isin içine siyaset bulastirmayin naralari atip bazi kimseleri kongreye siyaset bulastirmakla (en azindan site içerisinde) suçlayan kisilere aklim almiyor.bu ülkede futbola siyaseti kimlerin bulastirdigi herkes tarafindan çok iyi biliniyor.henüz seçilmisliginin1.yili dolmadanbu ülkenin basbakani degil miydi ''x takima verilen ceza yanlisti,düzeltilmesi gerekir'' diyip futbolun taaa göbegine siyaseti sokan.ayni basbakanin siyasi partisi degilmiydi önce federasyon seçimlerinde (sadece futbol degil tüm federasyon seçimlerinde) kendi adamlarini seçtirmek için her türlü yolu kullanan.ayni siyasi kanat degilmi bugun en bariz örnekleriyle denizlispor,samsunspor,kocaelispor yonetim kurullarina el atan.ayni siyasi partinin il baskani degil miydi trabzonspor yönetim kurulunu kameralar önünde makaminda elestiren ki o kisi degilmiydi trabzonspor üyesi olup olmadigi meçhul olan..
bir kaç sayfa önce bordomavim (ahmet) kardesim albayrak'in açiklamasini yazdi.ne demis sayin albayrak ''beni istanbul bbspor baskanligina da sayin basbakanimiz getirdi''...buradan su yorumu da çikartmamiznormal degil mi:''trabzonspor'un basina geçmemi de sayin basbakan istedi''...valla söylenecek bisey yok.hersey ortada.islere siyaseti bulastiranlar da ortada..birisi siyasi parti genel baskaninin çok yakin ahbabi-akrabasi,öbürü ise sadece fikir olarak bir siyasi görüse sahip kisi.ama bazilarina göre ise siyaseti bulastiran 2. kisi..ilginç hem de çok ilginç...
bu aradaikide bir kendi destekledigi baskan lehinde haberleri buraya kopyalayan arkadasa da bir yeter demek istiyorum.konumuz baskanlik seçimi.haberleri baska topiclere yapistiriyoruz.

Yorum