.yuhlar olsun.isleri güçleri yemek.la zehir zikkim olsun size.
        N e K ö T ü !

Yorum

• ya bu özkan sümerin ne isi var yaa halen nasil baskan olacak yüüz buluyor abi..bu adam baskan olursa bende giderim akcabaati tuttarim .nedir bizim bunlardan çektigimiz yaa
          "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Özkan Sümer mi Allah yazdiysa bozsun.. Klübün menfaatlerini koruyamayip istifa eden bu zat hangi gerekcelerle geri dönüyor ki..

ayrica adayligini aciklayis sekli ve zamani hicte etik degil.. Nuri Albayraga karsi birilerinin gaz vermesiyle aday olan bu zati muhterem artik Trabzonsporun yakasindan düsmeli..

Tamam Özkan Sümerin trabzonspora hizmetleri inkat edemez ama Sümer artik misyonunu tamamladi bu saatten sonra Trabzonspora yapabilecegi en iyi hizmet Trabzonspordan uzak durmasidir..

Özkan Sümer Eger ileride güzel sözlerde yad edilmek istiyorsa birilerinin gazina gelip birseyler yapmaya kalkismasin...

kim ne derse desin, yok hükümetin adami yok siyasi bir kisilik.. bu zamana kadar baskalari geldide ne oldu bence Nuri Albayrak baskan olmali bu sansi iyi degerlendirmeliyiz..yoksaher hafta isyanlari oynariz..

Olayi siyasi boyuta cekmek isteyen arkadaslar neden diger baskanlarin ve adaylarin siyasi kisilikleriyle ilgilenmiyorlar,amac farkliysa orasini bilemeyiz [img]smileys/smiley5.gif[/img]
            Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• Özkan Sümer zorla getiriliyor çünkü bu göreve en layik olani o...
              ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

• Daha önce bir noktaya dikkat çekmistim, birdaha hatirlatma ihtiyaci duydum..

Geçen sene bizim basa oynamamizi saglayan futbolcular kimlerdi? Yattara,Fatih Tekke,Hüseyin,Szymek,Gökdeniz..

Sanirim bu noktada mutabikiz,kimse itiraz etmez.. Peki bu isimlerin hangilerinin Trabzonspor formasina giymesine vesile olan isim Özkan Sümer?

cevap: Biri hariç tamami; Fatih Tekke, Gökdeniz,Hüseyin,Yattara..

Bu halde geçtigimiz 2 senede sampiyonluga oynamamizdaki aslan payi kime ait? Bana göre bu takimin iskelet kadrosunu kuran Özkan Sümer'e ait..

Normal sartlar altinda ben de Özkan Sümer'in Trabzonspor Baskani olmasina bayila bayila "eveeet" demem.. Ama su anki 3 adaya baktigimda benim gönlüm Özkan Sümer'den yana..
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• sümerden baskan olursa kümede sapiyon oluruz fenere oyuncun kaptiran kim soruyorum onla küme düsmüyormuyduk soruyorum size sümer degil mi

Yorum

• @Berat Tekke

Basarili oldugu tek sey bu zaten.Yattara..

Ona bakarsan Atay Aktug un da basarili oldugu yerler de vardi.

Demek ki yetmiyor.
                    Sensiz Asla

Yorum

• Bircok arkadasin da degindigi gibi, Ozkan Sumer`in adaylik sureci etik acidan oldukca sorunlu. Ozkan Sumer bugunden sonra artik siyasal bir semboldur ve kongrenin neticesi ne olursa olsun bu boyle kalacaktir.

Secim yapmanin amaci nedir? Trabzonspor`un cikarlari adina daha faydali, daha verimli bir yonetim secmek degil midir? Peki, Ozkan Sumer`in arkasindaki mihraklarin onceliginin Trabzonspor`un daha ileri goturulmesi olduguna inanan kac kisi var?

"Trabzonspor bizimdir bizim kalacak" diyen bir zihniyetin kendi statukolarini koruma adina gosterdikleri muthis bir direnc degilmidir bu? Ayni zevat, gostermekte olduklari bu cabayi ve sarfettikleri enerjiyi-kosulsuzbir sekilde-Trabzonspor`un selameti icin sarfetselerdi bugun nerede olurduk acaba?

Bir zamanlar Fenerbahce`de gruplar vardi. Bu gruplar sebebiyle Fener camiasinin ici surekli kaynar dururdu ve asla kalici ve surekli basarilar elde edemezlerdi. Aziz Yildirim`la (ki kendisindennefret ederim)birlikte Fener gruplarin tahakkumundan kurtulurken, bugun Ali Sen adli sahisdahi "Aziz Yildirim`i hic sevmem ama yonetim seklini cok basarili buluyorum" diyebiliyor.Kabul etsekte etmesekte, hosumuza gitse de gitmese de, Fener bugun, yonetimiyle, butcesiyle, stadiyla ve futbolcu kadrosuyla diger Istanbullular dahil hepimizin fersah fersah otesinde (kullandiklari yontemleri burada tartismak istemiyorum). Demek istedigim, birlik butunluk ve beraberlik Fener`e istikrari ve basariyi getirdi. Karsilastirdigimiz zaman sahip olduklari imkanlarin cok altinda performans gosterdikleri halde gercek budur.

Daha once de cok vurguladim. Trabzonspor`un problemi kendi icindedir, dolayisiyla cozum de bir turlu faydaya kanalize edemedigimiz kendi ic dinamiklerimizde... Bunu gormekte inat ettigimiz surece "doner doner yine bina okuruz".Edited by: The Londoner
                      "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                      Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Berat TEKKE ye sonuna kadar katiliyorum.. En azinda su an için Trabzonspor'a en iyi baskan olacak Özkan Sümer'dir..
                        ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

• İlk olarak Attacking tarafından gönderildi

@Berat Tekke

Basarili oldugu tek sey bu zaten.Yattara..

Ona bakarsan Atay Aktug un da basarili oldugu yerler de vardi.

Demek ki yetmiyor.

Benim gözüm eksik görüyor heralde..ben sadece Yattarayi mi yazmisim? son 10 senede altyapidan birtane dogru düzgün adam çikmis vaziyette (altyapidan çiktiginda adamdi ama simdi adamligi da tartisilir gerçi ama) o da Gökdeniz.. Onu A takima kazandiran da Özkan Sümer, Fatih ve Hüseyini döndüren de Özkan Sümer.Kulübü kisilere bagimli olmaktan kurtaran da Özklan Sümer,bu takimin temelini atan da Özkan Sümer, hem yönetim bazinda hem de futbol takimi olarak gereken islahati yapma cesaretini gösteren de Özkan Sümer (bu islahatin sonucunda 14. olduk ama semeresini sonraki senelerde topladik)...Özkan Sümer'i sevmeyebilirsiniz,onun da muhakkak hatalari olmusturama bunlari da kabul edin..
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Yattara... derken "futbolcu seçme konusunda basariliydi" demek istedim.Gayet iyi görüyosun.

----

bu islahatin sonucunda 14. olduk ama semeresini sonraki senelerde topladik)...

O an Gökdeniz,Hüseyin,Yattara litakim niye basarili olamadi da o istifa ettikten sonra basarili oldu acaba?

Futbolcular onun döneminde neden arkasina bakmadan kaçip gitti?

Yarin o geldiginde yine ayni isin olmayacagi ne malum?

Namaz kiliyor diye futbolcuyu takimdan kim kovdu?

Gelse tekrar geri gideriz.
                            Sensiz Asla

Yorum

• @Berat Tekke

Futbol adamligi konusunda Özkan Sümer'in bilgisi tartisilmiyor.

1- Etik Açidan Özkan Sümer'in baskanlik adayligini açiklamasi dogrumudur.

2- Özkan Sümer'in Ahmet Agaoglu ile baskanlik için girdigi kongrede o günkü tüzük geregi baskanlik secimini kaybettigi halde yönetim listesinde çogunlugu kazandigi için baskan olan Özkan Sümer'in baskan olmasi sence dogrumuydu.

3- Takimin 14. olmasini konusu siradan bir olay degildir.Ve Küme düsme potasindan dönen bir Trabzonspor'dan bahsediliyor.

4- Özkan SÜmer'In bazi futbolculari kazandirdigini söylerken gelen ve giden oyunculardan neden bahsedilmiyor. jarro, eduardo, salazar, oumar, Bushi, Sommers, Vande paar, Villars, augustine, markov. serkan kiliç, Serkan Özsoy, Hakki Das daha da siralayabiliriz.

5- Sadi Tekelioglu'nu Trabzonspor Teknik direktörlügüne getiren Özkan Sümer degilmidir.

6- Trabzonspor'un haklarini savunamiyorum diye istifa eden bir baskan Camiasina bundan sonra güven teskil edermi

7- Trabzonspor da Nuri Albayrak isminin aday olacagini tahmin edemeyen ve tahmin edipte açiklamayan bir baskan adayina M.Ali Yilmaz'a gel baskan bizi kurtar demekle parallellik tasimiyor mu?

8. Özkan Sümer'In basin açiklamasini okudunuz mu ve basin açiklamasinda dikkat çeken hususlara baktiginizda Adaylik açiklamasi dogrumudur.

9-Trabzonspor Taraftarin yüzde kaçi Özkan Sümer ismine sicak bakiyor.

10- gelecek yil Fenerbahçe'nin 100.yili nedeniyle Fenerbahçe'nin sampiyonluguna kesin gözüyle mi bakiliyor.yoksa yoksa gelecek yil sampiyonluga oynamayacakmiyiz.

11- Özkan Sümer zamaninda istifa eden yöneticiler kisisel hirslarindan dolayi mi istifa ettiler.

12- Yeni nesile Trabzonspor sevgisini anlatmak için sadece Trabzonspor tarihini anlatmak yeterlimidir.

saha sonuçlarinda basarili iseniz basarilisinizdir. yoksa sadece Tarihinizle övünürsünüz.

bakiniz Eskisehirspor. bakiniz Göztepe

sahi Atay Aktug ve yönetimi neden istifa etti ?

Özkan Sümer ve yönetimi sizlere sampiyonluk sözü vermedim derse ne diyecegiz. yoksa Trabzonspor kulubu siradan bir takimmidir.

Edited by: gerçekefsane
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

Daha önce bir noktaya dikkat çekmistim, birdaha hatirlatma ihtiyaci duydum..

Geçen sene bizim basa oynamamizi saglayan futbolcular kimlerdi? Yattara,Fatih Tekke,Hüseyin,Szymek,Gökdeniz..

Sanirim bu noktada mutabikiz,kimse itiraz etmez.. Peki bu isimlerin hangilerinin Trabzonspor formasina giymesine vesile olan isim Özkan Sümer?

cevap: Biri hariç tamami; Fatih Tekke, Gökdeniz,Hüseyin,Yattara..

Bu halde geçtigimiz 2 senede sampiyonluga oynamamizdaki aslan payi kime ait? Bana göre bu takimin iskelet kadrosunu kuran Özkan Sümer'e ait..

Normal sartlar altinda ben de Özkan Sümer'in Trabzonspor Baskani olmasina bayila bayila "eveeet" demem.. Ama su anki 3 adaya baktigimda benim gönlüm Özkan Sümer'den yana..

fatih tekke'yi parasini da cebinden vererek ahmet agaoglu aldi.

yattara'yi menaceri adnan demir'in baskilari olmasa almiyordu,takim oyunu oynamadigi için[img]smileys/smiley2.gif[/img]

transferlerle övünecek biri degil abi bu adam.getirdigi bu adamlar yüzde olarak vurursan yüzde kaçi??salazar eduardo v.s. topçulari da özkan sümer aldi..ayrica okan koç ve tuncay'i da menacerleri bize vermek istemesine ragmen almayan da özkan sümer.sen özkan sümer olayinda sadece bardagin dolu tarafina bakiyorsun...
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim