henüz adaylar kendilerini belirtmediler..benim gönlüm haluk ulusoydan yana nede olsa parali adam..para olmayinca görüyosunuz basimiza neler geliyo.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-

özkan sümerden açiklama hazir DEILIM
Sümer, kendisine bu konuda yapilan baskilarin dogru oldugunu belirterek, ''Ama ben gönüllü olarak seçildigim Trabzonspor Kulübü Baskanligi'ndan ayrildim. Bir baskanin ayrilmasi kolay birsey degil. Istifa ettigin noktada bir kisim seyleri karsina almis oluyorsun. Bir kisim mesajlar vererek görevden ayrildik. Bir baskan olarak ayrilip sonra birsey olmamis gibi tekrar geri dönmek bu kadar kolay hadise degil'' dedi.
Trabzonspor'a hizmet etmenin kolay olmadigini ifade eden Sümer, ''Bu heves isi degil, sorumluluk isi. Sorumluluk da neler yapabilecegim dogrultusundaki bir düsünce gelistirmemle alakali. Baktigimda bunu asabilecek bir heyecan, bir enerji, bir direnç, bir beceri, bir zamanin yeterli olabilecegine bakiyorum. Bir yetersizlik hissediyorum açikçasi. Ben bu dogrultuda kendimi baskanlik adayligi için hazir ve yeterli görmüyorum. O bakimdan çok hizmette kendi sartlarimda ne yapabileceksek onu yaparim. Üst düzeyde sorumluluga hazir oldugumu düsünmüyorum'' diye konustu.
Sümer, kendisinden hizmet yönünde birsey istenmesi halinde katki yapabilecegini kaydederek, söyle konustu:
''Böyle bir durumda çok da mutlu olurum. Zira Trabzonspor'a yararli olmak dogrultusunda kendi isimizden vazgeçtik. Teknik adamim, baska isim yok. Baskan olarak bunu kaybettim. Bir yiginda birikimimiz var. Türk futbolunda yer almadigimiz alan yok. Bu camiayi taniyorum. Ihtiyaçlarini çok iyi bildigimi saniyorum. O yönden fikir ve yardim bakimindan gelen yönetimlere yardimci olmaya hazirim. Bu yönetim kuruluna da ayni dogrultuda yardimci olmaya hazir oldugumu söyledim. Ama arkadaslar ihtiyaç duymadilar ve hos bakmadilar.''
Kulüp Asbaskani Ömer Sari'nin yaptigi açiklamalarin kendisine kulüple ilgili bazi fikirler verdigini de kaydeden Sümer, sunlari söyledi:
''Sorunlari birazcik biliyorduk o da net bir sekilde ortaya koydu. Bildigimiz, derinlesti. Bir kisim seyleri kendileri söylemedi. Onlari da dahil ettiginiz zaman ciddi oldugu nokta var. Bu noktadan nasil geçecegiz. Bütünlük saglanmali. Çok parçali seçim yasarsak bu iyi olmaz. Trabzonspor'un bu dogrultudaki potansiyeli dagilmis olur. 5 yillik bir süre Trabzonspor'u umulan irtifaya ulastirabilir. Bu arada belki isi kolaylastirabilecek yine camia yaklasimi ve anlayisi çok önemli. Camianin çok aceleyle sonuç beklentileri böyle bir baskiya dönüstügü takdirde bu is erkene alinmaz daha da zorlasir. Toplumun bu dogrultudaki hosgörüsünün katkisi çok22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim
Yorum
-
agaoglu aday olmayacagini açikladi
m.ali yilmaz olabilirdi belki ama o da herhalde federasyon baskanligini kovaliyor
sanirim yine bize hüsran olacak
allah trabzonspor için hayirlisininasip etsin demekten baska çare yok gibi bu zor sartlari üstlenebilsin ve ocakta takimi düzene çikarsinlarda kim olursa olsunTRABZONSPORLULAR
Tarih içerisinde
ne baskalarina usak olmayi
ne de baskalarini kendilerine usak olarak kullanmayi
kabul etmeyen
SEREFLI bir bayragin tasiyicilaridir.
Yorum
-
Bakiyorim da bilmem ne belediyesinin takimini
çalistiran tecrübe sahibi imiste
Trabzonspor'u yönetmeye talipmis!!
Böylesiler gelecekse Sn.Atay AKTUG hiç gitmesin daha iyi.
Malesef gelen gidenleri aratiyor?
Trabzonspor da okadar zor meseleler varki!!
Tüm bu zorluklarin altindan kalkabilir bir kisi düsünüyorum.
Sn. Haluk ULUSOY.
Yorum
-
Sümer, kendisine bu konuda yapilan baskilarin dogru oldugunu belirterek, ''Ama ben gönüllü olarak seçildigim Trabzonspor Kulübü Baskanligi'ndan ayrildim. Bir baskanin ayrilmasi kolay birsey degil. Istifa ettigin noktada bir kisim seyleri karsina almis oluyorsun. Bir kisim mesajlar vererek görevden ayrildik. Bir baskan olarak ayrilip sonra birsey olmamis gibi tekrar geri dönmek bu kadar kolay hadise degil'' dedi.
Bu kadar yürekli biri gelmeli..
Aklimda benim yalnizca Faruk Özak var..
O da gelmeyecek belli ama..
Yorum
-
İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildiAlay ediyorsun herhalde...[img]smileys/smiley5.gif[/img]İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi
Atay Aktugla devam edelim.....
Bu Günkü Sartlarda Daha iyisini Söyle Onu Destekleyelim.
Su anda En iyi isim Bence Atay Aktug Hic Olmazsa Hatalarini Bildigini Zannediyorum.Allahim Trabzonumu Özkan´Ihtirasindan Fatih´ín Kaprislerinden Koru
Yorum
-
atay baskanin yasadigi bu deneyimin ardindan" agzisütten yanan yogurdu üfleyerek yer" düsüncesiyle desteklenmesi gerekir. sadece yanina alacagi tayfayi iyi seçmesi sartiyla. çünkü" hata 1 defa olur2. yanlis3.sü eseklik,4.süne essogluessekliktir" diye argo bir örnek vardir. sayin aktug'da yasadiklarina bakip onlari bilerek ayni hatayitekrarlayip ve gemisini acemi dümencilere ve tayfaya birakacagini düsünmüyorum. bu dönemde birileri bir takim hatalar yapmis olsada durusu, beyefendiligi, her durumun ardindan "soytari" misali kendiniortaya atmamasibakimindanörnek verilebilecek biridir.baskanlikla ilgili gelismeler bu ismi daha da ön plana çikariyor gibime geliyor.
ne dersiniz bilmem.
selam ve hürmetle..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum